!!BIERZMY SIę DO ROBOTY!!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
!!BIERZMY SIę DO ROBOTY!!
Dzisiaj chciałam napisać bardzo ważną rzecz, a mianowicie ostatnio chodziłam po internecie i szukałm różnych zespołów muzycznych.
Zgadnijcie ile znalazłam blogów i stron o Bon Jovi, a ile o Dodzie i Mandarynie. Oczywiście było więcej o Dodzie i Mandarynie. Niestety jak weszłam na jednego z blogów o Dodzie to zobaczyłam ile tam wchodzi osób i ile jest komentarzy (!), chyba nie chcecie wiedzieć. Ale mniejsza z tym. Jak byłam na Onecie, to pierwsze co przeczytałam w dziale muzyka była informacja o o wypadku Dody i nowej płycie Mandaryny, a informacje o Bon Jovi przeczytałam na Onecie tylko raz (!). Powinniśmy się zabrać do roboty i pisać jak najwięcej komentarzy o Bon Jovi na różnych portalach i stronach. Możemy też robić jak najwięcje blogów i stron o Bon Jovi.
POSTARAJMY SIę, BY NASZ KOCHANY ZESPÓ? - BON JOVI STA? SIę ZNANY I SZANOWANY W NASZYM KRAJU I NA CA?YM ŚWIECIE!!!
( Aaa, i możecie jeszcze wejśc na mojego bloga o Bon Jovi - www.bon--jovi.blog.onet.pl) :mruga:
Zgadnijcie ile znalazłam blogów i stron o Bon Jovi, a ile o Dodzie i Mandarynie. Oczywiście było więcej o Dodzie i Mandarynie. Niestety jak weszłam na jednego z blogów o Dodzie to zobaczyłam ile tam wchodzi osób i ile jest komentarzy (!), chyba nie chcecie wiedzieć. Ale mniejsza z tym. Jak byłam na Onecie, to pierwsze co przeczytałam w dziale muzyka była informacja o o wypadku Dody i nowej płycie Mandaryny, a informacje o Bon Jovi przeczytałam na Onecie tylko raz (!). Powinniśmy się zabrać do roboty i pisać jak najwięcej komentarzy o Bon Jovi na różnych portalach i stronach. Możemy też robić jak najwięcje blogów i stron o Bon Jovi.
POSTARAJMY SIę, BY NASZ KOCHANY ZESPÓ? - BON JOVI STA? SIę ZNANY I SZANOWANY W NASZYM KRAJU I NA CA?YM ŚWIECIE!!!
( Aaa, i możecie jeszcze wejśc na mojego bloga o Bon Jovi - www.bon--jovi.blog.onet.pl) :mruga:
An angel's smile is what you sell
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Po pierwsze - proponowałbym przenieść to do innego działu, bo już był podobny temat. Po drugie - nie chce mi się po raz n-ty komentować sensu takiej 'krucjaty'. Widać, że Ci się nudzi, idź sobie lepiej jakąś książkę poczytaj zamiast przejmować się ilością blogów o Dodzie.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Sebastian P.
- It's My Life
Myślę, że taka akcja nie ma najmniejszego sensu. Jak widać ludzie są kompletnymi idiotami słuchając czegoś takiego jak Doda czy tam inna Elektroda. Jeśli oni się tym interesują to myślę, żę nie odwiedzą blogu o Bon Jovi czy innych zespołach rockowyck. A jeśli chodzi o różne komentarze to o nich lepiej nie wspominać bo zazwyczaj kończą się one tak: ''Bon Jovi są beznadziejni...'' czy też ''Bon Jovi - eee tam....''. Myślę, że Ci, którzy uwielbiają ten zespół są zarejestrowani na tej stronie .... 
What is the distance between a bullet and a gun?
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ja dodam jeno tyle. Wyobraź sobie J.B., że na tym forum pojawia się grupka osób, które zaczną pisać posty typu 'Posłuchajcie sobie kapeli takiej a takiej, naprawdę warto, zespół świetny, BJ przy nich wypadają słabo'. Nikogo nie obrażają itd. Da to coś? Rzucisz się do odsłuchiwania tej kapeli? Myslę, że może co 10 osoba z tego forum zedrze kawałek czy dwa i na tym się skończy. Czy posłuchałabyś takich komentarzy? Przypuszczam, że nie. Taki sam sens byłoby pisanie postów o BJ na innych blogach. Lubisz BJ? To fajnie, ale innch ludzi i ich gusta zostaw w spokoju, bo jak na razie zachowujesz się jak jakiś misjonarzyna chwalący jedyną słuszną kapelę i nawracający niewiernych.
PS. Pisałaś, że nie podoba Ci się fakt, że w wiadomościach więcej o Dodzie niż o BJ. Chciałabyś żeby to się zmieniło? Na pewno?
Skoro tak to popatrz o kim teraz często pojawiają się wiadomości - sama zauważyłaś, Doda, do tego można dorzucić Tokio Hotel i tym podobne badziewia. Mnie to obojętne co się stanie z BJ, ale Ty byś chyba nie chciała, żeby oni stali się takim samym BARDZO komercyjnym syfem byleby tylko było o nich głośno....
PS. Pisałaś, że nie podoba Ci się fakt, że w wiadomościach więcej o Dodzie niż o BJ. Chciałabyś żeby to się zmieniło? Na pewno?
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A czy robienie stron, blogów itp. o BJ ma jakiś sens.To,że je natworzymy nie oznacza ,że więcej ludzi zainteresuje się BJ. Nikogo nie da się zmusić, żeby był fanen akurat tej kapeli.Nukogo również nie da się zmusic do słuchania muzyki takiej jak my słauchamy.
Nie spowoduje to również tego,że w necie będzie mniej Dody czy Mandaryny.Więc i tak będziesz się spotykała ze stronami o nich.To jest nieuniknione
Nie spowoduje to również tego,że w necie będzie mniej Dody czy Mandaryny.Więc i tak będziesz się spotykała ze stronami o nich.To jest nieuniknione
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
Jovi zwrócił sie do kogoś "Piotrek". To chyba pomyłka, bo wczęsniej sie na ten temat nie wypowiadałem chyaba
.
A wracając do sprawy. Wy jetseście zakompleksieni chyba
. Jak można zazdrościć komuś takiemu jak Doda czy Mandaryna. Oni sie nawet nie umywają.. szkoda gadać i nie ma czego porównywać. I to , że nie ma w mediach dużo o BJ.... no cóz , jak sie juz kiedyś wypowiedziałem: BJ nie jest w Polsce zbyt popularne. Z resztą, nie tylko o Bon Jovi jest tak cicho. O Stonesach, o Deep Purple itp, tez nie ma zbyt głośno. Najgłośniej jest o U2, któzi w polsce sa popularni. Jak było by wśród narodu zapotrzebowanie na BJ, to blogi, a przedewszystkim nowe strony same by sie pojawiły. Z resztą po co ta gadka. Ja nikomu nie musze udowadniać ludziom któzi nie cierpia BJ, że to świetny zespół. Słucham bo lubie
:):)
Bovi teraz,możesz powtórzyc swójpost
A wracając do sprawy. Wy jetseście zakompleksieni chyba
Bovi teraz,możesz powtórzyc swójpost
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
ciekawe to wszystko...
Wlasnie dlatego mnie nie zalezy zeby Ci idioci sluchali czegos tak dobrego jak BJ, nie sa po prostu tego godni :mruga:
Popularni -TAK
I to wlasnie jest sztuka dla sztuki. (no moze nie tak doslownie)
Konkluzja:
Piszac w tym temacie przyczyniles sie do tego, ze ktos wpisujac w przegladarce slowo "Doda" otrzymuje kolejny wynik... brawo
Nie da sie ukryc, ze komercja by sie zrobila... oczywiste jest, ze im zespol bardziej kontrowersyjny tym wiecej fanow i antyfanow sie na jego temat wypowiada, ale sluzy to jedynie jego popularnosci, a nie wzgladzie na muzyke. Czy ktos z Was czytajac cos o Tokio Hotel zaczal sluchac ich :muzyki: chyba nie...Jak byłam na Onecie, to pierwsze co przeczytałam w dziale muzyka była informacja o o wypadku Dody i nowej płycie Mandaryny, a informacje o Bon Jovi przeczytałam na Onecie tylko raz (!). Powinniśmy się zabrać do roboty i pisać jak najwięcej komentarzy o Bon Jovi na różnych portalach i stronach. Możemy też robić jak najwięcje blogów i stron o Bon Jovi.
Jak widać ludzie są kompletnymi idiotami słuchając czegoś takiego jak Doda czy tam inna Elektroda
Wlasnie dlatego mnie nie zalezy zeby Ci idioci sluchali czegos tak dobrego jak BJ, nie sa po prostu tego godni :mruga:
PrawdaPiotrek - idz pobiegaj i nie obrazaj nikogo! Doda ma co pokazać, ale ma też talent!
Dokladnie, poza tym komentarze odnosnie BJ najczesciej koncza sie ripostami typu: "Komercja" "Playboy'e" etc... Niestety ludzie kieruja sie tylko znanym sobie BJ jako IML i dlugo dlugo nic... spotkalem sie ostatnio niestety z kilkoma nieprzyjemnymi sytuacjami na jednym z for w podobny sposob...Taki sam sens byłoby pisanie postów o BJ na innych blogach. Lubisz BJ? To fajnie, ale innch ludzi i ich gusta zostaw w spokoju, bo jak na razie zachowujesz się jak jakiś misjonarzyna chwalący jedyną słuszną kapelę i nawracający niewiernych.
Ja tam nie mam nic przeciwko, wystarczy czas i checi, a i pewnie kilku nowych fanow przybedzie, ale najwazniejsze, ze i my sobie poczytamyA czy robienie stron, blogów itp. o BJ ma jakiś sens.To,że je natworzymy nie oznacza ,że więcej ludzi zainteresuje się BJ.
Wszyscy tu obecni o tym wiedza, ale o gustach sie nie rozmawia, swoja droga co by bylo gdyby wszyscy byli jednakowiA wracając do sprawy. Wy jetseście zakompleksieni chyba Język. Jak można zazdrościć komuś takiemu jak Doda czy Mandaryna. Oni sie nawet nie umywają...

Najglosniej- NIENajgłośniej jest o U2, któzi w polsce sa popularni
Popularni -TAK
I to wlasnie jest sztuka dla sztuki. (no moze nie tak doslownie)
Konkluzja:
Piszac w tym temacie przyczyniles sie do tego, ze ktos wpisujac w przegladarce slowo "Doda" otrzymuje kolejny wynik... brawo

Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.