Pogodzony....
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Więc (sugerując się wypowiedzią PePe, że organizator decyduje czy live czy nie) skoro mu kazali zaśpiewać z playbacku na prawie godzinnym koncercie w studiu telewizji publicznej sami sobie odpowiedzcie, czy przyjechalibyście znowu prędko do Polski.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
A może... Może tutaj szansa...
"- To będzie megawidowisko - mówi o koncercie otwarcia wrocławskiej areny Marcin Wojczyński z firmy SMG Polska, zarządzającej budowanym jeszcze stadionem. - Wrocławianie będą o nim długo pamiętać."
"- Patrząc realnie, może u was zagrać Metallica, Carlos Santana albo Bon Jovi - twierdzi Tomá? Nemcansky ze stadionu O2 w Pradze."
http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=645
"- To będzie megawidowisko - mówi o koncercie otwarcia wrocławskiej areny Marcin Wojczyński z firmy SMG Polska, zarządzającej budowanym jeszcze stadionem. - Wrocławianie będą o nim długo pamiętać."
"- Patrząc realnie, może u was zagrać Metallica, Carlos Santana albo Bon Jovi - twierdzi Tomá? Nemcansky ze stadionu O2 w Pradze."
http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/3 ... egoria=645
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Sesji zdjeciowych tez nie lubi a bierze udzial jak mu kaza
Co do postu Kondzika - szczerze powiedziawszy jestem ciekaw kto bedzie otwieral nasze areny bo w koncu jakby nie bylo jest ich do otwarcia az 6
W Poznaniu wiemy, ze bedzie to koncert gwiazdy z okazji POZnan dla Ziemi a jako, ze z nimi swego czasu mailowalem na temat koncertu BJ to kto wie ? 
Co do postu Kondzika - szczerze powiedziawszy jestem ciekaw kto bedzie otwieral nasze areny bo w koncu jakby nie bylo jest ich do otwarcia az 6

- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Troche malo precyzyjnie sie wyrazilem
Rozmawialem ze spolka europoznan2012 a oni z kolei zaprosili na otwarcie POZnan dla Ziemi
byli chetni zeby to zorganizowac ale daty im nie odpowiadaly bo BJ koncza trase po Europie w lipcu a oni chcieli ich we wrzesniu. Wiec raczej nic z tego 
W kazdym razie propozycja zostala przedstawiona zarzadowi spolki przez Pania od PR wiec bylo to traktowane calkiem powaznie

W kazdym razie propozycja zostala przedstawiona zarzadowi spolki przez Pania od PR wiec bylo to traktowane calkiem powaznie
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Moment, chyba przeoczyliśmy BARDZO istotną informacje
Organizacja koncertu BJ przez 1 agencje jest mało realna, ale organizacja takiego widowiska jak najbardziej może dojść do skutku. Takie jest moje zdanie. Musze poszukać maila do tej firmy.
Jeśli ktoś otwiera stadion to wykłada "w ciemno" kasę na gwiazdę, bo większość biletów i tak zapewne będzie rozdana odpowiednim ludziom w ramach promocji tego stadionu to po pierwsze (reszta biletów pójdzie do sprzedaży albo rozdawane będą za free/konkursy). Po drugie jeśli ktoś bierze BJ pod uwagę to my powinniśmy mailowo zasugerować im, że BJ jest najlepszym wyborem.A może... Może tutaj szansa...
http://wroclaw.naszemiast...l?kategoria=645
Organizacja koncertu BJ przez 1 agencje jest mało realna, ale organizacja takiego widowiska jak najbardziej może dojść do skutku. Takie jest moje zdanie. Musze poszukać maila do tej firmy.
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
http://www.gazetawroclawska.pl/stronagl ... ,id,t.html do jasnej cholery tam na prawo jest cholerna sonda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATAKOWACCCCCCCCCCCCCCCCC FANI BON JOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Proponuje dodatkowo zalewac skrzynke mailowa spolki Euro Wroclaw 2012 o tym, ze chcemy koncertu BJ na otwarcie!!
MAIL
biuro@2012.wroc.pl
Proponuje dodatkowo zalewac skrzynke mailowa spolki Euro Wroclaw 2012 o tym, ze chcemy koncertu BJ na otwarcie!!
biuro@2012.wroc.pl
Właśnie dlatego to tutaj zamieściłem, uważam, że warto próbować. Przypadkiem znalazłem tą informacje, a uważam że to dość interesujące...Adrian pisze:Moment, chyba przeoczyliśmy BARDZO istotną informacje
Jeśli ktoś otwiera stadion to wykłada "w ciemno" kasę na gwiazdę, bo większość biletów i tak zapewne będzie rozdana odpowiednim ludziom w ramach promocji tego stadionu to po pierwsze (reszta biletów pójdzie do sprzedaży albo rozdawane będą za free/konkursy). Po drugie jeśli ktoś bierze BJ pod uwagę to my powinniśmy mailowo zasugerować im, że BJ jest najlepszym wyborem.A może... Może tutaj szansa...
http://wroclaw.naszemiast...l?kategoria=645
A może jakoś zbierać podpisy i wysłać to do tej organizacji... No ja nie wiew szczerze mówiąc... Niech zamieszczą ankiete z podpisami to ja bede męczył wszystkich znajomych...
-
- Save a Prayer
Faktycznie- sondę zdjęto ze strony 
Myślę, że organizatorzy imprezy nie czytają komentarzy na stronie Gazety Wrocławskiej i nasze wypociny, mimo wszystko tą drogą do nich nie dotrą
Proponuję wysyłać mejle na adres podany przez PePe. Ja swoją sugestię już wysłałam, czekam na odpowiedź, jeśli takowa w ogóle nadejdzie.
Może szanse nie są zbyt wielkie, ale zawsze lepiej działać, niż pozostawać całkowicie biernym. Chyba nic nie tracimy, prawda?
Myślę, że organizatorzy imprezy nie czytają komentarzy na stronie Gazety Wrocławskiej i nasze wypociny, mimo wszystko tą drogą do nich nie dotrą
Proponuję wysyłać mejle na adres podany przez PePe. Ja swoją sugestię już wysłałam, czekam na odpowiedź, jeśli takowa w ogóle nadejdzie.
Może szanse nie są zbyt wielkie, ale zawsze lepiej działać, niż pozostawać całkowicie biernym. Chyba nic nie tracimy, prawda?
A ja proponuję, żeby się nie nakręcać wzajemnie, bo już widzę tą kolejną falę żali i zawiedzione miny po ogłoszeniu kto faktycznie tam zagra... Nadinterpretujecie fakty, jakiś ziomek z O2 oraz ten polski manager powiedzieli to samo co i ja Wam mogę powiedzieć - oczywistą oczywistość, że BJ będą w 2011 w Europie... co innego gdyby o BJ mówił ktoś z grona ludzi związanych z całą imprezą. Poza tym nawet gdyby faktycznie brali pod uwagę BJ, to idę o zakład, że skończy się tak samo jak 2 miesiące temu... zainteresowanie zniknie w chwili, gdy Jon prześle faks ze swoją ceną... i w tym momencie to czy wyślecie tam 20, 100 czy 200 maili nie będzie miało żadnego znaczenia. Przewija się tam nazwisko Santana... hmm na 100% gra za dużo mniejszą kasę, w naszym kraju to żywa legenda... Moim zdaniem na 100% nic z tego nie będzie z tego samego powodu co zawsze, chyba, że Jon zrobi MEGA promocję, w co nie wierzę bo gdyby zrobił ją dla nas to musiałby dla wszystkich... ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)