3 najgorsze piosenki BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
no moze mam juz uszkodzony sluch eheh ale raczej nie hehe ale wiesz jakie ja mam podejscie do muzyki prawda?:)
ogolnie mnie zastanawia tak naprawde jaka jest najlepsza piosenka bj ...
Wczoraj na imprezie w klubie puscili prawie cale SWW i NJ i tak ludzie sie bawili ze az bylo milo lza mi sie zakrecila
nie ma to jak imprezy w klubie OD zmierzchu do switu:) zapraszam jak bedzie ktos we Wrocku 
ogolnie mnie zastanawia tak naprawde jaka jest najlepsza piosenka bj ...
Wczoraj na imprezie w klubie puscili prawie cale SWW i NJ i tak ludzie sie bawili ze az bylo milo lza mi sie zakrecila
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Tak Bovi przede wszystkim lubie ballady, ale nie skreslam bardzo rockowych numerów
Poprostu te 3 piosenki sa dla mnie bez wyrazu i tyle ;p
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2016, o 18:53 przez monjovi, łącznie zmieniany 1 raz.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie mogę wymyślić jakoś tej trzeciej, ale jest pewien motyw w "Who Says You Can't Go Home", którego niecierpię Język - "It's alright, it's alright...!" Uśmiech krzywy Ale piosenka jako całość jest w porządku Mruga 2
Proponuje program audiocity 8) Dzieki niemu mozecie przesluchac calej piosenkiTu się zgodzić muszę-"It's alright, alright" działa mi na nerwy na tyle wybitnie, że pół utworu przezeń muszę przewinąć XD.
Ok 8) Roger thatTak Bovi przedewszystkim lubie ballady, ale nie skreslam bardzo rockowych numerów Mruga 2 Poprostu te 3 piosenki sa dla mnie bez wyrazu i tyle ;p
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
-
- It's My Life
- Kontakt:
osz matko w szoku jestem. dla mnie te piosenki też są the best, zgadzam się z BoviBovi pisze:
Hook Me up i Hey God to wg mnie jedne z lepszych piosenek rockowych w wykonaniu bJ od poczatku lat 90
jeśli chodzi o czarne owce, to napewno "Wild flower" :/, "Joey", "Misunderstood" - tyle nieporozumień.
natomiast, "She's mystery" uważam za całkiem udaną balladę, choć trochę melancholijną.
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Hmmm...! Ja lubie wszystkie utworki BJ ale wymienię te które naajrzadziej słucham:
1. King Of the Mountain
2. Joey
3. I Want You
Ps. Nie wiem ale zauważyłem, że większiści nie podoba się Novocaine! Dla mnie jest to najlepszy utwór na HAND!! Ale to moja opinia, zresztą świetnie się bawiłme na koncercie w Dusseldorfie przy tym kawałku
!
1. King Of the Mountain
2. Joey
3. I Want You
Ps. Nie wiem ale zauważyłem, że większiści nie podoba się Novocaine! Dla mnie jest to najlepszy utwór na HAND!! Ale to moja opinia, zresztą świetnie się bawiłme na koncercie w Dusseldorfie przy tym kawałku

We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
Bon Jovi - Forever
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
A właśnie według mnie I Want You jedna z najlepszych na KTF i w ogóle melodyjna itd ale cóż to już sprawa gustu
)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]