?ona była ponoć obecna na planieMEG79 pisze:mnie najbardziej niepodoba się"she don't cnow me" i jon i ta laska tragedia ,a "please come home for christmas" to chyba żonie na złość
Najgorszy teledysk Bon Jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
I otóż to *-*. A wijące się pod sceną laski ogólnie rzecz biorąc mnie wkurzają XD. Chyba z racji płci, bo jakoś względem 'utapirzonych' facetów w tej samej konwencji (czyli udających fanów BJ) nic bym nie miała przeciwko XD.CRUSHynka pisze:O, w rzeczy samej, zapomniałam o One Wild Night. Rockowe nie jest w żadnym stopniu, nic wartego uwagi się nie dzieje, a przy tym jestem uprzedzona, bo nie lubię tej wersji piosenki.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- It's My Life
- Kontakt:
heh, ja też wolę wersję z CRUSH-a One Wild Night - jest bardziej rockowoCRUSHynka pisze:O, w rzeczy samej, zapomniałam o One Wild Night. Rockowe nie jest w żadnym stopniu, nic wartego uwagi się nie dzieje, a przy tym jestem uprzedzona, bo nie lubię tej wersji piosenki.
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Najgorszy teledysk Bon Jovi
To prawda że i piosenka i teledysk She don't know me to prawdziwe kuriozum. Jak czytałam wypowiedx Jona na temat tej piosenki( rozmawiał z Gwyneth Patrow) jest to dla niego " skeleton o ktorym chce zapomniec" powiedzial ze piosenke ktos napisal " dla nich " przekonujac ich ze odniesie ona sukces
Biorac poprawke ze to byly lata 80 te to i tak sam klip przyprawia o mdlosci.
Jezeli chodzi o wanted dead or alive 1 wersje to moim zdaniem jest wspaniala. Pokazuje ich zycie, prace wysilek, reakcje fanow i teledysk moim zdaniem ma w sobie ogromna przekonywujaca do zespolu sile .
ewa
Jezeli chodzi o wanted dead or alive 1 wersje to moim zdaniem jest wspaniala. Pokazuje ich zycie, prace wysilek, reakcje fanow i teledysk moim zdaniem ma w sobie ogromna przekonywujaca do zespolu sile .
ewa
Najgorszy - bez dwóch zdań 'Missunderstood' i piosenka i teledysk nie trawię poprostu :!: 'Never say goodbye' i 'I'll be there for you' niczym nie zachwycają :/ She don't know me piosenka w sumie spoko teledysk troszke...no
ale idzie go oglądać, w przeciwieństwie do tego pierwszego który wymieniłam.
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Jestem pod wrażeniem (i przypuszczam, że nie tylko japunia pisze:A ja nie widziałam nigdy teledysku 'She don't know me'. 'Misunderstood' też mnie drażni. Ale przyznam, że nie ma takiego teledysku BJ, który by sprawił, że z własnej i nieprzymuszonej woli wyłączyłabym TV.
Przy okazji-witamy nowego użytkownika w naszym przybytku rozpusty ^-^.
Dżołk ofc
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Na oficjalnej stronie jest, aaa, i kiedyś jakaś życzliwa dusza upchnęła to to do ściągnięcia :mrgreen: . Gdzieś nawet to mam, nothing special, ale jak chcesz, pisz na privapunia pisze:Kiedy Wy widzieliście 'Who Says You Can't Go Home'?
-
- I Believe
- Kontakt:
hhmm naprawde nie wiem co Wy chcecie od clipu do Misunderstood... Ja uwazam ten teledysk moze nie za jeden z lepszych w karierze BeJotow, ale nie jest wcale taki zly... Najgorszy klip Jovisow to dla mnie Never Say Goodbye. W polaczeniu z muzyka daje "piorunujacy" efekt :-|
A teledysku do She Don't Know Me jeszcze nie bylo mi dane zobaczyc :mrgreen: Ze tak powiem jestem w trakcie uzupelniania mojej kolekcji klipow :mrgreen:
A teledysku do She Don't Know Me jeszcze nie bylo mi dane zobaczyc :mrgreen: Ze tak powiem jestem w trakcie uzupelniania mojej kolekcji klipow :mrgreen:
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
a dla mnie jest to jeden z najlepszychB0UNCE pisze:Najgorszy klip Jovisow to dla mnie Never Say Goodbye. W polaczeniu z muzyka daje "piorunujacy" efekt :-|
a ten z kolei bardzo ciekawy... zwłaszcza moment gdy Jon jest bez koszulkiB0UNCE pisze:A teledysku do She Don't Know Me jeszcze nie bylo mi dane zobaczyc :mrgreen: Ze tak powiem jestem w trakcie uzupelniania mojej kolekcji klipow :mrgreen: