Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Huh, a ja miałem taką zabawę na lektoratach z angielskiego na studiach. Tekst IML wpisałem z pamięci - dziwne, nieprawdaż?Dorota pisze:A odnośnie Bon Jovi i angielskiego... Kiedyś w gimnazjum mieliśmy na angielskim taką lekcję, że dostaliśmy tekst It's my life z pustymi miejscami, nasz nauczyciel puszczał nam piosenkę z płyty, a my mieliśmy te luki uzupełnićPotem przetłumaczyliśmy sobie tekst, a piosenki słuchaliśmy w kółko do końca lekcji

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
17.10.2009r. (ostatnia sobota) Bydgoszcz. Stadion Polonii. Ostatnie zawody cyklu GP na żużlu. Komplet publiczności. Dekoracja zawodników. Polak na podium. Wręczają puchary i kwiaty, leje się szampan, błyskają flesze fotoreporterów, a nad stadionem rozbrzmiewa „ It’s my life”. Ech, czego chcieć więcej…
(Przepraszam, musiałam to napisać)
(Przepraszam, musiałam to napisać)
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Skoro już się tak rozmarzyliśmy, to ja proponuję takie podium: pierwszy Tomek, drugi Sebastian, a trzeci Holta albo Miedziński (bo Grzesiowi i tak nie szło). A jeszcze lepiej gdyby Crump zdobył ze 3 pkt, Gollob komplet, był pierwszy w Bydgoszczy i w ogólnej
A tak na poważnie: nie było najgorzej, ale masz rację, w tym drugim półfinale sędzia przesadził i to nieźle…
A żeby tak bardzo nie offtopować… hmmmm… w zeszłym tygodniu widziałam taki samochód z naklejką BJ, o których to samochodach była już gdzieś kiedyś mowa, więc dołączam Lublin do grona miast, w których takie samochody występują
[ Dodano: 2009-10-22, 15:08 ]
Ok, w takim razie z mojej strony to tyle w tym jakże ważnym i interesującym temacie 
A żeby tak bardzo nie offtopować… hmmmm… w zeszłym tygodniu widziałam taki samochód z naklejką BJ, o których to samochodach była już gdzieś kiedyś mowa, więc dołączam Lublin do grona miast, w których takie samochody występują
[ Dodano: 2009-10-22, 15:08 ]
Oj no dobra, dobra, ale to był jakby nie patrzeć (prawie) najważniejszy moment wieczoru, turniej międzynarodowy i BJ uznawane w naszym kraju za zespół z lekka zapomniany. Z drugiej strony fakt, to tylko IMF, gdyby puścili coś innego to byłoby się rzeczywiście czym „podniecać” jak to delikatnie określiłeśRattie pisze:A ja bym chciał cobyście się przestali podniecać tym, że na jakimś meczu zapuszczą 5 sekund 'It's my life'
- JasonJovi13
- It's My Life
-
- It's My Life
ta piosenka pasuje na takie imprezyDorota pisze:17.10.2009r. (ostatnia sobota) Bydgoszcz. Stadion Polonii. Ostatnie zawody cyklu GP na żużlu. Komplet publiczności. Dekoracja zawodników. Polak na podium. Wręczają puchary i kwiaty, leje się szampan, błyskają flesze fotoreporterów, a nad stadionem rozbrzmiewa „ It’s my life”. Ech, czego chcieć więcej…![]()
a. włodarczyk zamierza zaśpiewać always za tydzień w joś
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Szukałam sobie informacji na temat sprzedaży płyt BJ i zupełnie przypadkiem natrafiłam na Pudelka (oł jeah!) z takim oto "artykułem":
http://www.pudelek.pl/artykul/13151/zap ... w_kary/15/
Data jest sprzed roku. Komentować nie będę
http://www.pudelek.pl/artykul/13151/zap ... w_kary/15/
Data jest sprzed roku. Komentować nie będę
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Angela powiedz czy duży jest tam ten artykuł bo jak tak to sobie kupie.
A tutaj tak bardzo fajna informacja z wp..
Nie powiem. Dumny jestem z tego, że dzisiaj 2ch moich idolów będą jednymi z najważniejszych osób w tym ważnym wydarzeniu (L.W/J.B.J)
A tutaj tak bardzo fajna informacja z wp..
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... caid=1912cAmerykański piosenkarz Jon Bon Jovi zaprezentuje w Berlinie utwór skomponowany specjalnie na tę okazję pt. "We weren't born to follow", poświęcony - jak poinformowano - "wszystkim ludziom, którzy wbrew przeciwnościom losu walczą o wolność".
Nie powiem. Dumny jestem z tego, że dzisiaj 2ch moich idolów będą jednymi z najważniejszych osób w tym ważnym wydarzeniu (L.W/J.B.J)