3 najgorsze piosenki BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czytajac wszystkie posty z tego tematu mozna wywnioskowac ze najwiecej nielubianych posenek jest na Crush i na Bounce. Ogolnie widac ze nie lubice nowych piosenek , uwazacie ze wsrod nich sa najslabsze ogniwa muzyki BJ:
. Jeden post mnie zdziwil i to bardzo ...

Khem, moje typy to senne, nudne piosenki BJ z ostatnich albumów:"Mystery Train", "She's A Mystery" oraz "Wildflower
Moje typy to Wildflower, She's a mystery i Open all night
Misunderstood , 100 Next Years, Mystery Train
Wystepuja takze sporadycznie piosenki z lat wczesnijszych np These days -Diamond Ring. Nie zauwazylem ani jednej piosenki z Keep the Faith oraz SWW , w sumie to nie dziwiJa wybralam (choc jest jeszcze kilka):
She's mystery
Mystery Train
The Distance
Ale oczywiscie to twoje zdanie . Wiec jest OK . Prosze piszcie swoje typyDiamond ring jest super Język
a ja zawsze przełączam jak leci:
- In these arms
- Lay your hand on me
- Homebound Train
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
sam nie wiem, ogolnie nie uwazam zadnej za najgorsza, ale najmniej słucham chyba tych:
1 She's mystery
2 Wildflower
3 The distance
a co do She don't know me'' jak dlamnie to jedna z lepszych piosenek z albumu BJ
[ Dodano: 2006-11-06, 23:12 ]
jeszcze dodam Who Says You Can't Go Home masakra LOL
to nie BON JOVI jakie znałem..........:/
1 She's mystery
2 Wildflower
3 The distance
a co do She don't know me'' jak dlamnie to jedna z lepszych piosenek z albumu BJ
[ Dodano: 2006-11-06, 23:12 ]
jeszcze dodam Who Says You Can't Go Home masakra LOL
to nie BON JOVI jakie znałem..........:/
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1.Wildflower
2.One Last Cigarette
3. Novocaine
;| nie potrafię zdzierżyć tych piosenek
niech i tak będzie
2.One Last Cigarette
3. Novocaine
;| nie potrafię zdzierżyć tych piosenek

10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- maDZia_14323
- Keep The Faith
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
według mnie Bon Jovi mieli kilka nie wypałów w piosenkach albo mają wiele podobnych do siebie ;p 3 moje najmniej ulubione to:
Hook me up
Hey God
King Of The Mountain
i jest jeszcze pare niestety..
Hook me up
Hey God
King Of The Mountain
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jestem w szoku :O To na seriowedług mnie Bon Jovi mieli kilka nie wypałów w piosenkach albo mają wiele podobnych do siebie ;p 3 moje najmniej ulubione to:
Hook me up
Hey God
King Of The Mountain
Hook Me up i Hey God to wg mnie jedne z lepszych piosenek rockowych w wykonaniu bJ od poczatku lat 90
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Homebound Train ,Love For Sale ,Hey God i Lay your hand on me ja bardzo lubie sa super maja cos w sobie ojeku jak mozna nie lubic hehehe
a ja nie lubie ogolnie piosenek z Hand i Bounce ok nie sa wszytskie najgorsze ale jakos po glebokim wysluchaniu nie mam ochoty nawet sluchac.(powod: sa mdle ,cholernie podobne do siebie mieszaja mi sie nawzajem zapominam ktora jest ktora niczym sie nir roznia jesli ktso kto niezna innych piosenek poslucha to odrazu ma wrazenie jak by sluchal to samo ciagle, chociaz Bounce piosiada pare ciekawych rytmow i tekstow ale niesty tak czy siak zlewaja mi sie w pamieci....jesli mi odrazu piosenka do ucha nie wejdzie jest dla mnie tylko zlepkiem slow i dziekow bez duszy...)
moze zrobmy poprostu przelot po wszystkich albumach co i z kazdego wybierzmy faworyta i i piosenke do bani hehe zaglosujmy bedzie ciekawa zabawa kiedys cos podobnego bylo robione ...Zawsze mozemy sprawdzic jak nam sie gusta zmienily:)
a ja nie lubie ogolnie piosenek z Hand i Bounce ok nie sa wszytskie najgorsze ale jakos po glebokim wysluchaniu nie mam ochoty nawet sluchac.(powod: sa mdle ,cholernie podobne do siebie mieszaja mi sie nawzajem zapominam ktora jest ktora niczym sie nir roznia jesli ktso kto niezna innych piosenek poslucha to odrazu ma wrazenie jak by sluchal to samo ciagle, chociaz Bounce piosiada pare ciekawych rytmow i tekstow ale niesty tak czy siak zlewaja mi sie w pamieci....jesli mi odrazu piosenka do ucha nie wejdzie jest dla mnie tylko zlepkiem slow i dziekow bez duszy...)
moze zrobmy poprostu przelot po wszystkich albumach co i z kazdego wybierzmy faworyta i i piosenke do bani hehe zaglosujmy bedzie ciekawa zabawa kiedys cos podobnego bylo robione ...Zawsze mozemy sprawdzic jak nam sie gusta zmienily:)