Hej. Jestem tutaj po raz pierwszy, choć Bon Jovi słucham od czasów studiów tj od 25 lat
POMOCY ! Czy ktoś ma 1-2 fajne zdjęcia z koncertu w Gdańsku ? Np gdzie widać scenę ? Potrzebuję, żeby ktoś z Was mi podarował takie zdjęcie i przesłał na maila: piotras6@wp.pl - z prawem wykorzystania w czasopiśmie branżowym dla hodowców trzody chlewnej ) pisuję tam i właśnie robię krótki reportaż z koncertu. Jeśli masz fajne 1-2 foty, napisz. Dzięki.
piterusa pisze:Hej. Jestem tutaj po raz pierwszy, choć Bon Jovi słucham od czasów studiów tj od 25 lat
POMOCY ! Czy ktoś ma 1-2 fajne zdjęcia z koncertu w Gdańsku ? Np gdzie widać scenę ? Potrzebuję, żeby ktoś z Was mi podarował takie zdjęcie i przesłał na maila: piotras6@wp.pl - z prawem wykorzystania w czasopiśmie branżowym dla hodowców trzody chlewnej ) pisuję tam i właśnie robię krótki reportaż z koncertu. Jeśli masz fajne 1-2 foty, napisz. Dzięki.
chętnie bym pomogła żeby tylko zobaczyć relację w kontekście trzody chlewnej, ale moje foty się nie nadadzą...
piterusa pisze:Hej. Jestem tutaj po raz pierwszy, choć Bon Jovi słucham od czasów studiów tj od 25 lat
Trzody chlewnej? Serio?
Z ciekawości, podaj tytuł, proszę
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Maghata pisze:Może kolega bada wpływ muzyki Bon Jovi na dzienne przyrosty trzody chlewnej?
podobno trzoda, której puszczano BIOTLORnR miała dobre mięsko, bo się nie starzała, ale niestety nic nie rosła... "I'll never grow up and I'll never grow old"
Poszukiwania innego przeboju trwają...
Jak byłam w Gdańsku na Iron Maiden ostatnio, to widziałam kolegę w kamizelce/kurtce (nie wiem dokładnie) z napisem Bon Jovi z tyłu :D:D Aż mi się milej zrobiło. Ktoś z was?;>:D
Charlotta pisze:Jak byłam w Gdańsku na Iron Maiden ostatnio, to widziałam kolegę w kamizelce/kurtce (nie wiem dokładnie) z napisem Bon Jovi z tyłu :D:D Aż mi się milej zrobiło. Ktoś z was?;>:D
To dosyć ryzykowne posunięcie ze strony tej osoby..
Charlotta pisze:Jak byłam w Gdańsku na Iron Maiden ostatnio, to widziałam kolegę w kamizelce/kurtce (nie wiem dokładnie) z napisem Bon Jovi z tyłu :D:D Aż mi się milej zrobiło. Ktoś z was?;>:D
To dosyć ryzykowne posunięcie ze strony tej osoby..
Wbrew pozorom było wyjątkowo kulturalnie na koncercie Może w GC jedynie nie miałby tak łatwo