Welcome To Wherever You Are - Videoclip

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Cr@sH
Moderator
Moderator
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Cr@sH »

jovi pisze:uff kamien spadl mi z serca :P misiek wybaczy i wszyscy hapi i kim bylby Cr@sh gdyby nie zaliterkowal dla jova :) hehe
wiesz ze dal ciebie all :D :lol: :mrgreen:

a co do teledysku to po ogladnieciu go pare razy podaba mi sie
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

:P jescze raz sie pochwalisz ze widzisz go po raz kolejny :P to udusze :P albo nasle na Ciebie najgorsza mafie ;) moją girl heheheh :D
C'mon
Cr@sH
Moderator
Moderator
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

jovi pisze::P jescze raz sie pochwalisz ze widzisz go po raz kolejny :P to udusze :P albo nasle na Ciebie najgorsza mafie ;) moją girl heheheh :D
no wiec od ostatniego postu nie widzialem go bo siedze na kompie mam to na vhs nagrane ale ja kzejde z kompa to napewno sobie ogladne.

a ty nie strasz mnie ciagle ta swoja dziwczyna przeciez nie jest taka straszna :D
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

:D no i tak mamy u niej przewalone :D teraz juz obaj i zabraniam Ci ogladac :P albo podepnij wideo do kompa :P albo moze na kamere nagraj no cokolwiek :) bo sie nie doczekam

a gdyby to czytala moja ukochana dziewczyna to buziaki dla niej :) :* o :P

no misiek Twoje szczescie ze za 4 godziny i ja bede mogl chełpić się monotonią ogladania tego teledysku :D heheh
C'mon
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Widziałam klip wczoraj, nagrałam od razu na wszelki wypadek ;). Ale na razie muszę go zgryźć - po pierwszym obejrzeniu podoba mi się średnio, ale wygląda na to, że jaka piosenka, taki klip ;). W rzeczy samej, ładne widoki, Jon jak się mija, ale sam występ "na ulicy" jakoś mi nie przypadł do gustu.

I za mało Rycha :P !
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

CRUSHynka pisze:I za mało Rycha :P !
Nic nie mów lepiej XD. Toż to dramat nad dramaty! :P Ojjj, zdaje się, że nie obejrzę już WTWYA bez prawdziwej przyjemności :mrgreen: .
A pierwsze recenzje tak miło do klipu nastrajały *-*.... Well, whatever XD.
<Twisted załamana>
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Nie panikuj, nie mówię przecież, że nie ma go wcale, a jedynie, że mogłoby być go więcej w stosunku do Jona :P . Pociesz się tym, że pozostałych to już prawie w ogóle nie widać XD.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Twisted uszy do góry - teledysk gatunkowo przypomina Iris GOO GOO Dollsow :D a i jeszcze jedno brakuje synchro - czyli jon spiewa ale wargami to tak roznie rusza :D ale teledysk - (ogladnalem tylko to co sciagnalem czyli minute jest bombowy)
C'mon
Cr@sH
Moderator
Moderator
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

jovi pisze:Twisted uszy do góry - teledysk gatunkowo przypomina Iris GOO GOO Dollsow :D a i jeszcze jedno brakuje synchro - czyli jon spiewa ale wargami to tak roznie rusza :D ale teledysk - (ogladnalem tylko to co sciagnalem czyli minute jest bombowy)
no tak Jon troche za szybko spiewa :D

no troche Jon jak zawsze jet jego najwiecej tylko po co te ciemne okulary pewnie dzien wczesniej balowali :D
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ojjj, jak się zastanowić, to tak jest w każdym, albo prawie każdym teledysku BJ. 90% jegoż to Jon, 9%-Richie, a reszta razem wzięta zajmuje mniej więcej 1% 'powierzchni teledyskowej' XD.
Jeśli jest podobny do "Iris" GGD, to może faktycznie nie jest taki zły ;) ;) ;) .
Oki-dość już moich opinii na ten temat, póki sama nie ujrzę owegoż klipu na moje własne ślepka :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

teledysk okreslam 1 słowem - mniam :D
C'mon
eNZu
It's My Life
It's My Life

Post autor: eNZu »

Link do teledysku zgrywanego z Vivy (format .vob - potrzebny program do odtwarzania dvd):
http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0ID2 ... JGGHB92KN1
Mi się podoba, trzyma klimat piosenki. Nawiązania do KTF oczywiste.
o2 Arena 2010, Drezno 2011, Gdańsk 2013, Brisbane 2018, Sydney 2018, Wembley 2019, Monachium 2019 a Warszawa tuż-tuż :)
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Oki, obejrzałam teledysk, teraz trza by wysmażyć jadowitą recenzję jak moi poprzednicy :mrgreen: .
Więc moim zdaniem teledysk rzeczywiście fajny, nawiązania do KTF są oczywiste, podobnie jak do "Iris" GGD :) . Zgłaszam protest w sprawie ujęć z resztą zespołu (czytaj: nie Jonem)-zdecydowanie za mało Richa :lol: , no i dla sprawiedliwości tudzież fanów rzeczonej reszty-zdecydowanie za mało Dave'a i Tico :| .
A mnie tam występ na ulicy przypadł jakoś do gustu :P . W ogóle niezły pomysł teledyskowy XD, zwłaszcza z tym mijaniem się Jona i... Jona :D .
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

Widziałam, widziałam widziałam widziałam.... :D Dziajak godzina 14.?? na niemieckiej vivie :D hehe teledysk nie najgorszy chociaż wiecie... ja nie jestem zbyt obiektywna :D
....hehe WIDZIA?AM :D
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Ja też widziałam... Jovi... jesteś wielki :P
Klip jest świetny!! nareszcie żadnych beznadziejnych aktorów...
Nasze chłopaki... REWELACJA!!!! :lol: :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”