wznieśmy nasze modlitwy!Dand pisze:weekend cudów xD
A tak serio to nawet po mnie zaczyna przemykać jakiś dreszcz jak patrzę ile tu różnorodnych nicków dziś.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
wznieśmy nasze modlitwy!Dand pisze:weekend cudów xD
To chyba jeszcze bardziej sprawia, że cieszę się jak dziecko. Po raz kolejny widać jak fani jednoczą się, jeśli tylko przychodzi na to odpowiedni moment. Miło widzieć stare nicki, które wracają choć na chwilę w tym ważnym dniu. Piękna sprawaM.J. pisze:wznieśmy nasze modlitwy!Dand pisze:weekend cudów xD
A tak serio to nawet po mnie zaczyna przemykać jakiś dreszcz jak patrzę ile tu różnorodnych nicków dziś.
Bo to jest tak:Agata BJ pisze:To chyba jeszcze bardziej sprawia, że cieszę się jak dziecko. Po raz kolejny widać jak fani jednoczą się, jeśli tylko przychodzi na to odpowiedni moment. Miło widzieć stare nicki, które wracają choć na chwilę w tym ważnym dniu. Piękna sprawaM.J. pisze:wznieśmy nasze modlitwy!Dand pisze:weekend cudów xD
Jon standardowo, krótkie odpowiedzi na proste pytaniaM.J. pisze:Rysiek ukradł mi sukienkę!!!
Prezentują się fantastycznie, razem z całymi rodzinami, ale czy nie uważacie, że zachowują się jakoś dziwacznie?
kondzik pisze:Dziwacznie tzn?
Jon nie chciał udzielać wywiadu, może masz szczyt ego
A Richie pajacuje w swoim stylu![]()
Ale radocha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spoko, już dzwonię gdzie trzeba!Tomker pisze:A już za jego pokazywanie, podczas wywiadu Sambory powinien z urzędu wejść prokurator