Nickelback supportem Bon Jovi w Europie

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

A dlaczego tylko do Anglii, jak rozmawiamy o całej europejskiej części trasy?
A poza tym support z reguły nie jest od porywania publiczności, angielskiej czy żadnej innej, jeno jej rozgrzania przed występem gwiazdy głównej .
A mnie chodziło o popowego wokalistę wywodzącego się z boysbandu, który miałby supportować porządny rockowy zespół z 20-letnim stażem....
Okej, kończę, bo zaraz będzie, że się czepiam
W cytowaniu przeze mnie osób zajmujesz twisted normalnie 1 miejsce :D
Crushynka w temacie zapytała co my na to że nickelback bedą supportem w europie :) a skoro prawdopodobnie mam być w uk to odnosze się tylko do tego kraju! bo co do reszty europy.. to mnie ni to grzeje ni to ziębi ;]
i nie obchodzi mnie to kto tam będzie grał ;]

Po drugie to czym się rózni porwanie publiczności od jej rozgrzania? :) jak dla mnie niczym. I dla mnie robbie w Uk byłby strzałem w 10-tkę :)
I co z tego że wywyodzi się z boysbandu?
agata pisze:Robbie Williams może i wywodzi się z boysbandu, ale moim skromnym zdaniem gra całkiem sensowną muzykę, teksty jego piosenek nie są jakieś sztuczne, a całkiem interesujące I choć jest artystą popowym to jeśli miałabym wybierać spośród dzięsiątek innych tego rodzaju, to chyba wybrałabym właśnie jego na support mojego ulubionego zespołu

:brawo:

Wiesz z tym że bon jovi to porządny rockowy zespół...wielu mogłoby się kłócić :) staż to oni mają ale... czasami grają takie same dicho jak ten z boysbandu a nawet gorsze :D ale cóż i z tym trzeba się pogodzić.
A nickelback hmm jest dla mnie mdły... no może mają jakąś jedną fajną piosenkę ale nic poza tym ( jak dla mnie) a może to przez to że nie mogę patrzeć na chada k. :P i od razu wszystko mnie zraża :D
mówiąc w prosty sposób.. wszystkie ich piosenki są na jedno kopytko :P

Taka mała prośba- jeśli kogoś cytujemy to dokładnie to zaznaczmy!
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Właśnie-w Europie, a nie tylko w Anglii :P .
A poza tym-Bon Jovi i dicho? W którym miejscu, przepraszam? Okej, nie jest to zespół taki jak z czasów TD czy KTF, ale to wciąż rock, najwyżej pop-rock... disco w żadnym razie :P .
Widzę, że na tym forum chwilami nie ma nawet sensu nie cierpieć Robbiego Williamsa XD. Dlaczego go nie lubię?... Może dlatego, że nie mogę nań patrzeć :mrgreen: ?...
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nawet bon jovi zapytani o kategorię muzyki jaka graja powiedzieli że to pop rock :) a dla mnie to dicho :) i co wiecej.. JA LUBIę TO DICHO :)
Widzę, że na tym forum chwilami nie ma nawet sensu nie cierpieć Robbiego Williamsa XD. Dlaczego go nie lubię?... Może dlatego, że nie mogę nań patrzeć ?...
I to Twoje zdanie i opinia i nikt Ci jej nie zabrania tu wyrażać !!
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Wybacz Twisted ale taka opinia to trochę badziewiasta jest. Nie lubic czyjejś muzyki bo wykonawca źle wygląda?? Naprawdę suuuuuuuper argument. To wynika z tego że ja powinienem lubić tylko Femme Fatale, Doro i kilka innych kapel z babeczkami na wokalu bo gejem nie jestem więc facetów oglądać nie będe :| ????
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Se pogadalim, nie ma co :D Dla mnie Nickelback również jest dobrym wyborem (a 'Photograph' to jedna z niewielu nowych piosenek, których mogę słuchać bitą godzinę w kółko i jeszcze nie mieć dość). A co do Robbiego - moim zdaniem to mimo wszystko dwie różnie muzycznie bajki i wystawienie RW przed Bon Jovi uznałabym raczej za coś na kształt samobója :P (Pomijając już fakt, że nie pałam do jego muzyki sympatią, mimo że to pop z ambicjami.)
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Rattie pisze:Wybacz Twisted ale taka opinia to trochę badziewiasta jest. Nie lubic czyjejś muzyki bo wykonawca źle wygląda?? Naprawdę suuuuuuuper argument. To wynika z tego że ja powinienem lubić tylko Femme Fatale, Doro i kilka innych kapel z babeczkami na wokalu bo gejem nie jestem więc facetów oglądać nie będe :| ????
To miało być raczej zakpienie z antypatii jovizny do Ch. Kroegara czy jakkolwiek on się zwie :mrgreen: . Rattie, chyba trochę źle mnie zrozumiałeś-wiedz, że lubię wielu wykonawców, którzy mi się nie podobają z wyglądu, ale akurat Robbie Williams do nich nie należy :P . Wygląd to dla mnie tylko dodatek do muzyki, nie wyznacznik moich ulubieńców XD. Gdyby tak było, raczej nie słuchałabym Alice'a Coopera, bo piękny to on, co by tu mówić, nie jest, Dee Snider z Twisted podobnie *-*.
A poważnie-ma rację 99, która mówi, że Williams i BJ to dwie muzyczne bajki :P. W zasadzie ujęła także i to, co ja myślę. więc chyba koniec tej gadki o Robbie'm, która zasadniczo miała być o Nickelbacku *-*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

ok. Ja też Williamsa nie lubię ale ten argument wydał mi się dziwny, faktycznie się nie zrozumieliśmy.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To miało być raczej zakpienie z antypatii jovizny do Ch. Kroegara czy jakkolwiek on się zwie
Bez kpin mi tu proszę :) i btw to Chad Kruger :)
Ciekawe ile z was zaczęło słuchać bj a najpierw sliniło sie na widok jona ;]
Nie podoba mi się chad :P ani muzyka jaką graja,bo nie tworzą nic nadzwyczajnego ani originalnego :)

I gdzie jest napisane że zespól hmm rockowy musi byc supportowany też przez kogoś kto gra ten sam rodzaj muzyki ? ;>
ja tam chcialabym byc "rozgrzewana" :D:D przez robbiego :P
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

a ja tam bym wolal Sugarland :P jon dla kobiet a przed koncertem przynajmniej faceci by posluchali i poogladali :D
C'mon
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Pooglądali ? :D ciekawe co :P chyba siebie nawzajem ze znudzenia :P
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

jovizna pisze:Nawet bon jovi zapytani o kategorię muzyki jaka graja powiedzieli że to pop rock :) a dla mnie to dicho :) i co wiecej.. JA LUBIę TO DICHO :)
Widzę, że na tym forum chwilami nie ma nawet sensu nie cierpieć Robbiego Williamsa XD. Dlaczego go nie lubię?... Może dlatego, że nie mogę nań patrzeć ?...
I to Twoje zdanie i opinia i nikt Ci jej nie zabrania tu wyrażać !!
heh, cóż ja nie uważam Bon Jovi za pop-rock, biorąc pod uwagę to, iż Espen Lind <podobno> śpiewa pop-rock, a jego piosenki są dość sporo lżejsze niż BJ :).

ale w sumie mnie to wali, do póki nie zaczną śpiewać jak np. Mandaryna ;)
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

espena pisze: ale w sumie mnie to wali, do póki nie zaczną śpiewać jak np. Mandaryna ;)
To im raczej nie grozi więc bez obaw :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

Agata BJ pisze:
espena pisze: ale w sumie mnie to wali, do póki nie zaczną śpiewać jak np. Mandaryna ;)
To im raczej nie grozi więc bez obaw :P
no i hope :P.
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

I gdzie jest napisane że zespól hmm rockowy musi byc supportowany też przez kogoś kto gra ten sam rodzaj muzyki ? ;>
ja tam chcialabym byc "rozgrzewana" :D:D przez robbiego :P
No niby nie jest nigdzie, ale wydaje mi się dość logiczne, że gdy idziesz na U2, to nie wystąpi przed nimi Madonna, a gdy idziesz na BJ, raczej dziwnie wyglądałby przed ich występem show Robbiego :mrgreen: Zresztą, jakby Robbie zagrał przed BJ w UK (co za abstrakcja ;) ), to prawdopodobnie po jego koncercie nastąpiłaby rotacja fanów - połowa stadionu by wyszła, bo wpadła tylko posłuchać Robbie'go, zamieniając się z fanami BJ, którzy jego występ przeczekali pod stadionem XD.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No niby nie jest nigdzie, ale wydaje mi się dość logiczne, że gdy idziesz na U2, to nie wystąpi przed nimi Madonna, a gdy idziesz na BJ, raczej dziwnie wyglądałby przed ich występem show Robbiego Zresztą, jakby Robbie zagrał przed BJ w UK (co za abstrakcja ), to prawdopodobnie po jego koncercie nastąpiłaby rotacja fanów - połowa stadionu by wyszła, bo wpadła tylko posłuchać Robbie'go, zamieniając się z fanami BJ, którzy jego występ przeczekali pod stadionem XD.
Może i logiczne ;] nie mówię przecież o jakis extremalnych przypadkach
bon jovi - supportowani przez hmm christine aquilera :P
I może dla Ciebie to abstrakcja ale uwierz mi że co do wystepu robbiego w uk to.. nie nastąpiłaby rotacja fanoof ;]
niom jesli juz to moze w 10 % :)
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa