pytanko o teledyski
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- It's My Life
- Kontakt:
ja mamTrinity pisze:Dobra a czy ma ktoś Living in Sin?????

P.S. proponuję ściągnięcie z neta, mam z tamtąd większość klipów <LOL>
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Mam propozycję dla użytkowników tego forum. Pomysł nie nowy bo coś podobnego funkcjonuje na forum u2 ... fani wzajemnie umieszczają sobie na serwerach typu yousendit linki do wybranych teledysków, koncertów, nagrań audio. Nie polega to na bezsensownym umieszczaniu tam wszystkiego, ale tego co zażyczy sobie inny użytkownik. Dzięki forum U2 mam już naprawdę bogatą kolekcję ich nagrań w niespełna miesiąc. Nie wiem czy wypali ale można spróbować. Sama mam tego i co nieco chętnie udostępnię 
these days - the stars seem out of reach
these days - there ain't a ladder on these streets
these days - are fast, love don't last in this graceless age
there ain't anybody left but us these days
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Fajny pomysł, tylko przy polskich standardach łącz o niskim uploadzie troszkę potrwa załączanie takiego teledysku, ale dla fanów BJ niema rzeczy niemożliwych.elek84 pisze:Mam propozycję dla użytkowników tego forum. Pomysł nie nowy bo coś podobnego funkcjonuje na forum u2 ... fani wzajemnie umieszczają sobie na serwerach typu yousendit linki do wybranych teledysków, koncertów, nagrań audio. Nie polega to na bezsensownym umieszczaniu tam wszystkiego, ale tego co zażyczy sobie inny użytkownik. Dzięki forum U2 mam już naprawdę bogatą kolekcję ich nagrań w niespełna miesiąc. Nie wiem czy wypali ale można spróbować. Sama mam tego i co nieco chętnie udostępnię
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Widze że moja propozycja jest bez odzewu więc może zacznę... słyszałam kiedyś że jest teledysk do Dry Country ale do tej wersji 9-minutowej. Byłabym wdzięczna za udostępnienie :mrgreen:
these days - the stars seem out of reach
Jeżeli to jest prawda, to byłbym z tego powodu naprawdę very happy. Jak wiecie mam słabość do bardzo długich klipów, które "normalne" (jak np: Estranged Guns n' Roses). Takie dziwactwa w stylu Twisted Transistor Korna czy Telephone Lady GaGi są dla mnie wyjątkowo ciężkie do strawienia. Ja też mam ochotę zobaczyć kompletną wersję Dry County. Możliwe że jest tylko na stronie Nicka Egana, reżysera tego teledysku.słyszałam kiedyś że jest teledysk do Dry Country ale do tej wersji 9-minutowej. Byłabym wdzięczna za udostępnienie