Tzn. ja sie ostatnio do tej piosenki przekonałem. Nie słuchałem jej pare lat, teraz zacząłem i przyznaje, że jest fajna, ale do TOP 5 to jej u mnie daleko. Ale jak wszystko wyadaje sie ch**owe dookoła, to Always pasuje do posluchania.emilka pisze:Mam wrażenie, że Always albo się kocha, albo nienawidzi. Obiektywnie patrząc - tekst jest straszny, melodia komercyjna do bólu... Jednak dla mnie ta piosenka ma w sobie to "coś", dzięki niej zaczęłam słuchać BJ, nie raz wzruszałam się oglądając nagrania z koncertów i dałabym się pokroić, żeby usłyszeć ją na żywo. Nigdy nie umieściłabym jej jednak w moim Top 5 najlepszych piosenek BJ i potrafię zrozumieć ludzi, którzy jej nie lubią.Tatar pisze:Zgadzam sie. Serio.bartekbb23 pisze: Always
3 najgorsze piosenki BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
-
bartekbb23
AxeL pisze:No to z tego ze nie mozna Twoich postów traktować poważnie , w sumie nie tylko Twoich na tym forum , były tutaj tez inne "perełki"
ponieważ nie ma poważnych tematów, na które można się wypowiedzieć dlatego moje posty są adekwatne do tematów ziom
AxeL pisze:To wykmin nowy temat który rozkręci to umierające powoli forum
sam coś wykmiń a nie czekasz na mnie i na innych i tylko narzekasz, że złe tematy a forum umiera , jacy ludzie narzekający omg.....
-
bartekbb23