Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

[ Dodano: 2013-09-30, 14:10 ]
Tomker pisze:(chciałem zobaczyć, ale wyskoczyło mi tylko jakieś nagranie z marketu:)
http://www.youtube.com/watch?v=2VxyOy71k2g

1.22
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Bonjova, dzięki :)
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Margaretka pisze:W nowym numerze "Twojego Stylu" jest wywiad z Markiem Niedźwiedzkim i taka oto wzmianka: ;)
Obrazek
Jakiś dziwny ten fragment, bo w czasach kiedy powstało "Blaze of Glory" firma Universal nie miała jeszcze w Polsce swojego oddziału i nie wiem czy w ogóle już istniała. A poza tym, z tego co pamiętam, to Marek Niedźwiecki rozmawiał z Jonem telefonicznie przy okazji "Destynation Anywhere" i fakt Jon nie był wtedy zbyt rozmowny, sprawiał wrażenie zaspanego :D nawet mam gdzieś ten wywiad nagrany na kasecie magnetofonowej.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Marek Niedźwiecki po prostu się pomylił co do wytwórni i albumu. Nigdy nie był fanem Bon Jovi czy Jona(nie faworyzował ich muzyki czy nie wyrażał się ciepło etc).
Ale to jemu zawdzięczam że słucham BJ i on 'odpowiada' za moją muzyczną edukację... ;)
Tak więc wybaczam panu Markowi wszystko... :)
Universal Music powstał w 1998 roku po przejęciu min. Polygram Records. Destination a nawet Undiscovered Soul Richiego załapały się jeszcze do Mercury Records(czyli oddziału Polygramu).
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Bonjova pisze:W jednym odcinku Chuck'a koleś śpiewał Blaze of glory ( leciał dzisiaj na tvn 7)
Śpiewał.. I to jeszcze w jaki sposób... :cfaniak:
http://www.youtube.com/watch?v=lErkYdnr_50
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze:Marek Niedźwiecki po prostu się pomylił co do wytwórni i albumu.
niestety ten przykład pokazuje "wartość" prasowych informacji. Skoro tak doświadczony redaktor muzyczny się myli to ja dziękuję ;/
(nawet jeśli MN ubezpieczył się słówkiem "chyba". Powinien jednak w takim razie dodać "chyba najgorszy wywiad";))

Edyta, dzięki za sprostowanie :) I przy okazji pozdrów wiesz Kogo ;)
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Nie przesadzajmy...Te pomyłki są raczej mało istotne... ;)
Poza tym, nie każdy jest taki dokładny jak wiceprezes Tomker(no może Jonny tylko)... :)
Przebacz Markowi Tom please jak i ja przebaczyłem... :D
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Pan Niedźwiecki miał prawo się zrazić, a to że nie przepada za BJ nie dyskwalifikuje go jako dziennikarza muzycznego. Ja go szanuję. W Trójce są inni ludzie ceniący bardzo wysoko BJ jak np. Pan Piotr Stelmach - mój ulubiony polski dziennikarz muzyczny. Chętnie usłyszałbym jego wywiad z Jonem :cfaniak:
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze:Nie przesadzajmy...Te pomyłki są raczej mało istotne... ;)
Poza tym, nie każdy jest taki dokładny jak wiceprezes Tomker(no może Jonny tylko)... :)
Przebacz Markowi Tom please jak i ja przebaczyłem... :D
to nie kyl ym? ok;)

Obrazek
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Prezesie dzięki za wyjaśnienie :D ja do Pana Marka nie mam pretensji, tylko po prostu coś mi nie pasowało :D
Tomker proszę bardzo :D ale przecież to nie Twoja wina, bo nie Ty się pomyliłeś ;)
i pozdrowię, dziękuję :D
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Nawet jak ja jadę samochodem, to nie rozmawiam wylewnie z matką przez telefon, bo trzymam się przepi... ups. Faux pas.

No ale pan Niedźwiedzki nie może nie lubić kogoś, dzwoniąc do tego kogoś, gdy tam jest pora nocna i oczekiwać nie wiadomo jakich elaboratów. Szczególnie przez telefon :cfaniak:
usunięty użytkownik 4858

Otóż to Miss Monko.... To co otwieramy znowu sezon na niedźwiedzie? ;)

Lubię Marka Niedźwieckiego "za zasługi"; jako dzieciak słuchałem jego audycji więcej niż oglądałem dobranocek, ale żeby dla jakiegoś Twojego czy Mojego Stylu dawać wywiad, w którym za najgorszy wywiad uważa się rozmowę z CEO BJ to jakaś krecia, a nie niedźwiedzia robota :D ;)

Pan "Niedźwiedź" ma szczęście, że Jon jechał samochodem, a nie popieprzał na harleyu, bo jak by źle odłożył telefon... ;)
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Jaki tam sezon na niedźwiedzie? Uwielbiam trójkę odkąd mój instruktor prawa jazdy mordował mnie tą stacją przez cały czas mojego siedzenia za kierownicą L-ki :D

To tylko moje standardowe trzy grosze, które zawsze muszę wtrącić :lol:
usunięty użytkownik 4858

A Note from Tico:

“Hello All,

I would like to say a quick Thank You to all of you who have kept me in your thoughts thus far.

I am very disappointed to not be able to perform today but our friend Rich Scannella will stand in for me. You are in good hands.

I will be there is spirit and back on stage very soon.

-Tico Torres”

10. 02. bonjovi.com

[ Dodano: 2013-10-03, 09:57 ]
Obrazek
Rock superstar Jon Bon Jovi gives a guitar pick to six year old Kaden Artemenko backstage before the band’s show at Rogers Arena in Vancouver, BC on October 2, 2013.
Artemenko was diagnosed with low-tone cerebral palsy and a number of other ailments, but was able to meet his favourite musician after an outpouring of support from the community.
c.d. http://www.theprovince.com/news/Langley ... story.html

[ Dodano: 2013-10-03, 10:02 ]
Obrazek
inne fotki w fotorelacji z Vancouver na http://www.theprovince.com/entertainmen ... story.html
radeknyc1
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: radeknyc1 »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”