Nickelback supportem Bon Jovi w Europie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
Pewno nikogo, bo stwierdzą, że Nickelback wystarczą 
Nie znam, jovizna, dokładnie gustów brytyjskiej publiczności, więc mogę tylko strzelać, jaki procent fanów BJ zniósłby Robbiego jako support. Wiem, że miłośników w UK ma i on, i panowie z BJ, ale łączenie ich na jednym koncercie z mojego, polskiego punktu widzenia dalej będzie dziwne
.
Nie znam, jovizna, dokładnie gustów brytyjskiej publiczności, więc mogę tylko strzelać, jaki procent fanów BJ zniósłby Robbiego jako support. Wiem, że miłośników w UK ma i on, i panowie z BJ, ale łączenie ich na jednym koncercie z mojego, polskiego punktu widzenia dalej będzie dziwne
Proszę państwa, oto pyza
:
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
hmm ze swoja ulubiona muzyka biesiadną ? <lol>cr@sh pisze:gdybyy robbie gral przed bj to bym chyba walkmana zabral ze soba;]
że jak ? ;>jovi tobie tylko laski w glowie
I jeju mam nadzieje że co do nickelback to się rozmyślą
niech dadzą juz kogokolwiek,ale nie ich

bo zobaczenie ich live nie jest moim marzeniem
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No nie wiem własnie co lepszeCr@sH pisze:lepsza biesiadna od robiego
no ale ty chyba idziesz na koncert Bj takczy sie myle
isc.. no nie ide na koncert
eventualnie moge pojechac lub poleciec
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
No baaasobol_77 pisze:Cos o tym wczesniej wspomnialemCr@sH pisze:
a ja bym chcial Def Leppard jako support
- super opcja
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Na U2, Kiss, Aerosmith czy Stonesów szans nie ma-to zespoły za dużego formatu, by pełnić rolę supportu
.
Sprawę Def Leppard komentowaliśmy szeroko parę postów temu
.
Green Day-oby nie.... :|
(zresztą oba zespoły-BJ i GD nie darzą się sympatią-jakiś czas temu Billie Joe zrobił okropną awanturę tylko dlatego, że w jakimś programie czy innym koncercie (dokładnie nie pamiętam :mrgreen: ) jego zespół miał wystąpić po Bon Jovi, a uważał, że od BJ jest lepszy i to on powinien rozpoczynać występy. Jovisi musieli oddać mu pierwszeństwo, co by się z żółtodziobem nie kłócić
).
Sprawę Def Leppard komentowaliśmy szeroko parę postów temu
Green Day-oby nie.... :|
(zresztą oba zespoły-BJ i GD nie darzą się sympatią-jakiś czas temu Billie Joe zrobił okropną awanturę tylko dlatego, że w jakimś programie czy innym koncercie (dokładnie nie pamiętam :mrgreen: ) jego zespół miał wystąpić po Bon Jovi, a uważał, że od BJ jest lepszy i to on powinien rozpoczynać występy. Jovisi musieli oddać mu pierwszeństwo, co by się z żółtodziobem nie kłócić
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Twisted hamuj się, cobyś za dużo nie powiedziała...Twisted Sister pisze: Green Day-oby nie.... :|
(zresztą oba zespoły-BJ i GD nie darzą się sympatią-jakiś czas temu Billie Joe zrobił okropną awanturę tylko dlatego, że w jakimś programie czy innym koncercie (dokładnie nie pamiętam :mrgreen: ) jego zespół miał wystąpić po Bon Jovi, a uważał, że od BJ jest lepszy i to on powinien rozpoczynać występy. Jovisi musieli oddać mu pierwszeństwo, co by się z żółtodziobem nie kłócić).
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Prośba czy groźba :mrgreen: ?culles pisze:Twisted hamuj się, cobyś za dużo nie powiedziała...Twisted Sister pisze: Green Day-oby nie.... :|
(zresztą oba zespoły-BJ i GD nie darzą się sympatią-jakiś czas temu Billie Joe zrobił okropną awanturę tylko dlatego, że w jakimś programie czy innym koncercie (dokładnie nie pamiętam :mrgreen: ) jego zespół miał wystąpić po Bon Jovi, a uważał, że od BJ jest lepszy i to on powinien rozpoczynać występy. Jovisi musieli oddać mu pierwszeństwo, co by się z żółtodziobem nie kłócić).
Dla mnie GD to słaby zespół i nie wyobrażam go sobie na 'stanowisku' supportu BJ, ale to oczywiście moje zdanie, którego nikt tutaj nie musi podzielać
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Niektórzy nie tylko nie muszą, ale i nie chcąTwisted Sister pisze:Prośba czy groźba :mrgreen: ?culles pisze:Twisted hamuj się, cobyś za dużo nie powiedziała...Twisted Sister pisze: Green Day-oby nie.... :|
Dla mnie GD to słaby zespół i nie wyobrażam go sobie na 'stanowisku' supportu BJ, ale to oczywiście moje zdanie, którego nikt tutaj nie musi podzielać![]()
.
BTW, Twisted- Jak przesłuchasz Bullet in a Bible i powiesz, że ci się nie podoba to dopiero wtedy Ci uwierzę. 8)
[ Dodano: 2006-06-04, 23:30 ]
Pora na male podsumowanie...
Jak dla mnie Nickelback okazali sie niesamowici, zagrali nie tylko swoje najwieksze przeboje, ale rowniez piosenki mniej znane, wszystko zrobili ambitnie, rzetelnie i z polotem, ale przede wszystkim z Rock'n rollem na ustach i w sercach. Widac ze bracia Krooger i spolka maja niesamowity potencjal i potrafia nawiazac fantastyczny dialog z publiczosia (swietne komentarze, rzucanie czym popadnie i oczywiscie T-shirt cannony). Brawa za dobor utworow i energie, rewelacja. Na samym poczatku koncertu BJ obawialem sie, ze Jovisi po prostu nie podolaja i nie beda lepsi od Nickelback... ale zmobilizowali sie i dali rade, bo wkoncu cytujac jednego zagrabanicznego fana:
...to: "Najlepiej koncertujący zespół na świecie. Lepszy niż U2. Lepszy od Stonesów. Najlepszy."
Oby wiecej takich supportow, to przyszlosc rocka... KTF in Nickelback.
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"