Co grają

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Adrian pisze: No tak, ale czym sobie BJ zasłużyli, że To oni a nie Europe, GNRoses, Skid Row itp są w ankiecie. BJ dawno odeszli od tego klimatu a inne zespoły nie.
Co do Europe i Skid Row to odpowiedź jest prosta - bo BJ jest najbardziej z tych zespołów znane. Co do GN'R to napewno nie zgodze sie, ze mieli taki image jak pozostale wymienione przez Ciebie zespoly. Rownie dobrze moglbys tu Metalicce wrzucic. ;)
Ale oglądając "She Don't Know Me" to ja mam też problemy z określeniem Jona orientacji xD
No, to turkusowe coś pod kurtką Jona mnie rozwaliło. Początki rzeczywiście bywają trudne... :cfaniak:
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Tatar pisze:No, to turkusowe coś pod kurtką Jona mnie rozwaliło. Początki rzeczywiście bywają trudne... :cfaniak:
Jon mówił w jakimś wywiadzie, że gdy zobaczyli po raz pierwszy teledysk do Runaway, to załamali się. Jego pierwsza myśl była taka, że ich kariera zakończyła się, zanim się w ogóle rozpoczęła ;) Podobnie zresztą wypowiada się o wszystkich teledyskach z czasów BJ-7800F.

Zastanawiam się, czy już wtedy uważał je za takie tandetne? Czemu więc nie sprzeciwiał się w trakcie kręcenia, przecież chyba widział scenariusz. Czy może dopiero po latach, gdy stał się poważnym biznesmenem i statecznym ojcem, zaczął się wstydzić swojej młodości?
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Zastanawiam się, czy już wtedy uważał je za takie tandetne? Czemu więc nie sprzeciwiał się w trakcie kręcenia, przecież chyba widział scenariusz. Czy może dopiero po latach, gdy stał się poważnym biznesmenem i statecznym ojcem, zaczął się wstydzić swojej młodości?
Runaway - Było ogólne zgromadzenie ludzi związanych z wytwórnią na którym przedstawiono po raz pierwszy teledysk "Runaway". Reakcja Jona byłą taka, ze po zakończeniu wyszedł bez słowa z pokoju. Byl wściekły, bo już podczas kręcenia się denerwował na to w jakim kierunku idzie teledysk. Laska przypominająca faceta, Ubranie Richiego o 3 numery za duże itp ogólnie Jon powiedział, że teledysk mu zabił piosenkę.

z Fahrenheita to np Only Lonely - Jon wnerwiony na reżysera, że ten w pierwotnej wersji w 70% procentach pokazywał swojego kuzyna czy brata powiedział, że albo go zmieni, albo on go nie chce (teledysku). Dograno urywki z koncertu i z zespołem i jakoś go Jon zaakceptował.

JOn i reszta nie mieli nic do gadania przy teledyskach bo wytwórnia płaciła i zatrudniała kogo chcieli. Teraz BJ jak korzystają z Ishama albo Kleinsfielda czy Antoniego to maja jakis wpływ na video.

Co do teledyskó to od dawna mówił, ze ich nie trawił. Dlatego pewnie ogólnie nie lubi robić teledysków.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Dzięki za wyjaśnienie! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”