Dokładnie , BJ nigdy nie było, nie jest i nie będzię pozycją obowiązkową niektórzy muszą przyjąć do wiadomości , że nie działają oni jak magnes na każdego rockowcaScrooge pisze:Bon Jovi to obecnie pop, ale to nie Madonna na która większość ludzi szło dla lansu, a tym bardziej nie są dla Polaków tym kim są AC/DC na których jedzie masa osób słuchających rocka bo tak wypada (chociaż wcale na co dzień ich nie słuchają).
Pogodzony....
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Alicia 478
- It's My Life
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Probowalem milion razy. Nie odpowiadal.
Dzis wiem dlaczego. Nie mam tego wdzieku w avatarze co sofiaczek
I've been waiting 9 years for your answer, so have mercy Mr. Obbie!
So far, we know we'll have Australia, South America on this tour and you're coming back to places you haven't seen for while.
Please pass the guys that POLAND also exist on this planet earth and there... a good cold beer or vodka (depending on expectations), and beautiful women!
What more could men want? LOL
Hope we meet someday here!
A: OK, I'm passing this along to the band
Nawet sie Jovizna nie pochwalilas, ze Obie Ci odpisal

I've been waiting 9 years for your answer, so have mercy Mr. Obbie!
So far, we know we'll have Australia, South America on this tour and you're coming back to places you haven't seen for while.
Please pass the guys that POLAND also exist on this planet earth and there... a good cold beer or vodka (depending on expectations), and beautiful women!
What more could men want? LOL
Hope we meet someday here!
A: OK, I'm passing this along to the band
Nawet sie Jovizna nie pochwalilas, ze Obie Ci odpisal
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Się Jovizna pochwaliła, ale wątek gdzieś zaginał wśród toczących się dyskusji czy HAND jest lepsze od KEEP THE FAITH a poza tym kto tutaj wie kto to jest Obbie
Na tysiące konkretnych pytań również nie uzyskałam odpowiedzi, więc widocznie trzeba podejść do tego z humorem i nie spinać się.
Także jak BJ przyjadą do nas za rok, to pamiętajcie, iż miałam w tym swój udział

Na tysiące konkretnych pytań również nie uzyskałam odpowiedzi, więc widocznie trzeba podejść do tego z humorem i nie spinać się.
Także jak BJ przyjadą do nas za rok, to pamiętajcie, iż miałam w tym swój udział
Nie tylko w avatarze mój DrogiPepe pisze:Probowalem milion razy. Nie odpowiadal.
- DiamentowaDusza
- It's My Life
-
- Have A Nice Day
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Niekoniecznie. Richie rzekł ostatnio, że przed nami jeszcze około 100 koncertów, w tym 40 koncertów stadionowych w Europie w 2011. Wszystko w 30 krajach. 22 zaznaczone Państwa to "pewniaki" zostaje jeszcze 8Benia pisze:bj nie zagrają w polsce.żadne odkrycie,żadna nowośc.kiedyś prawie mnie za to zlinczowac chcieli,ale cóz..bj nie zagra w polsce.....i nawet to rozumiem.niestety.pozdrawiam i żegnam.
1. Argentyna
2. Australia
3. Austria
4. Belgia
5. Brazylia
6. Chile
7. Czechy
8. Dania
9. Finlandia
10. Francja
11. Grecja
12. Haiti