Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

myszorkowa pisze:Skoro tak to zapraszam na imprezę stulecia :jupi:
przyjdę z obiecaną flaszką :D
prezes1 pisze:Coś jest nie tak, zgadzają się zwracać za bilety
Richie jest ważną częścią zespołu i widocznie reszta zdaje sobie z tego sprawę. Jeśli ktoś nie życzy sobie zastępstw typu Phil X to zabiera kaskę i luz. To dość oczywiste rozwiązanie, tak mi się wydaje.
What a beautiful mess..
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

fmk. pisze:
prezes1 pisze:Coś jest nie tak, zgadzają się zwracać za bilety
Richie jest ważną częścią zespołu i widocznie reszta zdaje sobie z tego sprawę. Jeśli ktoś nie życzy sobie zastępstw typu Phil X to zabiera kaskę i luz. To dość oczywiste rozwiązanie, tak mi się wydaje.
Też uważam, że możliwość zwrotu biletu jest jak najbardziej na miejscu. Albo gra cały zespół, który chcę usłyszeć i zobaczyć, albo nie idę. Tylko z drugiej strony dla kogoś to może wyglądać tak: "albo będzie Richie, albo nie idę w ogóle".
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

taa, tylko, że to ludzie, LUDZIE, a nie roboty... Jakby ktoś złamał rękę to mam narzekać, że chcę zwrot kasy bo mi rytmu dobrze nie zagra? Albo ma grać z grypą bo zapłaciłem za występ? itd itp? Są losowe przypadki na które nie ma wpływu i przydałaby się odrobina zrozumienia, szczególnie ze strony "fanów"

Teoretycznie gdybym nie miał biletów na Calgary, a miał mozliwość je kupić po tym jak Jon znalazł sie w ciężkiej sytuacji to kupiłbym i poszedł dac mu wsparcie a nie jęczał, że nie ma Rycha, Tica czy Davida...
Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

Ja też bym kupił, bawiłbym się, wyszedł szczęśliwy, ale nie zmienia to faktu, że "jęczałbym" z powodu braku któregoś z nich. I uważam, że to normalna reakcja fana :p
What a beautiful mess..
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Powinni po prostu oddawać 1/4 ceny biletu za brak jednego z członków zespołu i tyle ;]
Obrazek
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Rozumiem, ze mozliwosc zwrotu obejmuje tylko trase w USA?
usunięty użytkownik 4858

kasa, kasa, kasa ;/

Z PGE raczej nie dostaniesz zwrotu nawet jeśli zamiast BJ zagra Feel :D
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:kasa, kasa, kasa ;/

Coz pozostanie Allegro i obnizka ceny... chociaz ciagle mam glupia nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby.
usunięty użytkownik 4858

Scrooge pisze:

Coz pozostanie Allegro i obnizka ceny... chociaz ciagle mam glupia nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby.
ale czy to oznacza, że nie lubisz Jona, Davida, Tica i Hugh ??
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:
Scrooge pisze:

Za Jonem jako osobą generalnie nie przepadam, cenię go jako showmana i tyle, Tico i Dave, czuję do nich jakąś sympatię... Mowiąc wprost jestem fanem Sambory i tylko dla niego wybieram, a może już raczej wybierałem? się na ten koncert. Także jeżeli Sambora nie wróci to będę miał 6 biletów do sprzedania w atrakcyjnej cenie ;/
usunięty użytkownik 4858

Scrooge pisze:
Tomker pisze:
Scrooge pisze: Coz pozostanie Allegro i obnizka ceny... chociaz ciagle mam glupia nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby.
Za Jonem jako osobą generalnie nie przepadam, cenię go jako showmana i tyle, Tico i Dave, czuję do nich jakąś sympatię... Mowiąc wprost jestem fanem Sambory i tylko dla niego wybieram, a może już raczej wybierałem? się na ten koncert. Także jeżeli Sambora nie wróci to będę miał 6 biletów do sprzedania w atrakcyjnej cenie ;/
jak cenisz Jona jako showmana to w czym problem? Przecież kolacji z nim nie będziesz musiał jeść :D No chyba, że masz jakieś extra vipowskie bilety? Jakie masz? może odkupię?
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze: jak cenisz Jona jako showmana to w czym problem? Przecież kolacji z nim nie będziesz musiał jeść :D No chyba, że masz jakieś extra vipowskie bilety? Jakie masz? może odkupię?
Cenie go jak wielu innych, a przy tym nawale koncertów mam co najmniej 5 ciekawszych opcji niż BJ bez Sambory. I tak mam juz zawalony koncertowy kalendarz, z chęcią pozbędę się biletów na BJ i pojadę za to na McCartneya do Wawy 22.06.

Jeżeli potwierdzi się brak Sambory to będę miał do sprzedania, 2x GC FT, 1x GC, 1x plyta, 2x trybuny
usunięty użytkownik 4858

OK, a więc kolacja z showmanem not included;) Ale dzięki za info!
Miejmy nadzieję, że nie będziesz musiał sprzedawać
P.S. i dopchasz się do strefy Sambora only ;)
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

kochani włos na głowie mi staje jak czytam od 2 dni forum.zaczynam mieć wrażenie że czytam forum fanów Queen gdzie od śmierci F.M sa awantury że już zespól nie ten sam , że na koncerty nie pojadąbo tamten nie żyje.... Jak w tamtym roku był koncert to wielcy fani pisali że nie pojadą bo Adam gra zamiast F.M. Wielcy fani zespołu ? Zbanowano mnie na forum jak napisałam że gdyby mogli wykopali by F.M z grobu i kazali mu śpiewać bo mają w d..że umarł..... to jakies nieporozumienie , ludzie nie wiedzą że bycie fanem kapeli to całej >? Tam każdy pracuje na sukces. Dobrze kolega wyżej napisał że to ludzie a nie maszyny chorują maja tragedie rodzinne sprawy, prawne i tak jak my czasem nie możemy gdzieś jechać bo coś sie stanie coś nas trzyma w mieście to oni też tak mogą mieć nie można oczekiwać że będa niezniszczali na zawsze i na zawołanie to są ludzie .. Rysiek nie planował że go nie będzie to było nagłe i było zaskoczeniem dla wszystkich nie można mieć mu tego za złe ani tym co zostali jakie tu wsparcie fanów jak oleją , nie pojadą albo część kasy odniorą? Za kogo nas wezmą? jak nas ocenią? Czy naprawdę w oczach zespołu który od lat kochamy chcemy wyglądać jak plemie pieniaczy jak nietolerancyjna armia pseudo fanów ? Jeśli tak to od razu sprzedawajcie bilety , odbierajcie kasę już widzę jak do nas przyjadą ........a są tacy fani który czekają na koncert i będą wsperać zespól mimo problemów i nieobecności jednego z nich. Kiedyś czytałam na forum że jesteśmy jak wielka rodzina a rodzina się wspiera a nie kopie dołki pod nogami i obrabia d.. za plecami.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja bardzo cenie Samborę, wiem że jestem bardzo mocnym punktem w całym BJ, gdyby go nie było w czerwcu, byłoby mi bardzo przykro. Jednak nie wierzę w te pogłoski jak do tej pory, myslę że w maju nasz Rysio wróci :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”