Miło że mogłem pomóc. Ale już więcej szczegółów nie podawaj. Inni też mają wyobraźnię...kikusia28 pisze:Prezesie wiem , dlatego nie mogę tego utworu często słuchać , bo moja wyobraźnia działaAle dziś mi przypomniałeś , więc słucham już setny raz
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
ha ha nawet nie mam zamiaru , bo wiesz nie wypadaprezes1 pisze:Miło że mogłem pomóc. Ale już więcej szczegółów nie podawaj. Inni też mają wyobraźnię...kikusia28 pisze:Prezesie wiem , dlatego nie mogę tego utworu często słuchać , bo moja wyobraźnia działaAle dziś mi przypomniałeś , więc słucham już setny raz
Pamiętam jak usłyszałam ten utwór 1 raz ..... to były piękne czasy
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Prezes, ja i tak już na złej drodze jestemprezes1 pisze:Ja nie mogę młodych dziewcząt na złą drogę prowadzić...![]()
Nie słyszałaś piosenki Mkflower?
A co do wyobraźni, z wiekiem coraz bardziej rozumiem tą piosenkę i tez za często już jej nie słucham bo potem dziwne rzeczy się ze mną dzieją

- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Prezes, dobrą żonę masz
A na złej drodze byłam już wcześniej niz tu trafiłam
Nawiązując do tematu, dziś widziałam fragment filmu "Dziewczyny/a z klasą". Taki sobie jakościowo, ale jacyś kolesie jak gadali o dziewczynach i tych, którzy mogą miec każdą, jeden wspomniał że trzeba byc rockmanem, jak Richie Sambora, miał Heather Locklear i potem 'tą seksbombę Denis Richards'
A na złej drodze byłam już wcześniej niz tu trafiłam
Nawiązując do tematu, dziś widziałam fragment filmu "Dziewczyny/a z klasą". Taki sobie jakościowo, ale jacyś kolesie jak gadali o dziewczynach i tych, którzy mogą miec każdą, jeden wspomniał że trzeba byc rockmanem, jak Richie Sambora, miał Heather Locklear i potem 'tą seksbombę Denis Richards'
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
A ja cały czas miałem przeświadczenie, ze ta cała Denisa to raczej brzydka jest...Mkwiatek93 pisze: Nawiązując do tematu, dziś widziałam fragment filmu "Dziewczyny/a z klasą". Taki sobie jakościowo, ale jacyś kolesie jak gadali o dziewczynach i tych, którzy mogą miec każdą, jeden wspomniał że trzeba byc rockmanem, jak Richie Sambora, miał Heather Locklear i potem 'tą seksbombę Denis Richards'
Nawiązując do tematu to nigdzie nie znalazłem wzmianki, że Rychu ma jakąś nową fajną eSBombę i może to go trapi...
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Poza Mediamarkt promocje na BJ są też w merlinie:
http://merlin.pl/bon-jovi/browse/search ... nk&x=0&y=0
http://merlin.pl/bon-jovi/browse/search ... nk&x=0&y=0
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"