Koncert marzeń

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Sandra1988 pisze:HEHE coś o tym wiem chociaż u mnie w klasie są ludziki słuchającej zróżnicowanej muzyki jak ja :D
Nooo, u mnie też jest paru ludzi słuchających, że tak powiem, 'normalnej' muzyki-SOAD, Mety, Korna, Nirvany i takich tam.... Ale chodzi mi o zdecydowaną większość zarówno mojej klasy, jak i poprzedniej, tej z podstawówki :) .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

No ale tak juz bywa wiara woli muze komercyjną typu MAndaryna Doda itp a nie patrza na to czy jest co muzyce głębszego, ja na przykład prócz fajnej muzyki uwielbiam sie wsłuchiwać w tekst i miło jest jak sie z nią w jakiś sposób utożsamiam :D hehe a tak jest z prawie każdą piosenką BJ :D
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Twisted pisze:I owszem, ale zauważ, że jeśli na stadion przyjdzie-powiedzmy-30 osób, to raczej ani występujący artysta nie odczuje satysfakcji z występu
no myśle Twisted że z tą 30tką to trochę przesadziłaś :D
ani my nie będziemy w stanie chociażby narobić takiego pisku i hałasu jak 700 tys. fanów gdzieś na Giants czy Wembley, no nie ?
:D tu myślę też przesada :P nie wiem jak tam giants ale nowe wembley pomieści nie wiecej niż 200 tyś :P
Ty wierzysz, że w ogóle kiedykolwiek tutaj przyjadą? Miał być niby koncert w lipcu 2001 (Omg, ile to już lat temu było!... Dziewięć lat miałam jak to to zapowiadali ) w Polsce,
W lipcu? :hmmm: a ja myślałam że w czerwcu :)
ale coś tam nie wypaliło i się nie odbył....
nie wypaliło? a coś w ogóle było w tej sprawie robione? :P
liczę, że ujrzę BJ na żywo....za cztery lata, jak skończę osiemnastkę, to kopnę się gdzieś na koncert za naszą zachodnią granicę
Daj Ci Panie Boże :) i im też takiego zdrowia żeby jeszcze grali :)
chociaż jakos tak myślę że to naprawde ostatnia trasa.... jeśli jon płacze na koncercie :( to tak jakby sie z czyms powoli rozstawał.....
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

jovizna pisze:Daj Ci Panie Boże :) i im też takiego zdrowia żeby jeszcze grali :)chociaż jakos tak myślę że to naprawde ostatnia trasa.... jeśli jon płacze na koncercie :( to tak jakby sie z czyms powoli rozstawał.....
Nawet tak nie mów :x !
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Teena
I Believe
I Believe

Post autor: Teena »

A ja myślę, że to może być niestety prawda :beksa: Wszyscy wszędzie już mówią, że z głosem Jona jest coś nie tak i jeśli mu się nie polepszy to myślę, że zrezygnują. Echhhh...
KTF in Bon Jovi!!!
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Matko, trochę optymizmu! Myślę, że chłopaki nie dadzą sobie tak prędko spokoju, więc nie ma co niepotrzebnie i przedwcześnie tragizować. Spokojna wasza łepetyna :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

jovizna pisze:chociaż jakos tak myślę że to naprawde ostatnia trasa....
NAWET TAK NIE MYŚL!!
toż to byłby koniec świata :o .... ja dobiero zaczynam przygode z koncertami (wreszcie ma sie tylke latek ile trzeba i jest skad kasiure wziąść)... nie znosłabym tego gdyby okazało sie, że pierwsz koncert BJ na który pojade.... bedzie moim ostatnim.... :beksa: :beksa: :beksa:
jovizna pisze:jeśli jon płacze na koncercie :( to tak jakby sie z czyms powoli rozstawał.....
to tylko kryzys wieku średniego tak sie objawia :lol: .... sentymentalny robi nam sie Janek na stare lata... :D
MEG79
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: MEG79 »

ja nie byłam nigdy na kocercie bj i nie wiem czy bym chciała. Nie widzę siebie w tłumie rozchisteryzowanych panienek. Gdybym maiła możliwość uczestniczenia w jakimś kameralnym( ok. 100 osób) koncercie to bardzo chętnie. Co prawda każdy mz swoje sposoby na okazywanie sympati ale dawanie swoich nagich zdjęćjonowi to lekka przesada. to trochę takie płaszczenie się. Trochę dumy drogie panie.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Niom ja też nigdy nie byłam na koncercie bon jovi,ale chce byc..nawet jeśli w tłumie rozchisteryzowanych panienek :)
Co prawda każdy mz swoje sposoby na okazywanie sympati
niom właśnie,każdy przezywa na swój sposób :) wiec mi by nawet te panny nie przeszkadzały ( bo sama nie wiem jak ja bym sie zachowywałą :D )
ale dawanie swoich nagich zdjęć jonowi to lekka przesada. to trochę takie płaszczenie się. .
No tak to dla mnie tez przesada.laska jakaś glupia musi być i ze jeszcze sciągneła obrączke... heheh żal mi tylko jej męża! nie wiem czego oczekiwała..ze jon będzie zawsze przed snem patrzył na jej nagie zdjęice? :D bezsensu,to jest paranoja :P
Trochę dumy drogie panie
Myśle że polskim fankom nie trzeba o tym mówić bo żadna z nas by tego nie zrobiła :)

I BTW TO OFF TOPUJEMY :P
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Sorry, ja wiem, że to offtop i w ogóle :P Ale kiedy Jon płakał na koncercie? Bo widać coś mi umknęło :P <nie bijcie :P >
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie czytasz Agato niusów :P
Wczoraj zespół zagrał drugi koncert w nowojorskiej hali Madison Square Garden. Był to bardzo wyjątkowy koncert - może nie pod względem setlisty, ale pod względem atmosfery i zachowania zespołu. Podczas piosenki "Story Of My Life" jedna z fanek wręczyła Jonowi swoje zdjęcie - na którym była praktycznie naga. Jon zrobił uwagę "Co na to twój mąż?" - wtedy fanka zdjęła obrączkę.
Jon podziękował fanom za wsparcie, opowiedział o historii zespołu. Był bardzo wzruszony - podczas "Some Day I'll Be Saturday Night" Jonowi popłynęły z oczy łzy.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Eh, fakt. Jakoś coraz częściej zdarza mi się zapominać o przeczytaniu newsów.
A co do tego wzruszenia Jona...nie brzmi to za ciekawie. Ja mam nadzieję, że to nie znaczy nic ponad to, że po prostu były to łzy szczęścia. A nie jakieś negatywne zapowiedzi co do przyszłości.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

Ja mam nadzieję, że to nie znaczy nic ponad to, że po prostu były to łzy szczęścia. A nie jakieś negatywne zapowiedzi co do przyszłości.
Ojejej.... nawet nie dopuszczajcie do siebie takiej myśli.... siat muzyki bez BJ o NIE!!!!! napewno nie... nie zrobią mi tego.... nie mogą... ;p
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Te lzy wcale nie musza oznaczac tego, ze to ostatnia trasa. Moze on naprawde sie wzruszyl, a do tego jeszcze ten kryzys wieku srednigo. Slyszalam, ze to naprawde roznie sie objawia.Miejmy nadzieje, ze taki jest powod tych lez, a my muzyka chlopakow bedziemy jeszcze cieszys sie dlugo ;) ;)
Awatar użytkownika
Teena
I Believe
I Believe

Post autor: Teena »

Jeśli chodzi o kryzys wieku średniego, to słyszałam jedynie, że panowie porzucają wtedy swoje partnerki dla nastolatek (bądź ostatecznie dwudziestoparolatek). Więc mam nadzieję, że u Jona ten kryzys objawia się tylko wzruszaniem się na koncertach :|
KTF in Bon Jovi!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”