Domii pisze:To Dave ma tatuaż na klacie? cóż za niedopatrzenie...
Ano ma, ma...
Co lepsze, na tym zdjęciu wygląda to tak, jakby miał obwódkę dookoła tatuażu - wygoloną skórę - czyli jakby był niedługo po robieniu lub przerabianiu wzoru.
Przy okazji, ma ktoś zdjęcie tatuaży Davida z większym zbliżeniem?
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
1993.03.31 - Olympiahalle, Monachium, Niemcy
Europejska trasa Keep the Faith, rozoczęła się w Monachium. Na koncercie w Olympiahalle stawiło się 16,500 osób. Supportem był kanadyjski zespół Rockhead. Warto zwrócić uwagę na rzadkie wykonanie utworu Walk This Way oraz energię jaka biła z Jona podczas Bad Medicine.
01. I Believe
02. Wild in the Streets
03. You Give Love a Bad Name
04. Born to Be My Baby
05. Can't Help Falling in Love (acapella)
06. Bed of Roses
07. Keep the Faith
08. Blood Money
09. Blaze of Glory
10. Dry County
11. Lay Your Hands on Me
12. I'll Sleep When I'm Dead
13. In These Arms
14. Runaway
15. Blood on Blood
16. Bad Medicine / Gloria / Walk This Way / Shout
17. Wanted Dead or Alive
18. Livin' on a Prayer
Ostatnio zmieniony 24 października 2013, o 22:03 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
Domii pisze:To Dave ma tatuaż na klacie? cóż za niedopatrzenie...
Ano ma, ma...
Co lepsze, na tym zdjęciu wygląda to tak, jakby miał obwódkę dookoła tatuażu - wygoloną skórę - czyli jakby był niedługo po robieniu lub przerabianiu wzoru.
Przy okazji, ma ktoś zdjęcie tatuaży Davida z większym zbliżeniem?
David ma chyba jeszcze tatuaż na plecach.
Ostatnio zmieniony 24 października 2013, o 23:00 przez Collie, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Tomker za wrzucenie. Tego pierwszego(supershow) nie widziałem, ten drugi skan miałem zamieszczać ale mnie wyręczyłeś. Thanx!
Jedziemy z kolejnymi:
Ktoś się pytał wcześniej czy Jon rzucał się w tłum:
Ostatnio zmieniony 25 października 2013, o 16:10 przez prezes1, łącznie zmieniany 2 razy.
1993.04.02 - Westfalenhalle, Dortmund, Niemcy
Kolejny wyjątkowy koncert europejskiej trasy Keep the Faith odbył się w Dortmundzie. Podczas bisów, Jon zaprosił na scenę szczególnie dobrze bawiącego się fana z pierwszego rzędu, z którym wykonał akustyczną wersję Never Say Goodbye. Co ciekawe, już dzień później w tej samej hali wystąpił Bruce Springsteen z zespołem. Tym razem to Jon i Richie byli gośćmi na scenie podczas bisów Bossa. Wykonali wspólnie utwór Glory Days.
Nie zaglądałam do tego tematu aż do dnia dzisiejszego i muszę powiedzieć, że jestem
POD WIELKIM WRAŻENIEM po przeczytaniu prawie 30 stron.
Damned, Prezes, Tomker - panowie, chylę czoła
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa