Smolek pisze:Kariera Bon Jovi (nazwa pochodzi od nazwisk założycieli, braci Bongiovi). Przeboje "It`s My Life", "Livin On a Prayer" czy "Always" grane są każdego dnia w największych stacjach radiowych na wszystkich kontynentach.
Damned pisze:Tymczasem właśnie ogłoszono, że gościem BJ na scenie będzie sir Bob Geldof! Jak łatwo się domyślić, wykonają wspólnie I Don't Like Mondays
Bardzo fajnie. Widziałem trzy wykonania tej piosenki Boba z BJ (1995, 1996 i 2010, było jeszcze jakieś?), i każde mi się podobało. Teraz też na pewno tak będzie. A na koncert niedzielny oczywiście czekam.
Damned pisze:Tymczasem właśnie ogłoszono, że gościem BJ na scenie będzie sir Bob Geldof! Jak łatwo się domyślić, wykonają wspólnie I Don't Like Mondays
Bardzo fajnie. Widziałem trzy wykonania tej piosenki Boba z BJ (1995, 1996 i 2010, było jeszcze jakieś?) (...)
Widziałeś wszystkie Smolek
Występowali razem zaledwie 3x
nie o koncercie ale wrzucić można. Obrazek szaleje po internecie aczkolwiek uważam, że wikipedia to nie jest ani trochę wiarygodne źródło. Zresztą ludzie kochają siać panikę.
Załączniki
[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Rozmowa z Leszkiem Blanikiem o Bon Jovi :
http://www.imprezyprestig...hp?news_id=1041
I znów,jako jedna z najważniejszych wymieniana jest "Make a memory",zupełnie jak w wywiadzie z Gadowskim. Ten kawałek ma naprawdę coś niesamowitego w sobie
I mam piękną przepustkę. W kartonowych płytach special ich nie ma, ale w plastikowych z wersją rozszerzoną tak. To teraz będę miała podwójnie wersje rozszerzone.