Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

Scrooge pisze:całkiem możliwe, a nawet bardzo bo było to przed IML, czyli pewnie w 99r. - byłem wtedy w I gim. a podręcznik to snapshot ;)
też lecę na snapshotach,ale '99...nie byl mi jeszcze czas do gimnazjum iść :lol:
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Scrooge pisze:Ja mam podręcznik od angielskiego z czasów gdy chodziłem do gimnazjum i w jednym z tzw. unitów są 2 strony w całości o BJ, m.in. dzień z życia JBJ ;) jutro zrobię skany i wrzucę żeby Wam pokazać :D
wrzuć, bardzo jestem ciekawa tego "dnia z życia JBJ" :D
Awatar użytkownika
BoVi
It's My Life
It's My Life

Post autor: BoVi »

Zazdroszczę takiego podręcznika :D
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

Co do lekcji angielskiego, to otóż dziś moja naucz. oznajmiła, iż słyszała w radiu taki ciekawy tytuł piosenki hm.... "We weren't born to follow", autorstwa U2 ;] Wyjaśniłam jej of kors, że to BJ (no bo nie będzie mi tu kłamstw o , i tak już za bardzo reklamowanym w naszym kraju, u2 rozgłaszać :D ), tyle, że ona myślała, że Bon Jovi to u2..... ;] lecz cóż xD
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Scrooge

Post autor: Scrooge »

obiecane ;)
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

ej nawet coś dla mnie, sama większość przetłumaczyłam sobie to normalnie cud :jupi: no ale z tym pływaniem to nieźle dali :D Ahhh fajnie by było mieć taki podr.

[ Dodano: 2009-09-17, 17:47 ]
teraz dosłownie przed chwilą na VH1 był teledysk Bon Jovi Say it isn't so. Pierwszy raz zdarzyło mi się w biały dzień usłyszeć i zobaczyć '' nowszy'' teledysk. Na VH1 to tylko widziałam KTF albo BOG. Także SIIS mnie zaskoczyło. I tu coś jest, bo i radio i telewizja coraz częściej puszcza piosenki Bon Jovi, nie wiem czy to ma nas przygotować na nową płytę czy co... Ale coś się święci :P
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

uuaa. ciekawa tylko jestem, czy autorzy książki sami sobie wymyślają, czy podają prawdziwe informacje do podręczników na temat gwiazd :D
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Scrooge, dzięki za skany! Miło przypomnieć sobie stare dobre lata :) Pamiętam, że odpowiadałam z tego tekstu przy tablicy...
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

fajny ten podręcznik, ja to w gimnazjum mieałam jakieś beznadziejne i pamiętam, że było w jednym coś o Cher ( o zgrozo nie cierpię tej baby).
Ale takich to pozazdroscic :PPPP
One light burning ...
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Justysia pisze:coś o Cher ( o zgrozo nie cierpię tej baby).
Pewnie Richie ma o niej inne zdanie :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

A niech sobie Rychu ma inne zdanie . On ją poznał osobiście może ona nie jest taka zła, ale jak na nią patrzę i jej słucham to mi ię słabo robi :P
One light burning ...
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

[ Dodano: 2009-09-17, 17:47 ]
teraz dosłownie przed chwilą na VH1 był teledysk Bon Jovi Say it isn't so. Pierwszy raz zdarzyło mi się w biały dzień usłyszeć i zobaczyć '' nowszy'' teledysk.

Było to chyba gdzieś koło czerwca, kiedy na VH1 było takie notowanie 50 piosenek pt. "Aktorzy w teledyskach" i wtedy widziałam tam Say it isn's so zdaje mi się, że na 37 miejscu.

A odnośnie Bon Jovi i angielskiego... Kiedyś w gimnazjum mieliśmy na angielskim taką lekcję, że dostaliśmy tekst It's my life z pustymi miejscami, nasz nauczyciel puszczał nam piosenkę z płyty, a my mieliśmy te luki uzupełnić :)) Potem przetłumaczyliśmy sobie tekst, a piosenki słuchaliśmy w kółko do końca lekcji ;)
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dorota pisze:A odnośnie Bon Jovi i angielskiego... Kiedyś w gimnazjum mieliśmy na angielskim taką lekcję, że dostaliśmy tekst It's my life z pustymi miejscami, nasz nauczyciel puszczał nam piosenkę z płyty, a my mieliśmy te luki uzupełnić :)) Potem przetłumaczyliśmy sobie tekst, a piosenki słuchaliśmy w kółko do końca lekcji ;)
To wy macie fajnych nauczycieli, ja w liceum uczę się ''DOPIERO'' liczb ;] takiego oto mam nauczyciela :P Przecież człowiek się na takich lekcjach tylko męczy, ja się angielskiego uczę od przedszkola a tu w LICEUM dają ci do nauki liczby ;/ By dali jakieś teksty do tłumaczenia np. BJ oo to by była lekcja :D :D
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

ewaika789 pisze:ja się angielskiego uczę od przedszkola
A w polu "ulubiona płyta" masz napisane "Crusch".. Uczysz się też niemieckiego? :)
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

ZB pisze:A w polu "ulubiona płyta" masz napisane "Crusch".. Uczysz się też niemieckiego?
upsss literówka. ;] Wybaczycie mi?? :P Tak niemieckiego uczę się od podstawówki, a co?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”