Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Nieee, nie wierze, nie sądziłam że doczekam dnia w którym Teraz Rock poświęci BJ wiecej niż mieszającą ich z błotem recenzje płyty:D:D węszę tu podstęp, pewnie robią to aby się w końcu dostatecznie wyżyć i móc skrytykować Bon Jovi od góry do dołu na kilkunastu stronach a nie tylko w paru zdaniach 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Tak tak, niestety u mnie zawsze na pierwszym miejscu są Suspicious Minds 
a możliwe, ze ich oświeciło tylko ciekawe w którą stronę, czy przekonali się, ze jednak BJ to fajny i dobry zespół czy stwierdzili, ze przez te lata mieli racje i słusznie mieszali ich z błotem, a teraz chcą to pokazać dobitnie:D
ALBO zmienili się ludzie w redakcji:D
a możliwe, ze ich oświeciło tylko ciekawe w którą stronę, czy przekonali się, ze jednak BJ to fajny i dobry zespół czy stwierdzili, ze przez te lata mieli racje i słusznie mieszali ich z błotem, a teraz chcą to pokazać dobitnie:D
ALBO zmienili się ludzie w redakcji:D
Monika, raczej liczą na szybką sprzedaż tego "świątecznego" egzemplarza na pniu 
WANowi już nie mogą dać więcej niż 3*, popełnili falstart
ale w tym przypadku pomimo rażących błędów "recenzji" mieli do takiej oceny jakotakie przesłanki 
Natomiast ciekawi mnie jak dziś ocenią HAND, TLFR, LH i Cyrcle. A może i już wcześniej ocenionym płytom przybędzie gwiazdka "Michelin"
Dla przypomnienia podam jak oceniali poprzednie płyty:
BJ *** (buuuu!!!)
7800 ***
SWW *****
NJ **** (buuuuu!!!)
BoG*** (buuu!!) (ostatnio oceniali solowe Jaśka, o innych zapominając, pewnie ta ekipa też nie rozróżnia JBJ od BJ
KTF *** i pół (wtf?
)
CR *****
TD*** (skandal!!)
DA****
Crush****
WANowi już nie mogą dać więcej niż 3*, popełnili falstart
Natomiast ciekawi mnie jak dziś ocenią HAND, TLFR, LH i Cyrcle. A może i już wcześniej ocenionym płytom przybędzie gwiazdka "Michelin"
Dla przypomnienia podam jak oceniali poprzednie płyty:
BJ *** (buuuu!!!)
7800 ***
SWW *****
NJ **** (buuuuu!!!)
BoG*** (buuu!!) (ostatnio oceniali solowe Jaśka, o innych zapominając, pewnie ta ekipa też nie rozróżnia JBJ od BJ
KTF *** i pół (wtf?
CR *****
TD*** (skandal!!)
DA****
Crush****
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem jaki nakład ma Teraz Rock, ale może uznali, że skoro stadion był pełny, to można sobie sprzedaż taką wkładką podwyższyć?
Mi się coś mętnie przypomina, że kiedyś była wkładka o Bon Jovi. Jak to się jeszcze nazywało Tylko Rock to wydali coś takiego, ale zabijcie nie pamiętam czy to było z okazji Crush czy może wcześniej - np. przy okazji wydania These Days. Trochę fajnych zdjęć, ale z wiadomości o zespole nic powalającego.
Mi się coś mętnie przypomina, że kiedyś była wkładka o Bon Jovi. Jak to się jeszcze nazywało Tylko Rock to wydali coś takiego, ale zabijcie nie pamiętam czy to było z okazji Crush czy może wcześniej - np. przy okazji wydania These Days. Trochę fajnych zdjęć, ale z wiadomości o zespole nic powalającego.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
52 000 egz. A jak podawał Damned średnia sprzedaż sięga ok. 30,000 egzemplarzy, więc policzyli co i jakThalion pisze:Nie wiem jaki nakład ma Teraz Rock, ale może uznali, że skoro stadion był pełny, to można sobie sprzedaż taką wkładką podwyższyć?
[ Dodano: 2013-07-31, 18:10 ]
"Tylko Rock" - styczen 2001 po playbecku BJ w WawieThalion pisze: Mi się coś mętnie przypomina, że kiedyś była wkładka o Bon Jovi. Jak to się jeszcze nazywało Tylko Rock to wydali coś takiego, ale zabijcie nie pamiętam czy to było z okazji Crush czy może wcześniej - np. przy okazji wydania These Days. Trochę fajnych zdjęć, ale z wiadomości o zespole nic powalającego.

(9.12.2000. w Lokomotywie odebrali złotą płytkę za Crusha)
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Nareszcie!
Jestem ciekawa recenzji odnośnie albumów, fajnie, że sobie przypomnieli o BJ. Ale sprytni są, finansowo im się to opłaci.
Nie mogę się doczekać.
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
To może, żeby zrobić im na złośc i nie zawyżać sprzedaży, złóżmy się na 1 egzemplarz forumowy TR i każdy sobie po kseruje te kilka stronek o BJ i już
wkurzą się

-
- Have A Nice Day
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Siedzę sobie na działce, nudzę się przeraźliwie, aż tu nagle z działki obok leci It's My Life
Jadę do sklepu wiejskiego po chleb a tu w radiu Always
Ostatnio w dzienniku na TVP1 mówili o tym w jaki sposób mogą zarabiać drużyny sportowe, biorąc przykład z gwiazd muzyki, które jeżdżą w trasy koncertowe, tak samo sportowcy mogą dawać pokazy sportowe, prezentacje, spotkania z kibicami, jeżdżącd o różnych miast i jako przykładu użyto BJ pokazując PGE Arenę potem fragmenty koncertu z Gdańska, potem podano informacje o dochodach z dotychczasowej trasy BJ
Jadę do sklepu wiejskiego po chleb a tu w radiu Always
Ostatnio w dzienniku na TVP1 mówili o tym w jaki sposób mogą zarabiać drużyny sportowe, biorąc przykład z gwiazd muzyki, które jeżdżą w trasy koncertowe, tak samo sportowcy mogą dawać pokazy sportowe, prezentacje, spotkania z kibicami, jeżdżącd o różnych miast i jako przykładu użyto BJ pokazując PGE Arenę potem fragmenty koncertu z Gdańska, potem podano informacje o dochodach z dotychczasowej trasy BJ
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn