Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

misstwisted pisze:Yeah, byłam dziś w Tesco, około czterdzieści minut temu i był jakiś konkurs. Dodzwoniła się Basia skądśtam i zgadywała piosenki. Jako którąś z kolei puścili BWC i w odpowiedzi słyszałam tylko "Bon Jovi", ale być może mówiła coś wcześniej i było to nieszczęsne "JON", bo radiowiec jej pogratulował słowami "Tak, oczywiście, Jon Bon Jovi!". Podejrzewam, że był to RMF FM...
no, właśnie miałam o tym napisać :) tak, to był RM FM i na BWC babka powiedziała właśnie "Jon" :)
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

Kama97 pisze:
misstwisted pisze:Yeah, byłam dziś w Tesco, około czterdzieści minut temu i był jakiś konkurs. Dodzwoniła się Basia skądśtam i zgadywała piosenki. Jako którąś z kolei puścili BWC i w odpowiedzi słyszałam tylko "Bon Jovi", ale być może mówiła coś wcześniej i było to nieszczęsne "JON", bo radiowiec jej pogratulował słowami "Tak, oczywiście, Jon Bon Jovi!". Podejrzewam, że był to RMF FM...
no, właśnie miałam o tym napisać :) tak, to był RM FM i na BWC babka powiedziała właśnie "Jon" :)
Ale ten konkurs na tym polegał :)) Ludzie mieli zgadywać tylko imiona wokalistów
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

kikusia28 pisze:
Kama97 pisze:
Ale ten konkurs na tym polegał :)) Ludzie mieli zgadywać tylko imiona wokalistów
A, to zwracam honor, własnie dlatego nie dosłyszałam, bo bardziej zastanawiałam się nad wyborem piwa na dzisiejszy wieczór :cfaniak:
Cóż począć, fani mają już chyba mocne ipi na tym punkcie, że jak gdzies pojawi się BJ, to nie nazwą tego zespołu jako Bon Jovi, tylko Jon Bon Jovi :D
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Because We Can na 14 miejscu listy NRD w esce rock. Z tego co się orientuje pierwszy raz odkąd weszło do propozycji, więc bardzo dobra pozycja jak na start. ;)
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

harriet pisze:Because We Can na 14 miejscu listy NRD w esce rock. Z tego co się orientuje pierwszy raz odkąd weszło do propozycji, więc bardzo dobra pozycja jak na start. ;)
Łoo, czyli moje głosowania coś dały! :cfaniak: A dzisiaj jak na złość nie miałam możliwości posłuchać NRD...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Wczoraj się właśnie zdziwiłam, że słyszę w EsceRock BWC aż dwa razy w ciągu całego dnia :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Dziś przechodziłam koło klubu Komitet, gdzie muzyka taka sobie zawsze, ale teraz usłyszałam Always... :o oczywiście remix :D
Awatar użytkownika
wiki525
It's My Life
It's My Life

Post autor: wiki525 »

W książce pt."Pamiętnik księżniczki 4" napisanej przez Meg Cabot, w pewnym rozdziale jest napisane tak: "Lista rzeczy do zrobienia (kupienia)
{...} Mama - bluza ciążowa ze zdjęciem Bon Jovi"
Hehe niezłe , co? Ogółem fajna książka :P
So I save a prayer
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Kiedys czytałam to, przeczytałam z 8 części :D a bluza spoko, też bym mogła taką mieć, niekoniecznie ciążową :P
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale na Antyradiu dosc czesto slysze otatnio 'Seven Years Gone' Richie'ego, a gosc w radio dodal przed chwila (bo znow lecialo) cos w stylu pytania, czy uslyszymy ten numer w najblizszym czasie na jakiejstam liscie. Czyzby jednak to ten utwor zostal singlem? Nie jestem pewien, bo pamietam, ze w 2005 slyszalem bodaj na tej samej stacji (nie wiem, czy wowczas nie pod innym szyldem) kilkakrotnie 'Story Of My Life', a singlem przeciez ten utwor nie zostal.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Post autor: Paddy »

BWC na NRD W Esce Rock awansowało z 14 miejsca na 7, ładnie idzie w górę :)
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Mam nadzieję, że BWC będzie pięło się w górę mimo iż nie szaleję za ty kawałkiem. Po za tym mam nadzieję, że gdzieś mogę odsłuchać audycji ponieważ bardzo mnie ciekawi czy Pegaz lub Aneczka opatrzyli BJ jakimś komentarzem. ;)
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Post autor: Paddy »

Aneczka miała powiedzieć Bon Jovi po francusku, jednak się nie zgodziła i zrobił to Pegaz, "Bon" brzmiało normalnie, a dalej był zlepek przypadkowych liter :D
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Paddy pisze:BWC na NRD W Esce Rock awansowało z 14 miejsca na 7, ładnie idzie w górę :)
Idąc dalej tym trendem jutro będą na... #1? :cfaniak:
Chcielibyśmy. Ja głosuję dalej.
Awatar użytkownika
wiki525
It's My Life
It's My Life

Post autor: wiki525 »

Mkwiatek93 pisze:Kiedys czytałam to, przeczytałam z 8 części a bluza spoko, też bym mogła taką mieć, niekoniecznie ciążową
Ja mam taką, tyle że nie ciążową :P
So I save a prayer
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”