Ja np za każdym razem, kiedy natknę sie na jakieś fajowe zdjątko Jaśka - zawsze ląduje ono na kolejnym kubku. Kolekcja...........cóż spora.
zbiory z BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
zbiory z BJ
Zastanawiam się, czy podobnie jak ja, macie jakieś pomysły na zbieranie "czegoś" z BJ?
Ja np za każdym razem, kiedy natknę sie na jakieś fajowe zdjątko Jaśka - zawsze ląduje ono na kolejnym kubku. Kolekcja...........cóż spora.
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
-
- It's My Life
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ja wiem, że takie kubki to robią w RossmannachJustyna_1084 pisze: a możesz mi powiedzieć jak robisz takie nadruki na kubkach albo z czyich usług korzystasz? W tym temacie jestem zielona. Też taki kubcio chcę sobie sprawić do pracki i popijać w nim poraną kawę
Ja natomiast, gdy zaczęłam słuchać BJ to zbierałam wszelakie wycinki z gazet - zdjęcia i artykuły. Mam je do dziś i jest to niezła choć niewielka kolekcyjka
Kubki można wykonać w wielu miejscach. Najłatwiej - www.foto.wp.pl - niedrogo, zawsze korzystam z ich usług i z dostawą do chatki.
A kawka z pewnością zasmakuje inaczej!
A kawka z pewnością zasmakuje inaczej!
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
-
- It's My Life
Dzięki za link do stronki napewno skorzystam
Już szukam jakiejś fajnej foty na kubcio ach! naprawdę dzięki. Oj coś mi się zdaje że stworze sama liczną kolekcję
wiem że w necie jest pełno ofert, gdzie można zamówić sobie takie rzeczy, ale nie ma to jak sprawdzone miejsce. ?atwo naciąć się na nierzetelnego sprzedawcę, wielki buzial dla angeli 

-
- Save a Prayer
Ja w jakieś gazecie czytałam o Jonie że był z żoną gdzieś na mieście i namawiała go do kupna książki na temat dobrego seksu czy sztuka kochania nie wiem ale jakoś tak i tak gazeta napisała że chyba po tylu latach małżeństwa Jona Bon Jovi powinien widzieć do czego służy łózko..
Dodam to tego co tu napisałam że Jona jak dla mnie wiem do czego służy łóżko w końcu ma 4 dzieci... (co za głupia gazeta...
)
Dodam to tego co tu napisałam że Jona jak dla mnie wiem do czego służy łóżko w końcu ma 4 dzieci... (co za głupia gazeta...
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ja to jak zobaczę coś o BJ w gazetach to od razu wycinam
już się tego trochę uzbierało ^^ no i jeszcze co dziwne jak leci jakaś piosenka BJ w radiu to odnotowuję takie 'co, gdzie i kiedy?' w moim zeszycie od muzyki (praktycznie to się z nim nie rozstaję xDD )
[ Dodano: 2008-12-07, 21:47 ]
Mam ten wycinek! ;D i ta głupia azeta to "Twoje Imperium" Tam też było sporo napisane (w tamtym roku) o rozwodzie Ryśka (na koniec roku było tam takie coś "Najgłośniejsze rozwody roku" i na trzecim bodajże miejscu był Rysiek ;(
[ Dodano: 2008-12-07, 21:47 ]
ewaika789 pisze:Ja w jakieś gazecie czytałam o Jonie że był z żoną gdzieś na mieście i namawiała go do kupna książki na temat dobrego seksu czy sztuka kochania nie wiem ale jakoś tak i tak gazeta napisała że chyba po tylu latach małżeństwa Jona Bon Jovi powinien widzieć do czego służy łózko..
Dodam to tego co tu napisałam że Jona jak dla mnie wiem do czego służy łóżko w końcu ma 4 dzieci... (co za głupia gazeta...)
Mam ten wycinek! ;D i ta głupia azeta to "Twoje Imperium" Tam też było sporo napisane (w tamtym roku) o rozwodzie Ryśka (na koniec roku było tam takie coś "Najgłośniejsze rozwody roku" i na trzecim bodajże miejscu był Rysiek ;(
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
O "Najgłośniejsze Rozwody..." to było w grudniu ubiegłego roku publikowanane
i o tym rozwodzie Rysia to też jakiś roczek temu. Jak będę miała czas to napiszę co tam pisało (muszę znaleźć tą kopertę, co mam w niej różne wycinki z gazet)
i o tym rozwodzie Rysia to też jakiś roczek temu. Jak będę miała czas to napiszę co tam pisało (muszę znaleźć tą kopertę, co mam w niej różne wycinki z gazet)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk