zbiory z BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

angela
It's My Life
It's My Life

zbiory z BJ

Post autor: angela »

Zastanawiam się, czy podobnie jak ja, macie jakieś pomysły na zbieranie "czegoś" z BJ?
Ja np za każdym razem, kiedy natknę sie na jakieś fajowe zdjątko Jaśka - zawsze ląduje ono na kolejnym kubku. Kolekcja...........cóż spora. :o
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ja osobiście mam kubek z nadrukiem '' Have a nice day'', pare zdjęć Bon Joviego i samego Jaśka i mam zamiar zamówić sobie koszule z miną '' Have a nice day'' lub jakąś inną... ;)
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

angela pisze:zawsze ląduje ono na kolejnym kubku
a możesz mi powiedzieć jak robisz takie nadruki na kubkach albo z czyich usług korzystasz? W tym temacie jestem zielona. Też taki kubcio chcę sobie sprawić do pracki i popijać w nim poraną kawę :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Justyna_1084 pisze: a możesz mi powiedzieć jak robisz takie nadruki na kubkach albo z czyich usług korzystasz? W tym temacie jestem zielona. Też taki kubcio chcę sobie sprawić do pracki i popijać w nim poraną kawę :P
Ja wiem, że takie kubki to robią w Rossmannach :D

Ja natomiast, gdy zaczęłam słuchać BJ to zbierałam wszelakie wycinki z gazet - zdjęcia i artykuły. Mam je do dziś i jest to niezła choć niewielka kolekcyjka :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
angela
It's My Life
It's My Life

Kubki można wykonać w wielu miejscach. Najłatwiej - www.foto.wp.pl - niedrogo, zawsze korzystam z ich usług i z dostawą do chatki.
A kawka z pewnością zasmakuje inaczej! ;)
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No no z pewnością lepiej bo to tak jakbyś piła poranną kawcie z Jaśkiem :P
A tak nawiasem to wiem że mojej koleżanki ojciec robi takie nadruki na kubki koszuli itd. ;)
angela
It's My Life
It's My Life

Wiesz co, jakbym piła poranną kawę z Jaśkiem..........to pewnie nie przełknęlabym ani łyka :comk2: . Może i lepiej, że jest tylko na kubasie...
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

Dzięki za link do stronki napewno skorzystam :) Już szukam jakiejś fajnej foty na kubcio ach! naprawdę dzięki. Oj coś mi się zdaje że stworze sama liczną kolekcję :D wiem że w necie jest pełno ofert, gdzie można zamówić sobie takie rzeczy, ale nie ma to jak sprawdzone miejsce. ?atwo naciąć się na nierzetelnego sprzedawcę, wielki buzial dla angeli :przytul:
angela
It's My Life
It's My Life

o ile wiem, taki kubas z dwoma zdjęciami kosztuje 19.90 + koszty przesyłki - biały kubasek, bez żadnych udziwnień.
?yczę wieć miłego szukania, a potem miłej kawy.......... ;)
Klaudia_ozo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Klaudia_ozo »

ja nigdy nie widzialam w gazetach bon jovi... a ja zbieram jakies fajne mp3 na telefonie :D mam na razie 49 ktore kocham a jeszcze mam zamiar kilka posciagac tylko nie wiem jakie ;/moze tkos pomoze?
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja w jakieś gazecie czytałam o Jonie że był z żoną gdzieś na mieście i namawiała go do kupna książki na temat dobrego seksu czy sztuka kochania nie wiem ale jakoś tak i tak gazeta napisała że chyba po tylu latach małżeństwa Jona Bon Jovi powinien widzieć do czego służy łózko..

Dodam to tego co tu napisałam że Jona jak dla mnie wiem do czego służy łóżko w końcu ma 4 dzieci... (co za głupia gazeta... ;/ )
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

ja to jak zobaczę coś o BJ w gazetach to od razu wycinam :) już się tego trochę uzbierało ^^ no i jeszcze co dziwne jak leci jakaś piosenka BJ w radiu to odnotowuję takie 'co, gdzie i kiedy?' w moim zeszycie od muzyki (praktycznie to się z nim nie rozstaję xDD )

[ Dodano: 2008-12-07, 21:47 ]
ewaika789 pisze:Ja w jakieś gazecie czytałam o Jonie że był z żoną gdzieś na mieście i namawiała go do kupna książki na temat dobrego seksu czy sztuka kochania nie wiem ale jakoś tak i tak gazeta napisała że chyba po tylu latach małżeństwa Jona Bon Jovi powinien widzieć do czego służy łózko..

Dodam to tego co tu napisałam że Jona jak dla mnie wiem do czego służy łóżko w końcu ma 4 dzieci... (co za głupia gazeta... ;/ )

Mam ten wycinek! ;D i ta głupia azeta to "Twoje Imperium" Tam też było sporo napisane (w tamtym roku) o rozwodzie Ryśka (na koniec roku było tam takie coś "Najgłośniejsze rozwody roku" i na trzecim bodajże miejscu był Rysiek ;(
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

to o rozwodzie nic nie czytałam a może mi napisz z jakiego miesiąca rku była ta gazeta
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

O "Najgłośniejsze Rozwody..." to było w grudniu ubiegłego roku publikowanane

i o tym rozwodzie Rysia to też jakiś roczek temu. Jak będę miała czas to napiszę co tam pisało (muszę znaleźć tą kopertę, co mam w niej różne wycinki z gazet)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Ja swego czasu zbierałam wszystkie plakaty, artykuły i wycinki, jakie się tylko ukazały o BJ (z lat 94-98), ale zajmowały sporo miejsca, więc je wyrzuciłam (nie było chętnych). Szkoda, bo teraz przekazałabym je w dobre ręce którejś z Was ;/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”