Wizerunek zespołu
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
moda '80
Moda '80 wraca również na ulicę - choć bardziej ze stylu Madonny - są już i leginsy, i panterki, i plastik - nie mówiąc już o skórze...
Osobiście uważam, że każdy z nas zmienia swój styl - nawet metalowcy idąc na studia - np, ścinają włosy itp. Nie oznacza to utraty ideałów, po prostu dorasta się do twierdzenia, że poglądów wcale nie trzeba bronić ciuchami czy fryzurą
Uważa, że zmiana Bon Jovi jest oczywista i nieodwracalna, bo przecież nie mają już po 20 lat, są tak naprawdę zupełnie innymi ludźmi, z dużo szerszą paletą doświadczeń:)
Ale mi się to podoba!!! Niech tylko dobrze grają, a jak dla mnie - mogą to robić nawet nago!! :mruga:
Osobiście uważam, że każdy z nas zmienia swój styl - nawet metalowcy idąc na studia - np, ścinają włosy itp. Nie oznacza to utraty ideałów, po prostu dorasta się do twierdzenia, że poglądów wcale nie trzeba bronić ciuchami czy fryzurą
Uważa, że zmiana Bon Jovi jest oczywista i nieodwracalna, bo przecież nie mają już po 20 lat, są tak naprawdę zupełnie innymi ludźmi, z dużo szerszą paletą doświadczeń:)
Ale mi się to podoba!!! Niech tylko dobrze grają, a jak dla mnie - mogą to robić nawet nago!! :mruga:
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
matko jedyna, byle nie nago. Przecież nie ma nic piękniejszego jak lekko zakryte, rozbudza wtedy wyobraźnię. :mrgreen:Niech tylko dobrze grają, a jak dla mnie - mogą to robić nawet nago!!
Apropos tematu, podoba mi się ich obecny wizerunek. Śmiesznie by wyglądali poprzebierani w ciuszki z lat 80-tych.
“Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will?” JBJ
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nagość
Oczywiście z tą nagością, to tak trochę żartowałam - to kobieta wygląda pięknie nago, a i jej odrobina tajemnicy wcale nie szkodzi! 
Tym bardziej facetowi
Myślę jednak, że jeśli Bon Jovi ubierali się inaczej,a grali tak samo, to i tak słuchałabym ich muzyki i tyle!
Pozdrawiam gorąco!!

Tym bardziej facetowi
Myślę jednak, że jeśli Bon Jovi ubierali się inaczej,a grali tak samo, to i tak słuchałabym ich muzyki i tyle!
Pozdrawiam gorąco!!
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!