2018 Rock N Roll Hall Of Fame

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Re: 2018 Rock N Roll Hall Of Fame

Post autor: Adrian »

Smolek pisze:Ponoć na próbie grali też Wanted. Co oczywiście nie jest zaskoczeniem. Prayer i Wanted byli pewniakami od początku. Znak zapytania jest tylko odnośne trzeciej piosenki.
Chyba przewijało się gdzieś, że 3 utworem będzie It's My Life. Podobno rok temu cały live stream był na periscope
https://www.pscp.tv/
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
wranglerek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: All

Post autor: wranglerek »

Niech zagrają „Blood on Blood” przybiją sobie piątki jak na teledysku. Wszyscy mdlejemy, mamy palpitacje serducha i ciśnienie przedzawałowe; takie marzenie, ale jakże piękne...
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
Awatar użytkownika
EVENo
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: EVENo »

Ej, a Dire Straits w końcu pojawi się na gali i wystąpi? Bo słucham też przy okazji teraz Live Alchemy i oj, też chciałoby się jeszcze raz taką wersję Sultanów dostać :D

Okej, znalazłem odpowiedź. Dosyć smutną, bo wystąpią, ale bez Knopflera... Skoro i tak publicznie mówią, że nie traktują HoF na poważnie, to po co w ogóle się tam zjawią i zrobią taki dosyć niepoważny występ?
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Cóż za piękny dzień, aż postanowiłem się zalogować po wielu latach ;-). Dla mnie przygoda z "fanowaniem" Bon Jovi zakończyła się wraz z odejściem Sambory.
Kropką kończącą ten rozdział mojego życia był polski koncert BJ. Nie sądziłem, że jeszcze kiedykolwiek poczuję się tak jak dziś, gdy na jeden dzień znowu istnieje moje Bon Jovi, znowu siedzę na forum i czytam każdy post w tym wątku i znowu tak samo jak mając 14, 20, czy 27 lat emocjonuje się tym co się dziś wydarzy, super sprawa, coś jakby cofnąć się w czasie. Do tego osoba Aleca - noc cudów! Tyle ode mnie, pozdrowienia dla wszystkich, którzy mnie jeszcze pamiętają. Pięknej nocy dla Was!
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Scrooge! To naprawdę noc cudów. Fajnie, że zawitałeś ponownie, nawet jeśli na chwilę.
Awatar użytkownika
EVENo
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Scrooge pisze:Cóż za piękny dzień, aż postanowiłem się zalogować po wielu latach ;-). Dla mnie przygoda z "fanowaniem" Bon Jovi zakończyła się wraz z odejściem Sambory.
Kropką kończącą ten rozdział mojego życia był polski koncert BJ. Nie sądziłem, że jeszcze kiedykolwiek poczuję się tak jak dziś, gdy na jeden dzień znowu istnieje moje Bon Jovi, znowu siedzę na forum i czytam każdy post w tym wątku i znowu tak samo jak mając 14, 20, czy 27 lat emocjonuje się tym co się dziś wydarzy, super sprawa, coś jakby cofnąć się w czasie. Do tego osoba Aleca - noc cudów! Tyle ode mnie, pozdrowienia dla wszystkich, którzy mnie jeszcze pamiętają. Pięknej nocy dla Was!
I Tobie również! Jak widać u nas na forum też wszystko jest możliwe :)
Wojtek
I Believe
I Believe

Post autor: Wojtek »

Damned pisze:Kolejne epickie foto z wczorajszej próby. Na moje oko wykonują "Prayera":
Fenomenalna fotka! Więcej takich poproszę :))
Czy dobrze widzę, że Everett owszem jest, ale Shanksa w kadrze nie ma?
EVENo pisze:Ej, a Dire Straits w końcu pojawi się na gali i wystąpi? Bo słucham też przy okazji teraz Live Alchemy i oj, też chciałoby się jeszcze raz taką wersję Sultanów dostać :D

Okej, znalazłem odpowiedź. Dosyć smutną, bo wystąpią, ale bez Knopflera... Skoro i tak publicznie mówią, że nie traktują HoF na poważnie, to po co w ogóle się tam zjawią i zrobią taki dosyć niepoważny występ?
Ale to się zmienia, ja jeszcze wczoraj czytałem, że jedynie John Illsley ma odebrać w imieniu Knopflera nagrodę, bo bez Marka zapowiedzieli, że nic nie zagrają.
Martaa
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Martaa »

Nie mogę się doczekać dzisiejszej nocy. Ależ to będą emocje <3

Zanim rozpocznie się gala, mógłby mi ktoś w skrócie wyjaśnić, o co chodzi w konflikcie Jona i ekipy rnrhof?
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Co prawda jestem na wyjeździe, ale co chwile sprawdzam telefon aby zobaczyć co w temacie, jestem pod wielkim wrażeniem, że mogę zobaczyć takie obrazki, coś pięknego,a erę z Aleckiem znam tylko z opowieści i legend a teraz jakby spełniało się niemożliwe, czekam z niecierpliwością na występ!
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

monjovi pisze:Co prawda jestem na wyjeździe, ale co chwile sprawdzam telefon aby zobaczyć co w temacie, jestem pod wielkim wrażeniem, że mogę zobaczyć takie obrazki, coś pięknego,a erę z Aleckiem znam tylko z opowieści i legend a teraz jakby spełniało się niemożliwe, czekam z niecierpliwością na występ!
Mon, co za oddanie!

Z tego co widzę wszyscy (łącznie ze mną) dużo bardziej jarają się postacią Aleca (tym, że ciągle istnieje?) niż okazyjnym powrotem Sambory... i coś mi mówi, że nawet jeśli zagra tak, że szczury w kanałach pozdychają, i tak pozostanie największą gwiazdą tego wydarzenia. :D
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
EVENo
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Słucham NJ i taka myśl mnie naszła, że Jon i Richie rozbiliby bank, gdyby zagrali Ride Cowboy Ride :D
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Scrooge pisze:Cóż za piękny dzień, aż postanowiłem się zalogować po wielu latach ;-). Dla mnie przygoda z "fanowaniem" Bon Jovi zakończyła się wraz z odejściem Sambory.
Myślałem, że ten wieczór nie może być bardziej wyjątkowy ale się myliłem, Scrooge, long time no see!!! :ok: :brawo: ;) :jupi:
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Jak coś jest już stream z czerwonego dywanu:

http://bonjovi.com/livestream-rock-roll ... ed-carpet/
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Te 2 fotki z próby rozwalają system totalnie! Tyle wspomnień, tyle emocji. I dobry prognostyk przed galą. Richie i Alec na właściwych miejscach i wygląda na to, że obecny skład będzie w tle. I tak powinno zostać :D Oglądam już relację z czerwonego dywanu i liczę na live stream fanów już samej gali. Dłuuuuga noc przed nami :)
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Desmond właśnie gada!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
ODPOWIEDZ