śmieszne/dziwne/sentymentalne wspomnienia z dawnych lat
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
u mnie z zaczęciem słuchania BJ to tak trochę pogmatwane było.
W 2000 roku (miałam wtedy 6 lat) dostałam od mojego wujka Crush'a (pamiętam jak latałam po podwórku z płytą i każdy chciał zobaczyć to "owe cudo" przez, które darłam się na pół dzielnicy xD ). I tak se słuchałam Crush'a (najczęściej u koleżanki, bo ona tylko miała radio z odtwarzaczem CD). Później no niestety, odłożyłam słuchanie BJ na rzecz piosenek lecących w radiu
No i takie "błądzenie" trwało u mnie do 03. 09. 2005 roku, kiedy to szedł mecz el. do Mudialu 2006 w Niemczech (polska z austrią grała). I w 13 min. Ebi Smolarek strzelił gola. Po meczu cały czas chodziłam taka no "roztrzęsiona" (nie wiem jaki był tego powód) i se wskoczyłam na neta wpisując w google Ebi Smolarek i kliknęłam pierwszy lepszy link jaki był. Otworzyła mi się taka strona i na niej był filmik z jego golami, a w tle leciało IML.
W tym momencie przypomniał mi się "prezent" od wujka i zaczęłam słuchać BJ "od nowa". Na początku myślałam, że to zaurczenie ich muzyką samo mi minie, ale sumienie nie dawało mi spokoju, więc zaczęłam słuchać BJ od ich pierwszej płyty, no i tak to u mnie było i pozostało:D
Do dziś mam tego wujkowego Crush'a
no i zgromadzone przeze mnie do tej pory płyty. Prawie wszystkie płyty mam, tylko brakuje mi tego jedynego boxetu, na który przez pewien czas odkładam moje oszczędności 
Tak podsumowując: BJ działa na mnie jak narkotyk xD
Ps.: Oprócz BJ słucham też innych rockowych zespołów
W 2000 roku (miałam wtedy 6 lat) dostałam od mojego wujka Crush'a (pamiętam jak latałam po podwórku z płytą i każdy chciał zobaczyć to "owe cudo" przez, które darłam się na pół dzielnicy xD ). I tak se słuchałam Crush'a (najczęściej u koleżanki, bo ona tylko miała radio z odtwarzaczem CD). Później no niestety, odłożyłam słuchanie BJ na rzecz piosenek lecących w radiu
No i takie "błądzenie" trwało u mnie do 03. 09. 2005 roku, kiedy to szedł mecz el. do Mudialu 2006 w Niemczech (polska z austrią grała). I w 13 min. Ebi Smolarek strzelił gola. Po meczu cały czas chodziłam taka no "roztrzęsiona" (nie wiem jaki był tego powód) i se wskoczyłam na neta wpisując w google Ebi Smolarek i kliknęłam pierwszy lepszy link jaki był. Otworzyła mi się taka strona i na niej był filmik z jego golami, a w tle leciało IML.
W tym momencie przypomniał mi się "prezent" od wujka i zaczęłam słuchać BJ "od nowa". Na początku myślałam, że to zaurczenie ich muzyką samo mi minie, ale sumienie nie dawało mi spokoju, więc zaczęłam słuchać BJ od ich pierwszej płyty, no i tak to u mnie było i pozostało:D
Do dziś mam tego wujkowego Crush'a
Tak podsumowując: BJ działa na mnie jak narkotyk xD
Ps.: Oprócz BJ słucham też innych rockowych zespołów
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
-
- Save a Prayer
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
^^ Wiesz istnieją takie wyjątki (np. ja), które lubią oglądać mecze, ganiać za piłką lub grać w FIFę czy w PES'a:)Generał_Italia pisze:O kurcze... pierwszy raz widzę DZIEWCZYNę, KTÓRA LUBI OGL?DAć MECZE PI?KI NO?NEJ O.O
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
widzisz ewaika- chyba tak. Ale sama jestem ciekawa, czemu chłopaków tak bardzo to dziwi, że niektóre dziewczyny lubią grać czy oglądać mecze piłki nożnejewaika789 pisze:O kurcze... pierwszy raz widzę DZIEWCZYNę, KTÓRA LUBI OGL?DAć MECZE PI?KI NO?NEJ O.O
przepraszam bardzo ja też uwielbiam oglądać piłkę nożną albo jeszcze lepiej siatkówkę. To aż takie zjawisko że dziewczyny oglądają sport??![]()
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Kiedyś też w to grałam, ale szybko mi się znudziło.Jonoda pisze:GTA
Piłka ręczna też jest fajnaJonoda pisze: A co do sportu to piłkę ręczna
żuzlem mało co się interesuję, więc nie mam zielonego pojęcia na temat żużlu. (wiem tyle, że goście ścigają się na motorach po żużlu)Jonoda pisze: żużel
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Zazdroszczę Ci, bo u mnie ferie już dawno się skończyły (09.02. br.).ewaika789 pisze: 1: ja mam teraz ferie![]()
[ Dodano: 2009-02-22, 02:22 ]
No niestety, widać, że i fani potrafią popełnić taką gafę. u mnie jak ktoś mówi (np.) 'Kladuia słucha Bon Jovi'ego' to ja odrazu poprawiam 'Nie Bon Jovi'ego tylko Bon Jovi)Tatar pisze:Dołączam sie do apelu...Dandi pisze:Ja rozumiem jak zwykli słuchacze popełniają tą gafe ale fani ...?Klaudia_ozo pisze:a tak to slucham bon joviego
- Bartosz231
- It's My Life
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
wiesz przewrażliwiona (na tym punckie) to u mnie mało powiedziane...Bartosz231 pisze:ja tez jestem bardzo przewrazliwiony na tym punkcieJovinka pisze:No niestety, widać, że i fani potrafią popełnić taką gafę. u mnie jak ktoś mówi (np.) 'Kladuia słucha Bon Jovi'ego' to ja odrazu poprawiam 'Nie Bon Jovi'ego tylko Bon Jovi)