a ja Tobie na poczatek proponuje rejestracje na jakims innym forumRattie pisze:[
Ok, stary, podyskutujemy jutro jak się wyleczysz, bo na razie herezje szerzysz![]()
Pamiętaj - dużo mleczka, jakas tłusta kolacyjka i lulu wcześnie i będzie dobrze
Fani do roboty!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Sorki Jovizno, ale nie mogę się z Tobą zgodzić, tego typu nastawienie i zachowanie do tego co sie dzieje w polsce a głownie w polskich mediach, to nazywam brakiem takzwanego "patriotyzmu" - którego ostatnio jest coraz mniej wśród polskich fanów Bon Jovi, nie chciałbym być nie grzeczny ale napisze "Ruszcie te dupy!". Takiego fana mogę porównać np. do nie aktywnego społecznie, nie odpowiedzialnego obywatela. Pozdrawiam wszystkich.jovizna pisze:jak dla mnie..inicjatywa bezsensownaco mnei obchodzi co mysla inni na temat tej muzyki? ja nie mam zamiaru nikomu nic udawadniac
polska kraj zrytych ludzi w wiekszosci i tak juz pozostanie
Nie czytam zadnych artykulow z polskich portali....
bo z reguly nie pisza ciekawych i interesujacych rzeczy, a jak czasami lookne na komentarze![]()
to mowie bosszzzz
- Sandra1988
- It's My Life
a mi sie wydaje że kilka komentarzy jacy to BJ (czy inne zespołów) sa wspaniali nic nie da mnie by przynajmniej takie coś nie przekonało. zawsze było i pewnie bedzie tak że jak ludzie ubzdurają sonie zdanie na temat rzczy X to i tak mimo usilnych starań do niczego ich nie przekonasz... skądś o ty wiem... sama jestem takim przypadkiem 
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Dobra stary, powiedz mi co czymś takim chcesz udowodnić?? Co Ci da to, że napiszesz kilku technomaniakom czy osobom, które piszą tego typu podpuchy, że Bon Jovi są wspaniali?? Chcesz pokazać, że w Polsce są fani BJ?? Komu chcesz to pokazać?? Samej kapeli?? Myślisz, że oni czytają wiadomości na Onecie czy Interii?? ?Nawet jeśli tak to co ich to interesuje??Daroo pisze: Sorki Jovizno, ale nie mogę się z Tobą zgodzić, tego typu nastawienie i zachowanie do tego co sie dzieje w polsce a głownie w polskich mediach, to nazywam brakiem takzwanego "patriotyzmu" - którego ostatnio jest coraz mniej wśród polskich fanów Bon Jovi, nie chciałbym być nie grzeczny ale napisze "Ruszcie te dupy!". Takiego fana mogę porównać np. do nie aktywnego społecznie, nie odpowiedzialnego obywatela. Pozdrawiam wszystkich.
Jak już pisałem ----->> żeby udowodnić jakiejś kapeli, że w danym kraju są jacyś fani, należy to pokazać tylko i wyłącznie kupując ich produkty, koszulki, płyty itp. (to nie jest jakaś tam propagaganda oczywiście
Stary, weź se na wstrzymanie, naprawdę. Takimi pierdołami to se jeno wrzodów narobisz.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Myślę, że nawet jeśli wszyscy zaczęliby pisać o swoim uwielbieniu do BJ to stosunek innych ludzi do naszego zespołu napewno się nie zmieni. Mogę pisać jakiekolwiek komentarze bo mi to wcale nie przeszkadza. Tyle, że napewno nie zaczną doceniać BJ jak Queen, bo raczej się ocenia po muzyce niż po ilościach fanów. Dla mnie BJ zawsze było, jest i będzie nr 1 i nic tego nie zmieni. Nawet jeśli ktoś będzie mi mówił, że U2 albo inny zespół to klasyka rocka to i tak BJ number one :mrgreen: . Powtórzę więc będę komentować na onecie o BJ jeśli tylko będzie wzmianka o BJ i jak oczywiście o tym nie zapomnę, bo moja pamięć czasami jest zawodna 
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Rattie widze że masz zupełnie inne zdanie na ten temat, ale ja nie mam zamiaru sobie dawać na wstrzymanie i nie dostane zadnych p....nych wrzodów czy czegoś tam, jestem ceniącym się fanem Bon Jovi a przedewszystkim wiernym i nie mam tego w dupie co inni piszą na Bon Jovi, mam w dupie to co piszą o Britney Spears czy o Tokio Hotel, ale nie o Bon Jovi, może Ci się wydawać że takie coś nie ma sensu, że nie trzeba nic udowadniać - prawda, ja o tym wiem i jestem świadomy tego, ale mimo wszystko ja wolę bronić honoru Bon Jovi nie tylko kupując płyty, koszulki czy inne gadżety, ale właśnie udzielać się na różnych forach, dyskusjach itp. krótko mówiąc - wszędzie gdzie się da! dla mnie to nie jest pierdołą, ani jak ktoś woli zawracaniem sobie głowy...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ok jestem nieaktywnym,nieodpowiedzialnym obywatelemSorki Jovizno, ale nie mogę się z Tobą zgodzić, tego typu nastawienie i zachowanie do tego co sie dzieje w polsce a głownie w polskich mediach, to nazywam brakiem takzwanego "patriotyzmu" - którego ostatnio jest coraz mniej wśród polskich fanów Bon Jovi, nie chciałbym być nie grzeczny ale napisze "Ruszcie te dupy!". Takiego fana mogę porównać np. do nie aktywnego społecznie, nie odpowiedzialnego obywatela. Pozdrawiam wszystkich.
jak tam sobie chcesz. Fajnie ze masz jakiekolwiek checi ale mnie i tak nie przekonasz
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
bo mam gleboko w pupie
JA NIE ZAMIERZAM NIKOMU NIC POKAZYWAC
takie checi mialam moze jak mialam lat 15,ale zmienilo sie moje podejscie do tego wszystkiego.. jesli polacy maja problem z przetrawieniem takiej muzyki-ich problem
Jak to ? to nie czytajaRatt pisze: Myślisz, że oni czytają wiadomości na Onecie czy Interii??

Proponuje zalozyc oddzielny tematsobol pisze:a jovizna ma lepszy awatarek .
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Po pierwsze:
Queen mają większy dorobek od Jovisów .... Ha ha ha
Uwielbiam Queen i była to moja pierwsza ulubiona rockowa kapela (na długo przed Jovisami), ale jeśłi ktoś tu mówi o takim dorobku to, albo się nie zna albo wyraża już uformowane zdanie od paru lat.
Jeśli chodzi o dorobek typu: sprzedaż, miejsca na listach, nagrody to Queen pozostaje lekko w tyle.
Jeśli chodzi o renome to tak Queen są z przodu. Ale jeśli chodzi o renome to Pat Metheny, U2, Santana są przed Jovisami, ale czy są aby tak na prawde lepsi ... z tym bym dyskutował.
Queen mają większy dorobek od Jovisów .... Ha ha ha
Uwielbiam Queen i była to moja pierwsza ulubiona rockowa kapela (na długo przed Jovisami), ale jeśłi ktoś tu mówi o takim dorobku to, albo się nie zna albo wyraża już uformowane zdanie od paru lat.
Jeśli chodzi o dorobek typu: sprzedaż, miejsca na listach, nagrody to Queen pozostaje lekko w tyle.
Jeśli chodzi o renome to tak Queen są z przodu. Ale jeśli chodzi o renome to Pat Metheny, U2, Santana są przed Jovisami, ale czy są aby tak na prawde lepsi ... z tym bym dyskutował.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Wiesz, ja nie piszę, o sprzedaży, miejscu na listach itp. jako o wyznaczniku 'kutlowości' kapeli... Ilu ludzi całkiem niedawno kupowało płyty Ich Troje, a ilu np. Mozarta?? Odpowiedź chyba znasz... czy to oznacza, że 'Zielony' jest lepszy od tego kompozytora??Adrian pisze: Jeśli chodzi o dorobek typu: sprzedaż, miejsca na listach, nagrody to Queen pozostaje lekko w tyle.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Coz za kulturalna i trafna riposta!!Rattie pisze:Wiesz, ja nie piszę, o sprzedaży, miejscu na listach itp. jako o wyznaczniku 'kutlowości' kapeli... Ilu ludzi całkiem niedawno kupowało płyty Ich Troje, a ilu np. Mozarta?? Odpowiedź chyba znasz... czy to oznacza, że 'Zielony' jest lepszy od tego kompozytora??Adrian pisze: Jeśli chodzi o dorobek typu: sprzedaż, miejsca na listach, nagrody to Queen pozostaje lekko w tyle.
Brawo
W pelni popieram.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
A widzisz?? Jak chcę to potrafięsobol_77 pisze: Coz za kulturalna i trafna riposta!!![]()
Brawo.
W pelni popieram.
[ Dodano: 2006-03-03, 16:43 ]
Daroo pisze:Rattie widze że masz zupełnie inne zdanie na ten temat, ale ja nie mam zamiaru sobie dawać na wstrzymanie i nie dostane zadnych p....nych wrzodów czy czegoś tam, jestem ceniącym się fanem Bon Jovi a przedewszystkim wiernym i nie mam tego w dupie co inni piszą na Bon Jovi, mam w dupie to co piszą o Britney Spears czy o Tokio Hotel, ale nie o Bon Jovi, może Ci się wydawać że takie coś nie ma sensu, że nie trzeba nic udowadniać - prawda, ja o tym wiem i jestem świadomy tego, ale mimo wszystko ja wolę bronić honoru Bon Jovi nie tylko kupując płyty, koszulki czy inne gadżety, ale właśnie udzielać się na różnych forach, dyskusjach itp. krótko mówiąc - wszędzie gdzie się da! dla mnie to nie jest $#%^łą, ani jak ktoś woli zawracaniem sobie głowy...
Dobra, jak tam se chcesz panie krzyżowiec :mruga:
Tyle, że się chyba nie do końca zrozumieliśmy - trafisz na jakąś konkretną dyskusję, w której będziesz mógł sobie podyskutować z normalnymi ludźmi to jak najbardziej popieram Twój pomysł, ale pisanie postów na onecie 'A Wy się nie znacie bo Bon Jovi są świetni' jest tylko marnowaniem czasu, zrozum, że posty typu 'To są pi****** ku*****, ch**** ped*****' i tyle, są pisane albo przez debili albo przez cienkich prowokatorów i dyskusja z nimi nie ma najmniejszego sensu (tak samo jak próba przekonania mnie że BJ jest ponad Queen czy The Beatles
Bronienie honoru?? Stary, bez obrazy, ale BJ jak każdy inny zespół to po prostu muzyka, rozrywka a nie religia. Ktoś napisze, że Bon Jovi jest be, a Ty to traktujesz jakby autor tej wypowiedzi zwyzywał Ci matkę, zgwałcił siostrę i kopnął psa....
Ale skoro tak chesz to bronić Ci nie będe - Twój czas, Twoje nerwy, Twój prąd, Twoja kasa