Najgorszy teledysk Bon Jovi

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

MEG79 pisze:mnie najbardziej niepodoba się"she don't cnow me" i jon i ta laska tragedia ,a "please come home for christmas" to chyba żonie na złość :D
?ona była ponoć obecna na planie :P -coby Jon nie zarobił kilku celnych ciosów karate i nie pocharatał sobie buźki :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

O, w rzeczy samej, zapomniałam o One Wild Night. Rockowe nie jest w żadnym stopniu, nic wartego uwagi się nie dzieje, a przy tym jestem uprzedzona, bo nie lubię tej wersji piosenki :P.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

CRUSHynka pisze:O, w rzeczy samej, zapomniałam o One Wild Night. Rockowe nie jest w żadnym stopniu, nic wartego uwagi się nie dzieje, a przy tym jestem uprzedzona, bo nie lubię tej wersji piosenki :P.
I otóż to *-*. A wijące się pod sceną laski ogólnie rzecz biorąc mnie wkurzają XD. Chyba z racji płci, bo jakoś względem 'utapirzonych' facetów w tej samej konwencji (czyli udających fanów BJ) nic bym nie miała przeciwko XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

CRUSHynka pisze:O, w rzeczy samej, zapomniałam o One Wild Night. Rockowe nie jest w żadnym stopniu, nic wartego uwagi się nie dzieje, a przy tym jestem uprzedzona, bo nie lubię tej wersji piosenki :P.
heh, ja też wolę wersję z CRUSH-a One Wild Night - jest bardziej rockowo :P
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Awatar użytkownika
ewa
I Believe
I Believe

Najgorszy teledysk Bon Jovi

Post autor: ewa »

To prawda że i piosenka i teledysk She don't know me to prawdziwe kuriozum. Jak czytałam wypowiedx Jona na temat tej piosenki( rozmawiał z Gwyneth Patrow) jest to dla niego " skeleton o ktorym chce zapomniec" powiedzial ze piosenke ktos napisal " dla nich " przekonujac ich ze odniesie ona sukces :o Biorac poprawke ze to byly lata 80 te to i tak sam klip przyprawia o mdlosci.
Jezeli chodzi o wanted dead or alive 1 wersje to moim zdaniem jest wspaniala. Pokazuje ich zycie, prace wysilek, reakcje fanow i teledysk moim zdaniem ma w sobie ogromna przekonywujaca do zespolu sile .
ewa
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ankag »

Najgorszy - bez dwóch zdań 'Missunderstood' i piosenka i teledysk nie trawię poprostu :!: 'Never say goodbye' i 'I'll be there for you' niczym nie zachwycają :/ She don't know me piosenka w sumie spoko teledysk troszke...no :) ale idzie go oglądać, w przeciwieństwie do tego pierwszego który wymieniłam.
Awatar użytkownika
punia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: punia »

A ja nie widziałam nigdy teledysku 'She don't know me'. 'Misunderstood' też mnie drażni. Ale przyznam, że nie ma takiego teledysku BJ, który by sprawił, że z własnej i nieprzymuszonej woli wyłączyłabym TV.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

punia pisze:A ja nie widziałam nigdy teledysku 'She don't know me'. 'Misunderstood' też mnie drażni. Ale przyznam, że nie ma takiego teledysku BJ, który by sprawił, że z własnej i nieprzymuszonej woli wyłączyłabym TV.
Jestem pod wrażeniem (i przypuszczam, że nie tylko ja :P ), bo takiej wzorowej postawy fanowskiej dawno tu nie było-jak wynika z postów wyżej w tym temacie, większość z nas przy dźwiękach Missunderstood i przede wszystkim towarzyszącej jej 'wizji' ma ochotę wyrywać muchom skrzydełka ^-^.
Przy okazji-witamy nowego użytkownika w naszym przybytku rozpusty ^-^.
Dżołk ofc :P .
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Ankag pisze:Najgorszy - bez dwóch zdań 'Missunderstood'.
Zgadzam się w 100%. Równie dennego teledysku nie było i mam nadzieje już nie będzie. Ci aktorzy beznadziejni... no i sam pomysł klipu... porażka!!
Na szczęście z Handa klipy sa całkiem znośne :lol:
Awatar użytkownika
punia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: punia »

Co do 'All About Lovin' You' zgadzam się :mrgreen: .
'One Wild Night' moim zdaniem jest super (ten gościu z czapeczką :P ).
Kiedy Wy widzieliście 'Who Says You Can't Go Home'? :o
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

punia pisze:Kiedy Wy widzieliście 'Who Says You Can't Go Home'? :o
Na oficjalnej stronie jest, aaa, i kiedyś jakaś życzliwa dusza upchnęła to to do ściągnięcia :mrgreen: . Gdzieś nawet to mam, nothing special, ale jak chcesz, pisz na priva :) .
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

punia pisze:Kiedy Wy widzieliście 'Who Says You Can't Go Home'? :o
jak to gdzie?? :|
no przecież podał ktos nawet linka do niego... na serwer... i wogóle...
a ty biedaczko nic nie wiesz... :o
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie zapominaj Kasiuniu, że punia ejst tu nowa :P ;)

Puniu teledysk ten znajdziesz gdzieś w topicu "Download" jak się nie mylę.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
B0UNCE
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: B0UNCE »

hhmm naprawde nie wiem co Wy chcecie od clipu do Misunderstood... Ja uwazam ten teledysk moze nie za jeden z lepszych w karierze BeJotow, ale nie jest wcale taki zly... Najgorszy klip Jovisow to dla mnie Never Say Goodbye. W polaczeniu z muzyka daje "piorunujacy" efekt :-|

A teledysku do She Don't Know Me jeszcze nie bylo mi dane zobaczyc :mrgreen: Ze tak powiem jestem w trakcie uzupelniania mojej kolekcji klipow :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

B0UNCE pisze:Najgorszy klip Jovisow to dla mnie Never Say Goodbye. W polaczeniu z muzyka daje "piorunujacy" efekt :-|
a dla mnie jest to jeden z najlepszych :) może wiele sie nie dzieje, ale on po prostu ma to COŚ... rewelacja
B0UNCE pisze:A teledysku do She Don't Know Me jeszcze nie bylo mi dane zobaczyc :mrgreen: Ze tak powiem jestem w trakcie uzupelniania mojej kolekcji klipow :mrgreen:
a ten z kolei bardzo ciekawy... zwłaszcza moment gdy Jon jest bez koszulki :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”