WDYG? vs. Always

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

DiamentowaDusza pisze:Raz przyjechali na koncert do Polski i co? i wszystko poszło z playbecku.Ja za taki koncert dziękuję.Wydać kasę na to by zobaczyć chłopaków i słuchać ich z playa.Nigdy w życiu.
Chyba coś przegapiłem... nie przypominam sobie żeby BJ zagrali w Polsce koncert, a tym bardziej przy całej mojej krytyce nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek i gdziekolwiek zagrali koncert z playbacku... :whoeva: Chyba, że masz na myśli nagranie zrealizowane na rzecz TVP1 na którym odegrali bodajże 3 piosenki z playbacku, ale to nie był koncert po pierwsze, po drugie wstęp był darmowy... z każdym postem coraz bardziej mnie zaskakujesz :lol:
DiamentowaDusza pisze: Aguilery która swoją ostatnią dość dobrą płytę

:D :D :D Tacy undergroundowi i niszowi artyści jak Aguilera nie reklamują się w mediach, btw czy to nie Ty ostatnio tak zawzięcie czepiałaś się Biebera, a teraz wyskakujesz tu z Aguilerą? DOBRE!!! ;]
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Tacy undergroundowi i niszowi artyści jak Aguilera nie reklamują się w mediach, btw czy to nie Ty ostatnio tak zawzięcie czepiałaś się Biebera, a teraz wyskakujesz tu z Aguilerą? DOBRE!!!
Aguilera w porównaniu z tym dzieciakiem ma głos,charyzme i nagrywa dobre płyty jak np: Stripped czy B2B.Bionic ma pare dobrych numerów,zwłaszcza ballad więc nie wiem po co się czepiasz?
Biber a Aguilera to inna klasa.

Dobra występ,koncert ale byli,zagrali z playa i co?
Nie wiem po co i dlaczego chłopaki zgodzili się na to ale jak dla mnie to było kompletnie idiotyczne.
Nie wiem czy występ był darmowy czy nie bo nie byłam na Nim.Nawet jeśli bym chciała to po pierwszych słowach piosenki lecianej z playa pewnie bym wyszła i miała ten koncert w pizdu .
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

DiamentowaDusza pisze: Nie wiem po co i dlaczego chłopaki zgodzili się na to ale jak dla mnie to było kompletnie idiotyczne.
Nie wiem czy występ był darmowy czy nie bo nie byłam na Nim.Nawet jeśli bym chciała to po pierwszych słowach piosenki lecianej z playa pewnie bym wyszła i miała ten koncert w pizdu .
Pewnie dlatego, że byli w Polsce tylko kilka godzin (przyjechali odebrać złote czy tam platynowe płyty), bez ekipy, bez sprzętu, bez niczego, pewnie dlatego, że TVP1 zorganizowała im takie a nie inne warunki... w jakim ty świecie żyjesz? Nawet w legendarnym Top Of The Pops wszyscy (w tym kilkakrotnie też BJ) grali i grają z playbacku... :whoeva:
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Scrooge pisze: w jakim ty świecie żyjesz?
Ty masz kompleksy czy żyjesz w swoim świecie?
Bo jak ktoś ma inne zdanie niż Ty,albo co innego powie zaraz się czepiasz.
Wyluzuj koleś.Każdy ma swoje zdanie,czy ci się ono podoba czy też nie.
A to że ja mam takie zdanie a nie inne to powinieneś to uszanować.
Przecież forum jest od tego by wyrażać swoje zdanie,nie zawsze zgadzające się z innym komentarzem.

Co do występu Bon Jovi w Pl to wtedy ja miałam naście lat i słuchałam Bon Jovi rok,może 1.5 więc to były moje początki z tym zespołem.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No sorry, ale jak ktoś wywala na forum takie brednie jak Ty, że niby BJ grają koncerty z playbacku i jeszcze każą sobie za to płacić to ciężko nie reagować... a poza tym widzę, że kompletnie nie zdajesz sobie sprawy na jakiej zasadzie funkcjonują programy telewizyjne, a w takim wystąpili właśnie BJ. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz..., albo pisz, ale się nie dziw potem jak Cię wyśmieją ;]
Ostatnio zmieniony 28 września 2010, o 18:18 przez Scrooge, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Pierwszy raz w tym temacie. Absolutnie jestem za Always - plusy, no choćby, genialny wokal Jona, świetny teledysk, o niebo lepsza solówka Richiego. What Do You Got - plusy hmm chyba brak no może że w miarę wpada w ucho.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Duszyczko, a nie wpadłas na tak genialną myśl, że zanim się co powie, wypadałoby sprawdzić [rawdziwość swoich twierdzeń/zarzutów? Piszesz o 'koncercie', którego szczegółów w ogóle nie znasz, a potem się obruszasz, że ktos Ci uwagę zwróci.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Scrooge, jedynie Ty umiesz każdego wyśmiać za to że inaczej napisze niż Ty lub że się pomyli.
W stosunku do Ciebie nie jestem błaznem jak Ty :P

[ Dodano: 2010-09-28, 20:23 ]
Rattie, moje zarzuty to tylko występ z playbeckiem i to na co się zgodził zespół.Napisałam wcześniej że to były wtedy moje początki słuchania i interesowania się zespołem.Więc jak każdy fan mogę się pomylić w pewnych kwestiach ale również fajnie by było jakby ktoś w miarę kulturalnie mnie poprawił a nie tak jak Scrooge zaczął wyśmiewać i krytykować.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

DiamentowaDusza pisze: W stosunku do Ciebie nie jestem błaznem jak Ty :P
W przeciwieństwie jak już ;) Lepiej odrób lekcje z polskiego zamiast przesiadywać na forum i wypisywać głupotki :)
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Scrooge, A ty może trochę szacunku i kultury się naucz.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

DiamentowaDusza pisze:Scrooge, A ty może trochę szacunku i kultury się naucz.
Kiedy zwracasz się do konkretnej osoby, zaimki piszesz z dużej litery, więc powinno byc Ty. Trochę szacunku i kultury się naucz :D
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Znasz takie przysłowie każdy ma to na co zasługuje? ;) Zauważ, też, że ja nie wystosowałem w Twoim kierunku żadnego obraźliwego słowa, Ty za to mnie nazwałaś błaznem i "kolesiem"... czytasz czasami to co piszesz? :)
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Scrooge, sam nazwałeś się błaznem więc o co masz pretensje.
Pisz sobie jak tylko chcesz,ja i tak będe wypowiadać swoje zdanie czy to Ci się podoba czy też nie.
A tak propo koniec Off Topa i wracajmy do tematu.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

uwielbiam jak osoba, która sama nie pisze na temat rzuca hasłami 'piszmy na temat'
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

DiamentowaDusza pisze:playbecku
DiamentowaDusza pisze:piosenki lecianej z playa
DiamentowaDusza pisze:występ z playbeckiem
DiamentowaDusza pisze:A tak propo koniec Off Topa
Nie wiem....moze chodzi o Pana Beckham'a? :whoeva: