|
Koncerty W Londynie (O2) - Opisy |
| Autor |
Wiadomość |
Adrian
Moderator

|
Wysłany: 2010-02-06, 20:03 Koncerty W Londynie (O2) - Opisy
Od kiedy słuchasz Bon Jovi: 2000
Ulubiona płyta: New Jersey I HAND nr1 reszta tuż za |
|
|
Tworze temat w którym będziemy toczyli dyskusje na temat koncertów w Londynie. Możecie dawać filmiki, opinie o wykonaniach itp.
Ja dodam taką informacje, ze Richie zapowiedział w wywiadzie iż na tych koncertach pojawią się na pewno całe albumy tj. LHighway i ... SWW. Dodał, ze całe Circle pojawi się przynajmniej kilka razy podczas trasy, bo są z niego bardzo zadowoleni.
Tym sposobem możemy być pewni powrotu Let It Rock, Social Disease czy Without Love do setlisty. Jak dla mnie bomba |
|
| Ostatnio zmieniony przez Adrian 2010-02-06, 21:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JeniZpensylwani
Little Bit Of Soul

Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2008 Skąd: Pensylwania a skąd niby
|
Wysłany: 2010-02-06, 20:47
|
|
|
| Cytat: | | Tym sposobem możemy być pewni powrotu Let It Rock, Social Disease czy Without You do setlisty. Jak dla mnie bomba |
Fajnie szczególnie, że zagrają kawałek WITHOUT YOU, zwłaszcza, że o takim pierwszy raz słysze w ich repertuarze, a na LH bądź Slippery takiego nie znajduję, no chyba, że masz jakąś płytę z super bonusem. Jest też oczywiście opcja, że to nowy kawałek z Greatest Hits... bądź też zaczeli brać się za coverowanie u2 i utworu With or without you .....
Adrian, jeśli to kolejna prowokacja dzisiejszego dnia z twojej strony to gratuluję
AHA, ale fajnie, że będzie to na O2 mam nadzieje że to wszystko zagrają |
| Autor postu otrzymał pochwałę |
|
|
|
|
 |
Adrian
Moderator

|
Wysłany: 2010-02-06, 21:17
Ulubiona płyta: New Jersey I HAND nr1 reszta tuż za |
|
|
| JeniZpensylwani napisał/a: | | Cytat: | | Tym sposobem możemy być pewni powrotu Let It Rock, Social Disease czy Without You do setlisty. Jak dla mnie bomba |
Fajnie szczególnie, że zagrają kawałek WITHOUT YOU, zwłaszcza, że o takim pierwszy raz słysze w ich repertuarze, a na LH bądź Slippery takiego nie znajduję, no chyba, że masz jakąś płytę z super bonusem. Jest też oczywiście opcja, że to nowy kawałek z Greatest Hits... bądź też zaczeli brać się za coverowanie u2 i utworu With or without you .....
Adrian, jeśli to kolejna prowokacja dzisiejszego dnia z twojej strony to gratuluję
AHA, ale fajnie, że będzie to na O2 mam nadzieje że to wszystko zagrają |
Dzięki Bartku za poprawę, w ramach mojej wdzięczności daje Ci "pomógł". Tyle tych tytułów maja te wszystkie zespoły, że człowiek się myli czasami. Dobrze, że mamy takich życzliwych kolegów.
A co do koncertów, żeby nie był offtop to dodam, ze jest zakontraktowanych ich 15 (ostateczna ilość). Wydaje mi się to bardzo duża liczba. Jak pojawiało się info o 20tu to ludzie pukali się w czoło i mówili, że w największych snach i przy tych cenach mogą sprzedać ich góra 10.
Richie odniósł się też do cen biletów mówiąc, że porównując je do U2 czy RStones to jest "taniocha" (mój skrót). |
|
| Ostatnio zmieniony przez Adrian 2010-02-06, 21:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
teken020
Have A Nice Day

|
Wysłany: 2010-02-06, 21:21
Ulubiona płyta: KANE ROBERTS - Saints And Sinners (1991)* |
|
|
| ja bym wolał całe 7800 niż LH bądź KTF |
_________________ It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
 |
|
|
|
|
 |
studentmibm
Keep The Faith

|
Wysłany: 2010-02-07, 01:41
Ulubiona płyta: TD |
|
|
| kompletnie nie rozumiem tego zabiegu z tymi 15 koncertami w jednym miejscu. Totalny bezsens jak dla mnie. |
|
|
|
|
 |
Scrooge
Keep The Faith

|
Wysłany: 2010-02-07, 09:00
Ulubiona płyta: These Days / Keep The Faith |
|
|
jest popyt to są koncerty, co w tym dziwnego? Łatwiej zagrać 15 koncertów w 1 miejscu niż w 15 różnych |
_________________ ==========================
http://www.lastfm.pl/user/Scrooge_NJ
==========================
 |
|
|
|
|
 |
studentmibm
Keep The Faith

|
Wysłany: 2010-02-07, 12:25
Ulubiona płyta: TD |
|
|
| tak, tylko ciekawe czy nie odbije sie to potem na mniejszej ilosci koncertow w innych miejscach, a z tego co wiadomo to trasa po europie poki co strasznie uboga. Ogolnie powinni se dac troche luzu bo ledwo co skonczylo sie LH tour, wczesniej HAND Tour i znowu trasa. I tu juz nawet nie chodzi, ze zajadą sie czy cos, poprostu w wyniku takiej ilosci koncertow granych jeden za drugim przez tyle lat, zespol traci jakas spontanicznosc, swiezosc, a kolejne wystepy przypominaja raczej proces produkcyjny w fabryce. |
|
|
|
|
 |
Scrooge
Keep The Faith

|
Wysłany: 2010-02-07, 14:56
Ulubiona płyta: These Days / Keep The Faith |
|
|
| Przecież od dawna było wiadomo, że w tym roku w Europie tylko O2 + jakies festiwale teraz dochodzą. Prawdziwa europejska część trasy ma być w 2011. |
_________________ ==========================
http://www.lastfm.pl/user/Scrooge_NJ
==========================
 |
|
|
|
|
 |
|
|