3 najgorsze piosenki BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Też się spodziewałem że padną tutaj naprawdę słabe piosenki jak np Shut Up And Kiss Me, Love For Sale czy Something For The Pain, ale widzę że niektórzy jadą ostro (Say It Isn't So, I'll Be There For You, Misunderstood ...).W tym temacie to sie spodziewałem nie wiem, piosenek z dem czy jakiś naprawde słabych no ale w życiu nie myślałem, że ktoś poda takie piosenki jak I'll be there for you no ale sprawa gustu, a może raczej " przejedzenia"
To jest przykład piosenki którą potrafie dzisiaj kochać przez 2 godziny aby przez następne 3 miesiące zwracać to co jadłem gdy myśle o niej.i hmm Bed of roses żeby ładnie wyglądało
Jestem załamany. Przez 6 lat żyłem w świecie pełnym kłamstwa i teraz się dopiero dowiedziałem o tym (jak w IWTBLovedZdziwienie ze podalem I'll be there for you ? Niedys ja lubialem , nie mowie ze jej nie lubie teraz tylko , jak slucham SWW to zawsze ja przelaczam bo sadze ze przerywa ostre granie . Moge posluchac ja ale gdy jest nastroj
Musze wyrzucić SWW i NJ bo mam jakieś piraty. NA NJ mam IBTFYou a na SWW po tej piosence ani śladu ...
Ale jazdaAdrian pisze:Musze wyrzucić SWW i NJ bo mam jakieś piraty. NA NJ mam IBTFYou a na SWW po tej piosence ani śladu ...
Oj ale odczepmy sie kazdemu mogą sie albumy pomylić .
A tak na marginesie ja tez nie przepadam za I'll be there bo moi rodzice sie przy tym poznali

...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
O matko I'll be there.. wszytkiego bym sie spodziewała ale ale bez przeasdy
dla mnie to raczej ejdna z naj najlepszych, ale jak kto woli.
Dla mnie to z HAND najgorsze jest Always beznadzieja poprostu
nie lubie tej piosenki... nie no nie smieje sie ;D (a tak serio Always lubie:D)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Aa pomylka
na slippery when wet jest never say goodbay a na New Jersey
I'll be there for you a mi sie myla te piosenki . I zawsze obie omijam .
Nie rozumiem waszej bulwersacji . Tak samo jestem zdziwony ze Adrian nie lubi Something For The Pain ale wiem ze to jego gust . Ja wole to on to . Nie lubie tych ballad i tyle , wole np nowsze Thanks You For loving Me np.
Zeby nie bylo wymienie 3 najgorsze a nie pare:
Seat Next To You
ride cowboy ride
open all night
Jaki szok?
I'll be there for you a mi sie myla te piosenki . I zawsze obie omijam .
Nie rozumiem waszej bulwersacji . Tak samo jestem zdziwony ze Adrian nie lubi Something For The Pain ale wiem ze to jego gust . Ja wole to on to . Nie lubie tych ballad i tyle , wole np nowsze Thanks You For loving Me np.
Zeby nie bylo wymienie 3 najgorsze a nie pare:
Seat Next To You
ride cowboy ride
open all night
Jaki szok?
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
O nie tu nie jestem akurat ja zszokowana bo też nie przepadam za tymi piosenkami są bo są ale rownie dobrze mogło by ich nie być. A co do Something for the pain to dla mnie jest super ale co zrobic ;D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
Zauwazylem ze prawie co druga osoba wymienia tutaj I got the girl. Nie wiem czy wiecie ale to jest piosenka napisana dla nowonarodzonej wtedy corki Jona. Na poczatku tez za ta piosenka jakos psecjalnie nie przepadalem ale jak sie dowiedzialem o kim, i dla kogo ona jest to zmienilo sie moje nastawienie 
i Lost Higway i Summertime i I love this town i Make a memory i ... WystarczyEdyta pisze:Najgorsze według mnie to(kolejność przypadkowa):
1) "Breakout",
2) "Silent Night",
3) "Fear"
i cała płyta "Lost Highway" . No może za wyjątkiem "We Got It Going On"