Wasza opinia
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Wasza opinia
Jakiś czas temu przeczytała tu na tej stronie wywiad z członki BJ. Było tam opisane że jakaś fanka zespołu zrobiła sobie tatuaż była to okłada płyty HAND.
Chłopacy z zespołu mówili że nie mogą się otrząsnąć z takiej wiadomości że kto mógł sobie wytatuować okładkę ich płyty.
I właśnie myślicie że takie tatuaże jakieś upodabnianie się do jakiejś osoby z zespołu noszenie np. bluz bluzek ze zdjęciami np. Jona to jest według was OK czy to już może lekka przesada?
Dlaczego?
Chłopacy z zespołu mówili że nie mogą się otrząsnąć z takiej wiadomości że kto mógł sobie wytatuować okładkę ich płyty.
I właśnie myślicie że takie tatuaże jakieś upodabnianie się do jakiejś osoby z zespołu noszenie np. bluz bluzek ze zdjęciami np. Jona to jest według was OK czy to już może lekka przesada?
Dlaczego?
Nie wiem czy przesada, Sobol zrobił sobie tatuaż Jona, ja zamierzam zrobić tatuaż "Youth Gone Wild" ten co ma Bach na ręku. <może i byka Jona tez>
Takie małe upodabnianie nie jest złe, szczególnie jeżeli bierze się przykład z 'dobrej' osoby.
Takie małe upodabnianie nie jest złe, szczególnie jeżeli bierze się przykład z 'dobrej' osoby.
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Ja chce sobie kupic taka sama kurtke jaka mial Jon w latach 80 i tatuaz zrobic z ich logiem.
Nie no to nie jest zle ale jakby ktos chcial sie upodobnic do Lordi i by chodzili po miescie w tych strojach to ja bym nigdy juz do miasta nie poszla
(chociaz lubie ich sluchac)
Nie no to nie jest zle ale jakby ktos chcial sie upodobnic do Lordi i by chodzili po miescie w tych strojach to ja bym nigdy juz do miasta nie poszla
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
19.06.13 Gdańsk
Z tego co wiem, to mnóstwo fanów ma różne tatuaże związane z BJ. Są to albo fragmenty piosenek, albo "klony" tatuaży Jona i Ryśka. Chłopaki już się chyba do tego przyzwyczaili. Słyszałam również o babce, która synowi dała na imię Sambora, inna wybrała potrójne imię: Jon Bon Jovi. Kiedyś na Jovitalku był wątek o tego typu dziwactwach
W wolnej chwili poszukam - niektórzy ludzie są naprawdę pokręceni 
Jeśli chodzi o mnie to ja za jakimiś tam tatuażami nie jestem przeciwna sama mam zamiar zrobić sobie tatuaż z kawałkiem tekstu z piosenki BJ(ale nie powiem jakiej)
ale za to jestem przeciwna np. jeśli ktoś bardzo ale to bardzo chce upodobnić się do Jona i robi sobie operacje plastyczną no to już przesada....
ale za to jestem przeciwna np. jeśli ktoś bardzo ale to bardzo chce upodobnić się do Jona i robi sobie operacje plastyczną no to już przesada....
znaczy tu chodziło mi tak jakby o czas przyszły.(żle po prostu napisałam)
Oglądam co niedziele na MTV program ''Chce mieć znaną twarz'' różni ludzie upodabniają się do sławnych osób ale niestety albo stety jeszcze osoby która chciałaby się upodobnić do Jona albo innego członka zespołu to jeszcze nie widziałam
Oglądam co niedziele na MTV program ''Chce mieć znaną twarz'' różni ludzie upodabniają się do sławnych osób ale niestety albo stety jeszcze osoby która chciałaby się upodobnić do Jona albo innego członka zespołu to jeszcze nie widziałam