...Not so long ago-czyli trzy godziny BJ w Polsce ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Geez....
Czy fakt, że Ryszard jest moim ulubionym członkiem zespołu i mi się podoba jako facet, oznacza, że zamierzam jutro wpław przepłynąć Atlantyk, następnie przeprawić się hulajnogą przez stany, dopaść Los Angeles, zdobyć adres Richiego i położyć mu się na wycieraczce w samej bieliźnie XD? Bo jeśli nie, to nie wiem, skąd te aluzje, że woli starsze od siebie :P .

Nooo, z całą pewnością Heather ma 44 lata :D . Aż tak dobrze to się nie trzyma, żeby wyglądała jak wygląda mając 60 :D :D :D .

Koncert ofc widziałam, zresztą to nie pierwszy, w którym Rich ma taką koszulkę. Ale to jeszcze żadne osiągnięcie że to zauważyłaś, ja pamiętam ubiór Tica z każdego koncertu który widziałam, choć sorry-nie podoba mi się :P .
Niniejszym kończymy offtop i błagam... jak coś to na priva, na gg, w nowym temacie... byleby nie tu, bo zwłaszcza Ricky nas pozabija :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

*przeczytawszy powyższe, 99 zaczyna tarzać się po podłodze ze śmiechu*
No rany boskie, Ricky - postrach forum *kwiczy z uciechy*

A żeby to nie był aż taki offtop i nie został z mety (hihi) wycięty, to stwierdzam, że koncertu nie widziałam, bo nawet jakbym wiedziała o wizycie BJ w kraju, to była to końcówka okresu, gdy jeszcze nań plułam :P
Awatar użytkownika
Beerdrinker
I Believe
I Believe

Post autor: Beerdrinker »

O ile mi dobrze wiadomo, w owym czasie Jon Bon Jovi, spędził kilka dni w Zakopanem, mieszkał w hotelu "Litwor" gdzie też wiszą jego zdjęcia. Wiem to z autopsji... Praktyki w tym hotelu miałem w 3 klasie szkoły śreniej.
Call Me black, call Me white, call Me anything You like, jus dont call Me late for the party.

80's rocks !
Awatar użytkownika
ewa
I Believe
I Believe

... Not so long ago

Post autor: ewa »

:lol: i tak najlepsze bylo jak Maciek Orlos zapytal ich czy te plyty co dostali w Polsce po koncercie sa dla nich cenne, a na to Jon- " O tak, jak klejnoty" Oczywiscie wywolalo to smiech Richiego , .....Moj tez :D :brawo:
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Beerdrinker pisze:O ile mi dobrze wiadomo, w owym czasie Jon Bon Jovi, spędził kilka dni w Zakopanem, mieszkał w hotelu "Litwor" gdzie też wiszą jego zdjęcia. Wiem to z autopsji... Praktyki w tym hotelu miałem w 3 klasie szkoły śreniej.
Naprawdę czy sobie jaja robisz :?: Ja słyszałam ,że po tyn długaśnym :P koncercie od razu wylecieli bodajże do Hiszpani
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

A konkretniej do Oslo, na próbę przed galą rozdania nagród Nobla ^-^.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Wracając do tematu, w którym - o dziwo!! - jeszcze się nie wypowiedziałam to "Live" in Warszawa :p był początkiem wszystkiego.
BJ wtedy dla mnie zaistnieli... w zasadzie to Jon :D... miałam 15 lat...i nie ukrywam - zabujałam w nim się na amen :lol:
miłosć do Jona mi przeszła, ale wciąż kocham i myślę, że nie przestanę kochać, muzykę BJ.
dzięki m.in. tej stronce i temu forum poznałam nie tylko lepiej (na tyle na ile to możliwe) wszystkich BJotów, ale przede wszystkim wspaniałych fanów :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”