teraz rock apel do fanów bon jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
teraz rock apel do fanów bon jovi
Prośba do wszystkich wiernych fanów bon jovi napiszmy do teraz rocka by w końcu dali wkładkę o naszych idolach.Jeżeli będzie dużo maili może przejrzą na oczy i coś zrobią.Takie badziewne zespoły miały wkładkę a Bon Jovi to klasyka.
Piszcie na email Terazrock@terazrock.pl
Proszę pokażmy ilu nas jest.
Pozdrawiam.
Piszcie na email Terazrock@terazrock.pl
Proszę pokażmy ilu nas jest.
Pozdrawiam.
robert
- JasonJovi13
- It's My Life
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Na pewno była (mam ten numer w domu) - i sorry - jak sobie wyobrażasz, by wydawali wkładki po każdej nowej płycie każdego zespołu??JasonJovi13 pisze:Być moze była, ale oni pewni chcą żeby napisali o nowej nadchodzącej płycie
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
- JasonJovi13
- It's My Life
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Wkładka była po wydaniu Crush. Od tego momentu BJ wydali 3 studyjne płyty z nowym materiałem, w tym LH o której można zapomnieć. Nie ma szans na wkładkę w tym momencie, TR czytam od 1992 i tego typu sytuacje się zdarzają niezmiernie rzadko...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czy przypadkiem w ostatnich 9ciu latach nie mieliśmy po 2 wkładki o U2 i Metallice?? O obu (U2 na pewno) nawet zrobili specjalne wydania swojego pisma.Dlaczego?? Teraz Rock nie ma w zwyczaju dawać wkładek o zespołach, jeśli już takowe były - a z Bon Jovi była, dlatego dziwi mnie ten apel, nawet trochę bawi
A od 2001 roku praktycznie nie było tam nic o Bon Jovi, tylko parę beznadziejnych recenzji (sprawa gustu) . No a od 2001 roku dostaliśmy 6 albumów (w tym box-set).
Ale tak jak wspominałeś nie chodzi o to, ze wydaja nową płytę bo faktycznie w tym momencie takie wkładki są bez sensu, a chodzi raczej o to, ze jest 25lecie zespołu, a wkładki podsumowującej działanie zespołu w takiej formie jak to robią teraz nie było.
No właśnie. Nie wiem Sopol, co Cię tak bawi..... że ktoś ma jakiś pomysł? ?e chce gdzieś poczytać o swoim ulubionym zespole i nie siedzi i czeka, tylko próbuje coś w tym kierunku zrobić? Jasne, lepiej gderać.
@ wysłany.
[ Dodano: 2009-09-04, 11:44 ]
Właśnie leci w Antyradiu. W zasadzie leci tam codziennie....
@ wysłany.
[ Dodano: 2009-09-04, 11:44 ]
Właśnie leci w Antyradiu. W zasadzie leci tam codziennie....
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Czekajcie, bo ja zaczynam się zastanawiać czy my wszyscy aby na pewno mówimy o tym samym magazynie. W 2001 ukazał się numer TR ale nie z okazji wydania nowej płyty Bon Jovi tylko dlatego że panowie postanowili przyjechać do Polski. Na okładce mamy zdjęcie Jona a w środku numeru artykuł opisujący historię zespołu i recenzje wszystkich płyt, które ukazały się do roku 2000. Kilka stron dalej relacja z ich wizyty w naszym kraju i wywiad jakiego udzielili, więc jak dla mnie to całkiem dużo było o Bon Jovi w TRAdrian pisze:A od 2001 roku praktycznie nie było tam nic o Bon Jovi, tylko parę beznadziejnych recenzji (sprawa gustu) .
Gdyby mieli w tej chwili robić wkładkę z okazji 25 lecia zespołu to pewnie wyglądałaby ona podobnie (tzn. historia zespołu + recenzje płyt) dlatego pewnie do tego nie dojdzie ale...
...Sobol_77 nie bądźmy ludźmi małej wiary
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Tak więc podsumowując:
Przyłączam się do akcji i maila wysyłam
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Remember that you're perfect, God makes no mistakes