Bon Jovi z humorem :)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
Niżej rysunek wykonany w paincie przeze mnie. Wiąże się z nim dłuższa historia.
Otóż ja i niejaki misiek_93 mamy koleżankę, która uważa, że Bon Jovi jest wieśniackie, a szczególnie dźwięki gitary zawarte w ich piosenkach (ciekawy gust, nieprawdaż?
). Bynajmniej nie jest to aluzja do LH, ponieważ owa koleżanka głosząca wyżej wymieniony pogląd, przedstawiła go po przesłuchaniu You Give Love a Bad Name. Więc jej wypowiedź jest już legendarna
. No i tak powstało to dzieło.
Otóż ja i niejaki misiek_93 mamy koleżankę, która uważa, że Bon Jovi jest wieśniackie, a szczególnie dźwięki gitary zawarte w ich piosenkach (ciekawy gust, nieprawdaż?
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
w świecie, który nie daje ci nic - potrzebujemy coś, w co można wierzyć.
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
taa a u nas na plastyce będziemy rysowali karykatury znanych osobowości... i facet się pytał kogo będziemy malować... akurat ja się kłóciłam z kumpelą, że BJ jest najlepsze itp. a ona mi na to że Slipknot jest lepsze... i kiedy wykrzyczałyśmy na raz "Bon Jovi (ja)/Slipknot (kumpela)' (na całą klasę) to facet wziął kartkę i zapisał 'nr 27 (to ja) będzie rysował krykaturę zespołu Bon Jovi. nr 25 (moja koleżanka) będzie rysował karykaturę zespołu Slipknot'. Najgorsze jest chyba to, że ja nie mam żadnego pomysłu na tą pracę. Ale jak narysuję to wstawię tu 
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
?yczę koleżance powodzenia
radzę poszperać trochę, ale wiadomo - ciężko jest narysować karykaturę czegoś, co jest idealne
może trochę przesadzam, ale cóż.....:]
Aha - co do kłótni z koleżanką - radzę nie kłócić się nigdy o to, kto jest lepszym zespołem etc., ponieważ o gustach się nie dyskutuje - każdy ma swój własny, osobisty i subiektywny styl, do którego raczej nikogo nie przekona, ani z którego nie zostanie nigdy wyciągnięty, choćby siłą
Aha - co do kłótni z koleżanką - radzę nie kłócić się nigdy o to, kto jest lepszym zespołem etc., ponieważ o gustach się nie dyskutuje - każdy ma swój własny, osobisty i subiektywny styl, do którego raczej nikogo nie przekona, ani z którego nie zostanie nigdy wyciągnięty, choćby siłą
w świecie, który nie daje ci nic - potrzebujemy coś, w co można wierzyć.
- Bartosz231
- It's My Life
Jovinka może to posłuży ci za inspirację
Z góry zaznaczam, że to nie moja twórczość (ale niestety nie wiem kto posiada prawa autorskie
)
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
dzięki. całkiem niezły ten obrazek. ja już tak planowałam narysować sound parkowe BJ
ale nie wiem czy coś wyjdzie.
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=ekM-NREJtLo
Istne szaleństwo
Jeśli już ktoś wrzucał ten link to wybaczcie, przeoczyłam.
Istne szaleństwo
Jeśli już ktoś wrzucał ten link to wybaczcie, przeoczyłam.