Pogodzony....

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Hmmmm Adrian nie zwykł aż tak zartowac wiec chyba cos jest na rzeczy :P
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Ostatnio już stadion rezerwowali a koncertu jak nie było tak nie ma...

Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w Polsce ;) Niedawno grali tam Aero, za jakiś czas o ile dobrze kojarzę KISS, następni będą BJ. Chociaż chciałbym się mylić ;)
EVENo

Post autor: EVENo »

jak widać w profilu - ze Śląska. Tam popsute powietrze mają
Dzięki... :P
arturm 106
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: arturm 106 »

Według mnie, głównym powodem tego, że do nas nie przyjeżdżają jest to że w naszym kochanym kraju ludzie słuchają krettyńskiej muzyki.. typu doda.. feel... i takich pajacowatych wokalistów i wokalistek :P. Bon Jovi wg mnie oczywiście chciałby przyjechać do Polski ;>... mają tu jakieś swoje korzenie ;d, ale gdy myślą ile jest u nas fanów ;|.. to rezygnują z czegoś takiego. Co by było gdyby BJ przyjechał do nas, zrobił koncerta i przyszłoby na niego mało osób ;]... taki jest świat, że wolą słuchać jakiejś cerekwicy czy cośśś ;|, krew mnie zalewa a szlak(g?) trafia..
Keep the faith
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w Polsce ;) Niedawno grali tam Aero, za jakiś czas o ile dobrze kojarzę KISS, następni będą BJ. Chociaż chciałbym się mylić ;)
Nie wiem czy pamiętasz artykuł w którym pisano, że Praga i Wrocław mają jakoś powiązanych właścicieli czy coś takiego i była wzmianka, że miałby to być pakiet 2ch koncertów (Praga i Wrocław). Nie pamiętam dokładnie na jakiej to zasadzie było, ale pisali tam o tym.

Dlatego tym bardziej powinieneś się cieszyć, ze jest Praga ;)

40 stadionowych koncertów to naprawdę potężne przedsięwzięcie Odkładam kase na koncert w PL, Pradze i Monachium ;P
Ostatnio zmieniony 6 lipca 2010, o 18:57 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Scrooge pisze:Niedawno grali tam Aero, za jakiś czas o ile dobrze kojarzę KISS, następni będą BJ. Chociaż chciałbym się mylić ;)
27 września grają Gunsi. Jak BJ tam będą to jadę na bank. I oby Adrianowe proroctwo Wrocławia się sprawdziło. ;)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze:
Nie wiem czy pamiętasz artykuł w którym pisano, że Praga i Wrocław mają jakoś powiązanych właścicieli czy coś takiego i była wzmianka, że miałby to być pakiet 2ch koncertów (Praga i Wrocław). Nie pamiętam dokładnie na jakiej to zasadzie było, ale pisali tam o tym.

Dlatego tym bardziej powinieneś się cieszyć, ze jest Praga ;)

40 stadionowych koncertów to naprawdę potężne przedsięwzięcie Odkładam kase na koncert w PL, Pradze i Monachuium ;P
Nie Adrian, w tym artykule po prostu wypowiadał się manager O2 areny w Pradze, że BJ będą w przyszłe wakacje w Europie, nic ponadto :P Jedyne co łączy Pragę z Wrocławiem to fakt, że są to miasta partnerskie, ale nic na ten temat w artykule o stadionie we wrocku nie było (bo o tym chyba obaj myślimy). Mi generalnie koncert w PL wisi bo i tak nie będzie mnie o tej porze w kraju, ale życzę Wam jak najlepiej :D Moim zdaniem jednak Czesi mają większe szanse na koncert, a z wiadomych względów koncert w O2 Praga wyklucza koncert w PL.

Tatar masz racje będą Gunsi i to o nich mi chodziło, a nie o KISS (moja pomyłka)...

Wie ktoś coś o tej liście krajów?
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Kiss grało tam w maju, więc żadna pomyłka. :P
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Scrooge czytaj między wierszami ';] Szyk zdań w tamtym artykule ewidentnie starał się nam fanom powiedzieć, że będzie koncert we Wrocławiu w 2011 roku ;P
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Równie dobrze można uznać, że będzie koncert Santany, bo dokładnie to samo o nim pisali :D A koleś od O2 był jedną z kilku osób pytanych o to kto będzie w trasie o tej porze roku, dlatego nadal nie widzę powiązań między O2 Praga w wrocławskim stadionem :P

No, ale obyś miał rację ;)

[ Dodano: 2010-07-06, 21:14 ]
Chociaż racja oba obiekty łączy firma SMG, ale nie wyciągałbym z tego aż tak daleko idących wniosków...

http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=645

Bon Jovi, Santana, Prince, Madonna, Metallica, Paul McCartney... co osoba to inne opinie :P

Tatar pisze:Kiss grało tam w maju, więc żadna pomyłka. :P
Pomyłka bo napisałem, że mają grać :P
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Cos mi sie wydaje, ze Adi zle interpretujesz artykul :P chyba, ze wiesz cos czego my nie wiemy :cfaniak:
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Scrooge pisze:Ostatnio już stadion rezerwowali a koncertu jak nie było tak nie ma...
Może i dobrze, że nie było. To, co było zamawiane, w moim odczuciu nie przypominało stadionu...
Scrooge pisze:Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w Polsce ;) ;)
Scrooge, nie spinaj się :D To lista zapodana przeze mnie. Odrzuciłam wszystkie Coco-Bonga i Republiki Bananowe i pozostawiłam te, które mają największe szanse na koncert. Na Backstage toczy się żywa dyskusja w tym temacie i prawie każdy twierdzi, że 40 koncertów w Europie nie ma racji bytu, jeśli nie uwzględni się tym razem Europy środkowej i wschodniej, m.in. Polski.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No ja się nie spinam :P po prostu zaciekawiła mnie ta lista. Obawiam się, że Czesi odbiorą nam koncert tym bardziej, że nie pytajcie skąd, ale wiem, że opcja z Wrocławiem jest nieaktualna... swoją drogą na tej liście brakuje mi Rosji i być może Turcji. Nie dawno czytałem też coś, o koncercie w Chinach co by mnie nie zdziwiło...
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

jovizna pisze:
1. Argentyna
2. Australia
3. Austria
4. Belgia
5. Brazylia

6. Chile
7. Czechy
8. Dania
9. Finlandia
10. Francja
11. Grecja

12. Haiti
13. Hiszpania
14. Holandia

15. Indie
16. Irlandia
17. Japonia
18. Kanada
19. Niemcy
20. Norwegia
21. Nowa Zelandia

22. Peru
23. Polska
24. Portugalia
25. Republika Południowej Afryki
26. Singapur
27. Stany Zjednoczone
28. Szwajcaria
29. Szwecja

30. Tajlandia
31. Węgry
32. Wielka Brytania
33. Włochy

34. Zjednoczone Emiraty Arabskie
35. Meksyk
Nie wiem czemu pominęłam Meksyk :D To właśnie on wchodzi na koncertową listę!

[ Dodano: 2010-07-24, 21:47 ]
Dodaję również Chile :) 1 Pazdziernik 2010 :)
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Można wiedzieć skąd bierzesz takie informacje? ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”