Ładny konwój przejedzie przez GdańskJonoda pisze:http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... ews_id=840 malutko sprzętu przywożą
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- myszorkowa
- Keep The Faith
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nałogowo czytuję miesięcznik "Focus" i dziś w pracy z braku laku zabrałam się za poczytanie artykułu na temat akcji charytatywnych gwiazd zza oceanu. Nie obyło się również bez wzmianki o naszym Janku.
10 dolarów wynosi minimalny datek za posiłek w założonej przez rockmana Jona Bon Jovi restauracji "Soul Kitchen". Magazyn "Forbes" umieścił tę inicjatywę na szczycie swojej listy "Most Valuable Celebrity Charity Relationships" - rankingu najlepszych inicjatyw na rzecz zbierania środków na działalność charytatywną.
Ogólnie artykuł miał na celu zdemaskowanie dobroczynności gwiazd m.in. takich jak Lady Gaga, Bono czy Wyclef Jean. Ten ostatni został oskarżony o defraudację środków z fundacji. Bardzo ciekawy artykuł. Polecam.
10 dolarów wynosi minimalny datek za posiłek w założonej przez rockmana Jona Bon Jovi restauracji "Soul Kitchen". Magazyn "Forbes" umieścił tę inicjatywę na szczycie swojej listy "Most Valuable Celebrity Charity Relationships" - rankingu najlepszych inicjatyw na rzecz zbierania środków na działalność charytatywną.
Ogólnie artykuł miał na celu zdemaskowanie dobroczynności gwiazd m.in. takich jak Lady Gaga, Bono czy Wyclef Jean. Ten ostatni został oskarżony o defraudację środków z fundacji. Bardzo ciekawy artykuł. Polecam.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Widziałam spoty
Fabuły nie znam ale nadal nie mogę się pogodzić z tym, że tacy aktorzy jak Al Pacino czy Christopher Walken co tu dużo mówić, starzeją się i nie będą już tacy (nawet jeśli chodzi o role) jak kiedyś, takich jak ich pamiętam. Oglądając nawet teledysk NRA odbieram ten film jako jakiś... jakby tu określić... zdemenciały (?) Może to przez klimat piosenki, może jeszcze mnie pozytywnie zaskoczy ten film, poczekamy zobaczymy 
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oglądam Jasia Fasolę- nadciąga totalny kataklizm a tam rozmowa:
- Jestem przekonana, że możemy namówić Jona Bon Jovi.
- Jona Bon Jovi? Do odsłonięcia ''Matki'' Whistlera?
- Niczego nie mogę mu zarzucić. W ciągu 10 lat dwukrotnie zmienił fryzurę, to wspaniałe osiągnięcie.
- Ale, o ile wiem, pan Jovi nie zna się na impresjonizmie i nie śpiewa o nim piosenek.
- Nie, ale...
- Tu nie chodzi o rockowy wideoklip, tylko o poważne dzieło sztuki.
- Niczego nie mogę mu zarzucić. W ciągu 10 lat dwukrotnie zmienił fryzurę, to wspaniałe osiągnięcie.
- Ale, o ile wiem, pan Jovi nie zna się na impresjonizmie i nie śpiewa o nim piosenek.
- Nie, ale...
Milla pisze:Oglądam Jasia Fasolę- nadciąga totalny kataklizm a tam rozmowa:
- Nie, ale...
Haha też to widziałem
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
no już chyba po raz drugi albo trzeci była wzmianka o BJM.J. pisze:Chyba zacznę to znowu oglądać... uhm...Gloria pisze:Wanted dead or alive została wykorzystana w ostatnim odcinku serialu "Pamiętniki wampirów". Jeden z bohaterów nazywa ją "ojcem chrzestnym wszystkich hymnów rockowych"
These open arms...
-
- Little Bit Of Soul