no, właśnie miałam o tym napisaćmisstwisted pisze:Yeah, byłam dziś w Tesco, około czterdzieści minut temu i był jakiś konkurs. Dodzwoniła się Basia skądśtam i zgadywała piosenki. Jako którąś z kolei puścili BWC i w odpowiedzi słyszałam tylko "Bon Jovi", ale być może mówiła coś wcześniej i było to nieszczęsne "JON", bo radiowiec jej pogratulował słowami "Tak, oczywiście, Jon Bon Jovi!". Podejrzewam, że był to RMF FM...
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ale ten konkurs na tym polegałKama97 pisze:no, właśnie miałam o tym napisaćmisstwisted pisze:Yeah, byłam dziś w Tesco, około czterdzieści minut temu i był jakiś konkurs. Dodzwoniła się Basia skądśtam i zgadywała piosenki. Jako którąś z kolei puścili BWC i w odpowiedzi słyszałam tylko "Bon Jovi", ale być może mówiła coś wcześniej i było to nieszczęsne "JON", bo radiowiec jej pogratulował słowami "Tak, oczywiście, Jon Bon Jovi!". Podejrzewam, że był to RMF FM...tak, to był RM FM i na BWC babka powiedziała właśnie "Jon"
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A, to zwracam honor, własnie dlatego nie dosłyszałam, bo bardziej zastanawiałam się nad wyborem piwa na dzisiejszy wieczórkikusia28 pisze:Ale ten konkurs na tym polegałKama97 pisze:no, właśnie miałam o tym napisaćmisstwisted pisze:Yeah, byłam dziś w Tesco, około czterdzieści minut temu i był jakiś konkurs. Dodzwoniła się Basia skądśtam i zgadywała piosenki. Jako którąś z kolei puścili BWC i w odpowiedzi słyszałam tylko "Bon Jovi", ale być może mówiła coś wcześniej i było to nieszczęsne "JON", bo radiowiec jej pogratulował słowami "Tak, oczywiście, Jon Bon Jovi!". Podejrzewam, że był to RMF FM...tak, to był RM FM i na BWC babka powiedziała właśnie "Jon"
Ludzie mieli zgadywać tylko imiona wokalistów

Cóż począć, fani mają już chyba mocne ipi na tym punkcie, że jak gdzies pojawi się BJ, to nie nazwą tego zespołu jako Bon Jovi, tylko Jon Bon Jovi
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- wiki525
- It's My Life
W książce pt."Pamiętnik księżniczki 4" napisanej przez Meg Cabot, w pewnym rozdziale jest napisane tak: "Lista rzeczy do zrobienia (kupienia)
{...} Mama - bluza ciążowa ze zdjęciem Bon Jovi"
Hehe niezłe , co? Ogółem fajna książka
{...} Mama - bluza ciążowa ze zdjęciem Bon Jovi"
Hehe niezłe , co? Ogółem fajna książka
So I save a prayer
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale na Antyradiu dosc czesto slysze otatnio 'Seven Years Gone' Richie'ego, a gosc w radio dodal przed chwila (bo znow lecialo) cos w stylu pytania, czy uslyszymy ten numer w najblizszym czasie na jakiejstam liscie. Czyzby jednak to ten utwor zostal singlem? Nie jestem pewien, bo pamietam, ze w 2005 slyszalem bodaj na tej samej stacji (nie wiem, czy wowczas nie pod innym szyldem) kilkakrotnie 'Story Of My Life', a singlem przeciez ten utwor nie zostal.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!