12 piosenek od CRUSH do HAND ktore tworzyły by 1 płyte

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

1. Brokenpromiseland
2. Bullet
3. Bounce
4. Undivided
5. Hook me up
6. Everyday
7. Dirty little secret
8. I Could Make A Livin' Out Of Lovin' You
9. Unbreakable
10. Nothing
11. Hand
12. Last Man standing
Bonus na Japonie :P :
13. One wild night
14. Two story Town
15. These open arms
Nie ma szans aby jakiekolwiek zestawienie top12 z lat 80 i 90tych (łącznie) mogłoby być silniejsze niż to top 12 (dla mnie).
Prowokator :D
Choć ja swoją 12tkę uważam za niesamowicie mocny zestaw.
Obrazek
EVENo

Post autor: EVENo »

Nie wiem czemu ten temat zamienił się z "12 piosenek od CRUSH do HAND" na "12 piosenek od CRUSH do The Circle", ale niech będzie :P

1. It's My life
2. Everyday
3. Dirty Little Secret
4. Hook Me Up
5. Undivided
6. Have a Nice Day
7. Love Me Back to Life
8. Bounce
9. One Wild Night
10. Captain Crash and the Beauty Queen From Mars ( :P )
11. Welcome To Wherever You Are (a jak wliczając The Circle - Superman Tonight)
12. Neurotica (a jak wliczając The Circle - Brokenpromisland)
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Adrian pisze: Nie ma szans aby jakiekolwiek zestawienie top12 z lat 80 i 90tych (łącznie) mogłoby być silniejsze niż to top 12 (dla mnie).
No kur$%%%%%%% ma#. Jak mnie rozpie$%^& taka gadka...najpierw jeczysz zeby sie nie klocic bla bla bla bla bla, a potem prowokujesz takich jak ja aby ci cos glupiego odpisali. Zaraz pewnie skasujesz tego posta, lub wyedytyujesz, bo jest nie na temat i wogole jaki ja to wulgarny jestem. W takim wypadku wyedytuj se tez swojego.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

studentmibm pisze:
Adrian pisze: Nie ma szans aby jakiekolwiek zestawienie top12 z lat 80 i 90tych (łącznie) mogłoby być silniejsze niż to top 12 (dla mnie).
No kur$%%%%%%% ma#. Jak mnie rozpie$%^& taka gadka...najpierw jeczysz zeby sie nie klocic bla bla bla bla bla, a potem prowokujesz takich jak ja aby ci cos glupiego odpisali. Zaraz pewnie skasujesz tego posta, lub wyedytyujesz, bo jest nie na temat i wogole jaki ja to wulgarny jestem. W takim wypadku wyedytuj se tez swojego.
oj ludzie, śmiać mi się z was chce :P

1- może adi ma takie zdanie, jak się z nim nie zgadzacie ZLEJCIE JEGO WYPOWIED?

2- może adi prowokuje, co zrobić w tym wypadku?- ZLAć JEGO WYPOWIED?

jak dalej będziecie odnosić się do jego wypowiedzi, adi dalej będzie wyrażał swoje zdanie/ bądź prowokował jak kto woli, tak czy inaczej po co się do tego odnosicie? nie od dziś znacie jego poglądy i wiecie co wynika z odnoszenia się do ' kontrowersyjnych' na tej stronie wypowiedzi adriana.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Dand pisze:1. Brokenpromiseland
2. Bullet
3. Bounce
4. Undivided
5. Hook me up
6. Everyday
7. Dirty little secret
8. I Could Make A Livin' Out Of Lovin' You
9. Unbreakable
10. Neurotica
11. Hand
12. Last Man standing
Bonus na Japonie :P :
13. One wild night
14. Two story Town
15. These open arms
Nie ma szans aby jakiekolwiek zestawienie top12 z lat 80 i 90tych (łącznie) mogłoby być silniejsze niż to top 12 (dla mnie).
Prowokator :D
Choć ja swoją 12tkę uważam za niesamowicie mocny zestaw.
Obrazek
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

bartekbb23 pisze: 1- może adi ma takie zdanie, jak się z nim nie zgadzacie ZLEJCIE JEGO WYPOWIED?
Nikt sie tu nie pytal o jego zdanie w tej kwestii. Mial wypisac 12 piosenek I TYLE, ale oczywiscie nieeee, musial te swoje brednie dopisac.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Nikt sie tu nie pytal o jego zdanie w tej kwestii. Mial wypisac 12 piosenek I TYLE, ale oczywiscie nieeee, musial te swoje brednie dopisac.
Spokojnie bo CI żyłka pęknie. Popatrz na wcześniejsze posty. Nie jest to temat w którym reguła była tak jaką sugerujesz -> napisać 12 piosenek i bez żadnego komentarza. Kilka osób przede mną skomentowało i jakoś do nich z przekleństwami nie wyjechałeś. Masz jakiś problem, ale to nie jest mój problem. To nie była prowokacja tylko tak jak np "Alicia 478" dodałem swój drobny komentarz. Tamten Ci się podoba a mój nie. Typowa obłuda i wybiórcze oburzenie. Jak wspomniałem nie mój problem.

Zastawiające jest, ze parę osób do mnie się zawsze przyczepi a jak podobne oponie, ale sprzeczne z moją już są to nikt nie zareaguje ;] Wyluzujcie.

Tak dla zobrazowanie. Post Alicji
"Nie byłaby to zniewalająca płyta, jednak z pewnością lepsza od takiego HAND , LH czy TC :)"
Mój post (denerwujący fragment)
"Nie ma szans aby jakiekolwiek zestawienie top12 z lat 80 i 90tych (łącznie) mogłoby być silniejsze niż to top 12 (dla mnie)."

Jest jakaś różnica?? ?adna poza tym, że Alicja niżej stawia płyty po 2000 roku a ja sprzed 2000 ;]
Wiem, że to Twoja opinia, ale jestem ciekawy jak sprzedaż i popularność nowego The Best wypadnie na tle Crossroad... bo obawiam się, że czego by tam nie wrzucili (z twórczości po 2000 roku) to będzie to KLAPA.
Zależy jak odbierasz "klape". Bo jeśli spodziewasz się powtórzenia sprzedaży Crossroads, to tak będzie klapa, bo w ciągu roku wydaje mi się, ze sprzedaż może być od 1,5 mln do 5 mln. Przy czym te 5 mln to byłby spory sukces. Ważne jeszcze czy będzie to 2płytówka albo boxset bo jeśli tak to 2 mln przy 2płytówce a 1 mln przy boxsecie to będzie sukces. Sprzedaż spada i albumy które odnoszą sukces np NLOTHorizon (nr 1 niemal wszędzie + wielka trasa) sprzedają się w nakładzie nie przekraczającym 5 mln. Jeśli te 5ml przyrównamy do 25 mln Crossroad to wypada to dość blado.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

1. It's My life
2. Thank You For Loving Me
3. Just Older
4. I Got The Girl
5. Undivided
6. Hook Me Up
7. Right Side Of Wrong