Pogodzony....
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ostatnio już stadion rezerwowali a koncertu jak nie było tak nie ma...
Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w Polsce
Niedawno grali tam Aero, za jakiś czas o ile dobrze kojarzę KISS, następni będą BJ. Chociaż chciałbym się mylić 
Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w Polsce
-
- Little Bit Of Soul
Według mnie, głównym powodem tego, że do nas nie przyjeżdżają jest to że w naszym kochanym kraju ludzie słuchają krettyńskiej muzyki.. typu doda.. feel... i takich pajacowatych wokalistów i wokalistek
. Bon Jovi wg mnie oczywiście chciałby przyjechać do Polski ;>... mają tu jakieś swoje korzenie ;d, ale gdy myślą ile jest u nas fanów ;|.. to rezygnują z czegoś takiego. Co by było gdyby BJ przyjechał do nas, zrobił koncerta i przyszłoby na niego mało osób
... taki jest świat, że wolą słuchać jakiejś cerekwicy czy cośśś ;|, krew mnie zalewa a szlak(g?) trafia..
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Keep the faith
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem czy pamiętasz artykuł w którym pisano, że Praga i Wrocław mają jakoś powiązanych właścicieli czy coś takiego i była wzmianka, że miałby to być pakiet 2ch koncertów (Praga i Wrocław). Nie pamiętam dokładnie na jakiej to zasadzie było, ale pisali tam o tym.Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w PolsceNiedawno grali tam Aero, za jakiś czas o ile dobrze kojarzę KISS, następni będą BJ. Chociaż chciałbym się mylić
Dlatego tym bardziej powinieneś się cieszyć, ze jest Praga
40 stadionowych koncertów to naprawdę potężne przedsięwzięcie Odkładam kase na koncert w PL, Pradze i Monachium ;P
Ostatnio zmieniony 6 lipca 2010, o 18:57 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie Adrian, w tym artykule po prostu wypowiadał się manager O2 areny w Pradze, że BJ będą w przyszłe wakacje w Europie, nic ponadtoAdrian pisze:Nie wiem czy pamiętasz artykuł w którym pisano, że Praga i Wrocław mają jakoś powiązanych właścicieli czy coś takiego i była wzmianka, że miałby to być pakiet 2ch koncertów (Praga i Wrocław). Nie pamiętam dokładnie na jakiej to zasadzie było, ale pisali tam o tym.Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w PolsceNiedawno grali tam Aero, za jakiś czas o ile dobrze kojarzę KISS, następni będą BJ. Chociaż chciałbym się mylić
Dlatego tym bardziej powinieneś się cieszyć, ze jest Praga
40 stadionowych koncertów to naprawdę potężne przedsięwzięcie Odkładam kase na koncert w PL, Pradze i Monachuium ;P
Tatar masz racje będą Gunsi i to o nich mi chodziło, a nie o KISS (moja pomyłka)...
Wie ktoś coś o tej liście krajów?
Równie dobrze można uznać, że będzie koncert Santany, bo dokładnie to samo o nim pisali
A koleś od O2 był jedną z kilku osób pytanych o to kto będzie w trasie o tej porze roku, dlatego nadal nie widzę powiązań między O2 Praga w wrocławskim stadionem 
No, ale obyś miał rację
[ Dodano: 2010-07-06, 21:14 ]
Chociaż racja oba obiekty łączy firma SMG, ale nie wyciągałbym z tego aż tak daleko idących wniosków...
http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=645
Bon Jovi, Santana, Prince, Madonna, Metallica, Paul McCartney... co osoba to inne opinie

No, ale obyś miał rację
[ Dodano: 2010-07-06, 21:14 ]
Chociaż racja oba obiekty łączy firma SMG, ale nie wyciągałbym z tego aż tak daleko idących wniosków...
http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=645
Bon Jovi, Santana, Prince, Madonna, Metallica, Paul McCartney... co osoba to inne opinie
Pomyłka bo napisałem, że mają graćTatar pisze:Kiss grało tam w maju, więc żadna pomyłka.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Może i dobrze, że nie było. To, co było zamawiane, w moim odczuciu nie przypominało stadionu...Scrooge pisze:Ostatnio już stadion rezerwowali a koncertu jak nie było tak nie ma...
Scrooge, nie spinaj sięScrooge pisze:Mnie ciekawi co to za lista krajów i dlaczego są na niej takie a nie inne? Zakładając, że ma ona coś wspólnego z rzeczywistością to dla mnie pozycja nr 7, na której widnieją Czechy oznacza O2 Arena Praga = brak koncertu w Polsce![]()
No ja się nie spinam
po prostu zaciekawiła mnie ta lista. Obawiam się, że Czesi odbiorą nam koncert tym bardziej, że nie pytajcie skąd, ale wiem, że opcja z Wrocławiem jest nieaktualna... swoją drogą na tej liście brakuje mi Rosji i być może Turcji. Nie dawno czytałem też coś, o koncercie w Chinach co by mnie nie zdziwiło...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem czemu pominęłam Meksykjovizna pisze:
1. Argentyna
2. Australia
3. Austria
4. Belgia
5. Brazylia
6. Chile
7. Czechy