Wiesz... ja odnoszę się do angli! a nikt tak nie porywa angielskiej publiczności jak robbie williamsRobbie Williams, ze względu na rodzaj wykonywanej muzyki, dostałby ewentualnie rolę supportu przed Backstreet Boys .
Dollsi, jak już wspominałam, jak najbardziej ^-^.
Nickelback supportem Bon Jovi w Europie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Hm...Nickelback lepiej niech graja swoje, maja swoj styl i sie swietnie w nim znajduja. A jako support - oczywiscie fajna sprawaMoże dzięki supportowaniu BJ nauczą się pisać piosenki zbliżone poziomem do tych, które piszą nasze kochane chłopaki??
A o supportach takich jak Skid Row czy Cinderella to niestety możemy już tylko pomarzyć... jakby nie było, support to zwykle zespół, dla którego taki występ to szansa na większe wypromowanie się. A tym dwóm zespołom chyba to już niepotrzebne, nieprawdaż?![]()
Moze Def Leppard - przydaloby im sie troche znow pograc w pelnych halach
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Popieram przedmówcę-ojjj, przydałoby się Lepp :mrgreen: .sobol_77 pisze:Moze Def Leppard - przydaloby im sie troche znow pograc w pelnych halach.
Tym bardziej, że BJ i Lepp w końcu kiedyś przyjaciółmi byli...
[ Dodano: 2006-01-09, 14:40 ]
A dlaczego tylko do Anglii, jak rozmawiamy o całej europejskiej części trasy?jovizna pisze:Wiesz... ja odnoszę się do angli! a nikt tak nie porywa angielskiej publiczności jak robbie williamsRobbie Williams, ze względu na rodzaj wykonywanej muzyki, dostałby ewentualnie rolę supportu przed Backstreet Boys .
Dollsi, jak już wspominałam, jak najbardziej ^-^.i myślę że nickelback pod tym względem nie dorasta mu do pięt
A poza tym support z reguły nie jest od porywania publiczności, angielskiej czy żadnej innej, jeno jej rozgrzania przed występem gwiazdy głównej
A mnie chodziło o popowego wokalistę wywodzącego się z boysbandu, który miałby supportować porządny rockowy zespół z 20-letnim stażem....
Okej, kończę, bo zaraz będzie, że się czepiam
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Pozwolę się nie zgodzićTwisted Sister pisze:Robbie Williams, ze względu na rodzaj wykonywanej muzyki, dostałby ewentualnie rolę supportu przed Backstreet Boys.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Sorry, jeśli Cię uraziłam
. Nie chodziło mi raczej o to, czy muzyka Robbiego Williamsa jest ambitna czy nie (nie słucham to i nie wiem *-*)- a raczej o to, że na support dla BJ-co sugerowała jovizna-raczej się nie nadaje *-*. Nie, żeby był złym wykonawcą, ale typy muzyki-ambitny pop a bądź co bądź rock-są chyba za bardzo rozbieżne *-*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Hmmm, bo ja wiem *-*? Bon Jovi mają jednak za sobą, bądź co bądź, hair-metalową (SWW, NJ itd.) i hardrockową (KTF,TD) przeszłość, Robbie to zawsze jednak gość z boysbandu
.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
No niby mają świetną przeszłość ale.... popatrz sobie np. na Metallicę. To też jest kapela która miała wspaniałą przeszłość itd. a mimo to teraz niemal wszyscy patrzą na nich przez pryzmat 'St. Anger', mało tego, zrodziło się przekonanie, że żeby być 'tru' to trzeba nie nawidzić tej kapeli itd.
Przeszłość przeszłością ale faktem jest że BJ zaczęli grać pop-rock
Przeszłość przeszłością ale faktem jest że BJ zaczęli grać pop-rock
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Spoooko wodza... Metallica jeszcze na nowej płytce da czadu...
A odnośnie Ekipy braci K. to jestem śurli imprezd!
Muszę przyznać że ostatni abum mieli świetny, tylko tak trzymać! Niech tylko przed samym BJ zarzucą "Animals" i Jon będzie miał niezły wjazd. Wydaje mi się, że Nickelback jest zespołem który gra muzykę doskonale pasującą do dzisiejszej muzyki BJ. Takiego wyboru supportu mogę tylko pogralutować. 
A odnośnie Ekipy braci K. to jestem śurli imprezd!

Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Tutaj stanę po stronie jovizny (choć absolutnie nie mam nic przeciwko Nickelback jako support przed BJ, co z resztą pisałam już wczesniej
). Robbie Williams może i wywodzi się z boysbandu, ale moim skromnym zdaniem gra całkiem sensowną muzykę, teksty jego piosenek nie są jakieś sztuczne, a całkiem interesujące
I choć jest artystą popowym to jeśli miałabym wybierać spośród dzięsiątek innych tego rodzaju, to chyba wybrałabym właśnie jego na support mojego ulubionego zespołu 
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
Czyli widzę, że jako niezadowolona jestem raczej w odosobnieniu. Nie przepadam za Nickelback, a ich ostatniego singla to po prostu zdzierżyć nie mogę od pierwszego wersu *-*. Odnoszę wrażenie, że unikają szybszych piosenek, zupełnie, jakby mieli od nich dostać zadyszki i ja kompletnie nie wiem, czemu O_o. Cóż. Ja bym stawiała na Goo Goo Dolls, albo jakiś mniej znany zespół (wszak Nickelback nie trzeba promować, mtv ich gra), tak jak na poprzedniej trasie.
Proszę państwa, oto pyza
:
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
A myślałem, że to ja jestem (c)heretykiem... :|...Odnoszę wrażenie, że unikają szybszych piosenek, zupełnie, jakby mieli od nich dostać zadyszki i ja kompletnie nie wiem, czemu..
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Odnoszę wrażenie, że nie mialaś przyjemnosci przesuchać calego albumu. Zapewniam, że na tym albumie sa szybkie piosenki. Calość może nie zachwyca, ale jest parę naprawdę rewelacyjnych kawalkówCRUSHynka pisze:Odnoszę wrażenie, że unikają szybszych piosenek, zupełnie, jakby mieli od nich dostać zadyszki i ja kompletnie nie wiem, czemu O_o.

- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Cóż, Naczelna, tu jedni nie lubią Nickelback, inni Robbiego Williamsa XD. Ogólnie rzecz biorąc, zdania są więc mocno podzieloneCRUSHynka pisze:Czyli widzę, że jako niezadowolona jestem raczej w odosobnieniu. Nie przepadam za Nickelback, a ich ostatniego singla to po prostu zdzierżyć nie mogę od pierwszego wersu *-*. Odnoszę wrażenie, że unikają szybszych piosenek, zupełnie, jakby mieli od nich dostać zadyszki i ja kompletnie nie wiem, czemu O_o. Cóż. Ja bym stawiała na Goo Goo Dolls, albo jakiś mniej znany zespół (wszak Nickelback nie trzeba promować, mtv ich gra), tak jak na poprzedniej trasie.
Ostatni singiel Nickelback, mówisz... no cóż, też mnie nieco drażni *-*.