Who Says You Can't Go Home-teledysk;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

jovizna pisze:A ja nie moge go obejrzeć :placze:
Biedactwo... a czemóż to nie możesz... ?? :glaszcze:
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Mnie się z przyczyn nieznanych strasznie przycina, zero płynności, dlatego o umiejętnościach chłopaków w majsterkowaniu się nie wypowiem - guzik widziałam ;]
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Pocieszcie się, że to nie najgorszy, ale i nie najlepszy przy okazji teledysk BJ-gdyby Wam się takie Dry County czy Bed Of Roses zacinało, prawdopodobnie więcej byście straciły ;) .
Anyway-współczuję :( :( :( .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Biedactwo... a czemóż to nie możesz...
Nie mogę bo.. nie mogę :P nie wiem nie znam sie :D ale nie działa :P
Pocieszcie się, że to nie najgorszy, ale i nie najlepszy przy okazji teledysk BJ-gdyby Wam się takie Dry County czy Bed Of Roses zacinało, prawdopodobnie więcej byście straciły .

Tak więc własnie nie uważam bym coś straciła.. przyjdzie czas to zobaczę.
Bon jovi juz nigdy nie będą grać tak samo i nagrywać fajurskich teledysków :) musicie sie z tym pogodzić :P nie wiem na co jeszcze liczycie :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Musze Cie jowizna pocieszyc, ze mi tez sie nie otwiera :( No, ale na szczescie klip jest dostepny takze na www.bonjovi.com i tam go zobaczylam :D :D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mi nawet na bj.com nie chce się otworzyć :P ale co tam w ogóle mnei to jakoś nie martwi ;]
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

A ja obejrzałam bez problemu.Chyba,że liczyć pierwsze 30 sekund buforująće się na okrągło.Muszę przyznać,że się myliłam mysląc, że to będzie tak samo beznadziejne jak Ally czy Misundestood ( to są chyba 2 najgorsze teledyski w karierze BJ).Teledysk do WHSYCGH miło mnie zaskoczył.Najfajniejsze momenty wg mnie to fragment, w ktrorym Richie wbija gwóźdz (wyglądał przy tym tak naturalnie) i ten, w którym Jon mocuje lustro ) z kolei Jon wyglądał bardzo sztucznie jakby nigdy w życiu nie zawieszł lnic w domu) :D
eNZu
It's My Life
It's My Life

Post autor: eNZu »

Dla tych, którzy nie mogą obejrzeć strumienia bezpośredio z netu :)
http://pdl.stream.aol.com/aol/us/aolmus ... ycg_dl.mov
Wystarczy wybrać: Zapisz jako
o2 Arena 2010, Drezno 2011, Gdańsk 2013, Brisbane 2018, Sydney 2018, Wembley 2019, Monachium 2019 a Warszawa tuż-tuż :)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ojojoj ... To widze, że dosliśmy do tego iż po 2000 roku zespół robi najgorsze teledyski :/ Jak dla mnie to własnie teraz robia jedne z najlepszych. Everyday - miodzio. ?ywiołowy, piękna gitara, efekty, sceneria no i te genialne żywe kolory - u mnie w 3-ce najlepszych teledysków. IML - nagroda VH1 mówi sama za siebie. AALY / TYFLM - przepiękne teledyski SIIS - rozmach, ogólnie świetny. OWN - szybki, żywiołowy ... Mógłbym pisać dalej, ale po co ... To jest oczywiste, że teraz robią świetne teledyski

Misunderstood - Jeśli ten teledysk jest gorszy od She Don't Know Me, Only Lonely, Wild In The Streets, Something For The Pain, WDOA 01/03, to ja wysiadam. Jest ciekawy i śmieszny. Dla mnie średni.

Widziałem Welcome no i mi się podoba, a ci do WSYCGH to musze się wstrzymać od głosu, bo jeszcze nie widziałem.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Teledysk do "Who says..." nie jest zly.Pokazano ,ze mozna zrobic w miare dobry teledysk majac do dyspozycji okrojony budzet.Niepodobaja mi sie jednak ujecia w tym pomieszczeniu gdzie jest caly zespol + ta laska( no dla niektorych nie laska :P ), sa jakies takie zbyt countrowe ale moze jestem przewrazliwiony.Musze niestety przyznac,ze teledysk ogladam z wylaczona fonia,poprostu nie moge tego sluchac.Nie potrafie przebolec zamienienia tej fajnej gitarki z poczatku,ktora jest na plycie na ten dziwny dzwiek :beksa: No ale coz, powiecmy,ze im ta piosenke moge wybaczyc :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

No już oglądnąłem.
Powiem tak WSYCGH + WTWYA = 2 Świetne teledyski.
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Ta wersja piosenki jest dla mnie bardzo ciężka do przetrawienia, szczególnie to country na samym wejściu *-*. Sam teledysk bardzo fajnie - gdyby ktoś w Polsce dysponował takim budżetem, to pewnie nie zrobił by nawe w połowie tak dobrego :P.

W rzeczy samej, fragment z lustrem montowanym przez Jona oddaje go w 100% - sam się przyznał swojego czasu, że ma dwie lewe ręce i gdybym nie wątpiła w jego poczucie humoru, powiedziałabym, że sam sobie tę scenę wymyślił :D.

Generalnie podoba mi się koncepcja, wykonanie, a co do Jennifer - Bodzia nie rozumiem, chociaż jej nie cierpię, to oddać muszę, że ładna babka i z głosem bardzo przyzwoitym ;).
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

I to tez w końcu zobaczyłam :P
Wersja country jak dla mnie nie jest zła chociaz uważam że teledysk nie musiał być do niej robiony ;]
Powoli zaczyna mnie denerwować ta cała jennifer :P na koncercie z bj wyglądała lepiej niz w tym teledysku no i w ogóle z lekka sztywny ten clip :)
Nie zauważyłam w nim nic az takiego szczególnego :)
Cała akcja zbudowania domów oczywiscie piekna ale nie sądzę że trzeba było robić od razu z tego teledysk :)

Cr@sh tym razem to Ty jesteś wielki :d dzieki :)
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
culles
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: culles »

Adrian pisze:Everyday - miodzio. ?ywiołowy, piękna gitara, efekty, sceneria no i te genialne żywe kolory.
Czru Czru...

Na temat WSYCGH mogę powiedzieć tylko jedno... dno i pół metra mułu, niektórzy nie mogą przetrawić piosenki, tymczasem ja nie trawię teledysku, pogięta scena w domku z zespołem, wrzucone na siłę detale... nie nie nie... stanowcze nie :!:
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
MEG79
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: MEG79 »

mnie też niebardzo się podoba. Wogóle cały utwór jak dla mnie zbyt country i ja jakoś wolę bj z głosem jona. Ale cóż może tak myślę bo cały czas jestem pod wrażeniem "blaze of glory" czy "i'll be there for you"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”