A dla mnie Feel jest tak samo rockowy jak nowe Bon Jovi. Wikipedia to źródło wielu bzdur, to nie słownik...kondzik pisze: Dla mnie Feel zespolem rockowym NIE JEST i nie slyszalem ich rockowego kawałka, nawet głupia wikipedia okresla ich jako zespol popowy.
DLACZEGO (...)?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
No cos w tym jest, choc nadal uwazam ze Feel to na pewno nie rock. A co do wikipedii to napisalem NAWET, wiec nie traktuje tego jak słownik a w tym wypadku to raczej jako encyklopedie.sobol_77 pisze:A dla mnie Feel jest tak samo rockowy jak nowe Bon Jovi. Wikipedia to źródło wielu bzdur, to nie słownik...kondzik pisze: Dla mnie Feel zespolem rockowym NIE JEST i nie slyszalem ich rockowego kawałka, nawet głupia wikipedia okresla ich jako zespol popowy.
-
- Save a Prayer
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ej, przed chwila siedziałem sobie na papierosku na balkonie i naszła mnie taka myśl na temat Feela.
W innym temacie stękacie, że BJ nie ma u nas promocji, w centrach handlowych nie puszczaja ich płyt, w Empikach nie ma plakatów i w ogóle nad Polska nie latają zepeliny z ich transparentami.
Mamy taka najpopularniejszą w kraju kapelę o nazwię Feel, której frontman jest powszechnie znany jako fan Bon Jovi, który mając do wyboru setki innych hiciorów, śpiewa akurat IML (kij z tym czy według Was wyszło dobrze czy nie), a Wy ciskacie gromy. Nie mogę tego ogarnąć.
W innym temacie stękacie, że BJ nie ma u nas promocji, w centrach handlowych nie puszczaja ich płyt, w Empikach nie ma plakatów i w ogóle nad Polska nie latają zepeliny z ich transparentami.
Mamy taka najpopularniejszą w kraju kapelę o nazwię Feel, której frontman jest powszechnie znany jako fan Bon Jovi, który mając do wyboru setki innych hiciorów, śpiewa akurat IML (kij z tym czy według Was wyszło dobrze czy nie), a Wy ciskacie gromy. Nie mogę tego ogarnąć.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
-
- Keep The Faith
Jeśli tylko przyjechaliby do PL i dali naprawdę dobry koncert to niech sobie nagrywają co chcą, nawet z MargarynąDiamentowaDusza pisze:Byłam,zobaczyłam,oceniłam i stwierdzam że fajnie jak Feel z Bon Jovi nagraliby jakiś utwór.
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co do Feela to ja sie bardzo ciesze , zeby wykonali piosenke BJ. Raz , że ważna jest każda promocja zespołu w Polsce a dwa ,że doceniłem wokal Jona , który w XXI wieku jednak krytykuje. To wykonanie mi jednak pokazało ,że Jon bez formy i tak przewyższa takich wokalistów jak Kupicha o lata świetlne. Mimo wszystko podobał mi sie show jaki feel zrobił, podobało mi sie ,że zaśpiewali IML. Każda promocja jest dobra a ponadto, abstrahując od porównań wokalowych, był to ciekawy występ, dobre show.

- DiamentowaDusza
- It's My Life
Ja akurat tego nie wyobrażam sobie.mała-mi pisze:to niech sobie nagrywają co chcą, nawet z Margaryną
Sam Kupicha podczas wywiadu dla "Co Się Kręci" mówił że jego marzeniem jest zagrać serenade pod oknem Jona Bon Jovi

Jak znajde link do tego to dodam
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
[ Dodano: 2010-09-24, 18:58 ]
Kupicha podczas wyawiadu o Bon Jovi
PK: To prawda. Bardzo się staram, żeby piosenki opierały się na ciekawych melodiach, żeby było pewne opowiadanie. Dla mnie to jest numer jeden. Trochę podobnie jak Bon Jovi. Oni mają tam świetnego gitarzystę, Samobore. Ale tak naprawdę dla Jona najważniejsze są właśnie melodie. Oprócz tego, że wiosła tam rzeszą na maxa. Niby ten Bon Jovi jest popowy, ale ja uważam, że to jest w pełni rockowy zespół. Tylko powierzchownie został on tak wykreowany i jest on tak postrzegany przez ludzi. Trzeba się zawsze troszkę zagłębić w materiał, w płytę oraz emocję. A nie tylko, że mamy „Piotr Kupicha” i trzy kropki – to ma małe znacznie.
Nergal...
No to mi się spodobało nie sadzilem ze Piotrek K. cos takiego potrafi powiedziec
A znalazlem cos ciekawego....
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,839 ... robie.html
"Na końcu przyznał, że uwielbia Bon Jovi. "
Z ciekawoscia przeczytalbym caly ten wywiad...
A znalazlem cos ciekawego....
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Nie wiedziałam że Nergal lubi Bon Jovi
Fajnie,fajnie ogólnie to naprawdę spoko facet
Mi najbardziej z wypowiedzi Piotrka podoba się te stwierdzenie:
Niby ten Bon Jovi jest popowy, ale ja uważam, że to jest w pełni rockowy zespół. Tylko powierzchownie został on tak wykreowany i jest on tak postrzegany przez ludzi. Trzeba się zawsze troszkę zagłębić w materiał, w płytę oraz emocję.

Mi najbardziej z wypowiedzi Piotrka podoba się te stwierdzenie:
Niby ten Bon Jovi jest popowy, ale ja uważam, że to jest w pełni rockowy zespół. Tylko powierzchownie został on tak wykreowany i jest on tak postrzegany przez ludzi. Trzeba się zawsze troszkę zagłębić w materiał, w płytę oraz emocję.
- sobol_77
- Have A Nice Day
Re: Nergal...
Czytałem 2 tygodnie temu... Zamiast przeglądać plotka, warto prawdziwą prasę...kondzik pisze: A znalazlem cos ciekawego....
Re: Nergal...
sobol_77 pisze:Czytałem 2 tygodnie temu... Zamiast przeglądać plotka, warto prawdziwą prasę...kondzik pisze: A znalazlem cos ciekawego....
Heh... Jesli uwazasz ze przegladam jakies plotki to sie grubo mylisz. Wchodze na google wpisuje "Bon Jovi" i wciskam "Wiadomości" i tam to znalazłem. Tłumacze sie bo nie czytam takich gówien i wiedzialem ze ktos zaraz wypali z takim postem bo fajnie jest kogos pouczac.
- sobol_77
- Have A Nice Day
Jovizna, mam gdzieś scan całego wywiadu, odszukam i postaram się podesłaćjovizna pisze:Właśnie, kto byłby tak uprzejmy i wrzucił scan tego wywiadu?
Adi kiedyś o tym wspominał, ale niestety nie znalazłam u siebie tej gazety.