"To jego charakterystyczna gra, przefiltrowana przez gitarowy efekt talk-box (tzw. kaczkę), stanowi o stylu takich hitów, jak "Livin' on a Prayer" i "It's My Life". "
hehe, a przeciez chodzi o odgłos paszczą
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Kto takie bzdury wymyśla...destination94 pisze:"Podobno w całą sprawę miała się wtrącić żona lidera zespołu, która rzekomo zasugerowała odsunięcie Sambory od grupy."
No jeszcze tego by brakowało. Mam nadzieję,ze Dorothea nie zapomniałaby się aż tak,żeby brać się za rządzenie w zespole. Wystarczy,że jest szefem w domu![]()
No chyba,że Richie czymś jej ostatnio podpadł
wątpię, żeby była szefem w domu. Nic na to nie wskazujedestination94 pisze:"Podobno w całą sprawę miała się wtrącić żona lidera zespołu, która rzekomo zasugerowała odsunięcie Sambory od grupy."
No jeszcze tego by brakowało. Mam nadzieję,ze Dorothea nie zapomniałaby się aż tak,żeby brać się za rządzenie w zespole. Wystarczy,że jest szefem w domu![]()
No chyba,że Richie czymś jej ostatnio podpadł
niestety nie są do odbioru w każdym mieście...misiek_93 pisze:W sumie nie wiem gdzie to napisać, więc napisze tutaj:
Na stronie www.mediamarkt.pl są super promocje na płyty Bon Jovi, przy zamówieniu przez internet i odbiór w sklepie jest darmowy. Ja np. wczoraj kupiłem sobie DVD This Left Feels Right dwu płytowe i zapłaciłem za nie 30zł. Są też za 19.99 (tyle powinny kosztować płyty w Polsce) tzw. "special editions" czyli te zremasterowane bodaj w 2010 roku albumy BJ, ale przecież wiecie o czym piszę to co będę tłumaczył
.
Także jeśli komuś brakuje jakiejś pozycji z dyskografi/videografi zespołu to polecam sprawdzić w mediamarkt![]()
PS. Nie jestem pracownikiem MM