30 LAT BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja mam tekie pytanie czy nie lepiej byłoby podzielić temat na kilkanaście tematów i tam składować wszystkie informacje dotyczące danej płyty/okresu?
Konkretnie widzę to tak:
30 lat Bon Jovi - Przed Bon Jovi
30 lat Bon Jovi - Bon Jovi 1984-1985
30 lat Bon Jovi - 7800* Fahrenheit 1985-1986
30 lat Bon Jovi - Slippery When Wet 1986-1988
30 lat Bon Jovi - New Jersey 1988-1992
30 lat Bon Jovi - Solowe Projekty 1990-1992
30 lat Bon Jovi - Keep The Faith 1992-1994
..
30 lat Bon Jovi - GHits 2010-2013
30 lat Bon Jovi - Solowe Projekty 2012
30 lat Bon Jovi - What About Now - 2013+
Jakoś tak bym to widział,abyśmy mogli w dowolnym momencie dodawać informacji do danego tematu.
W sumie ten temat można zostawić jako 30 lat Bon Jovi - Bon Jovi/7800 Fahrenheit - 1984-1986 żeby nie robić zamieszania.
Co wy na to?
Bo już są wstawiane informację z pierwszego albumu w momencie jak wstawiacie info o drugim wydawnictwie. Będziemy omawiać KTF i ktoś coś doda z Fahrenheita i zrobi się misz masz.
Konkretnie widzę to tak:
30 lat Bon Jovi - Przed Bon Jovi
30 lat Bon Jovi - Bon Jovi 1984-1985
30 lat Bon Jovi - 7800* Fahrenheit 1985-1986
30 lat Bon Jovi - Slippery When Wet 1986-1988
30 lat Bon Jovi - New Jersey 1988-1992
30 lat Bon Jovi - Solowe Projekty 1990-1992
30 lat Bon Jovi - Keep The Faith 1992-1994
..
30 lat Bon Jovi - GHits 2010-2013
30 lat Bon Jovi - Solowe Projekty 2012
30 lat Bon Jovi - What About Now - 2013+
Jakoś tak bym to widział,abyśmy mogli w dowolnym momencie dodawać informacji do danego tematu.
W sumie ten temat można zostawić jako 30 lat Bon Jovi - Bon Jovi/7800 Fahrenheit - 1984-1986 żeby nie robić zamieszania.
Co wy na to?
Bo już są wstawiane informację z pierwszego albumu w momencie jak wstawiacie info o drugim wydawnictwie. Będziemy omawiać KTF i ktoś coś doda z Fahrenheita i zrobi się misz masz.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Generalnie nie o składowanie informacji chodziło a o świętowanie 30-lecia, pokazanie chronologicznie jak to się rozwijało wszystko...
Jak ktoś tam się pomyli i jednorazowo zakłóci chronologię to nic się nie stanie. Nie przesadzajmy...Chodzi o to żeby temat żył i angażował ludzi...
Wątpię też aby za rok ktoś coś dodawał do Fahrenheita...
Można podzielić ale np. na okresy-dekady(lata 80, 90, 21 wiek).
Pogadam z wiceprezesami co oni sądzą...
Teken - o tak, solówki to są tam pierwsza klasa...
Jak ktoś tam się pomyli i jednorazowo zakłóci chronologię to nic się nie stanie. Nie przesadzajmy...Chodzi o to żeby temat żył i angażował ludzi...
Wątpię też aby za rok ktoś coś dodawał do Fahrenheita...
Można podzielić ale np. na okresy-dekady(lata 80, 90, 21 wiek).
Pogadam z wiceprezesami co oni sądzą...
Teken - o tak, solówki to są tam pierwsza klasa...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Moim zdaniem dzielenie tego tematu na 10 oddzielnych mija się z celem. Wtedy dopiero zrobiłby się bałagan... Cały urok tego wątku polega na tym, że przeglądając jeden temat, można znaleźć chronologicznie najważniejsze i najciekawsze wydarzenia całej historii BJ. Zdecydowanie lepiej prowadzić to w jednym miejscu i zapisać te 30 stron, niż dzielić to na 10 tematów po 3 strony. Chodzi też o to, żeby wątek ten dojrzewał na przestrzeni tygodni i każdy mógł dodać do niego własne wspomnienia związane z danym okresem. Jeżeli będzie tutaj rzeczowa dyskusja i wrzucanie jedynie najciekawszych faktów i nagrań, to nie będzie też chaosu. Opowiadam się za pozostaniem do końca przy obecnej formie tematu.Adrian pisze:A ja mam tekie pytanie czy nie lepiej byłoby podzielić temat na kilkanaście tematów i tam składować wszystkie informacje dotyczące danej płyty/okresu?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie udzielałam się w temacie, ale postuluję o pozostawienie go w obecnej formie. Wielu ciekawostek o Bon Jovi zwyczajnie nie znam, a tutaj stworzyło się miejsce, gdzie mogę o nich poczytać. Chodzi tylko o to by jakoś "przebiec" przez ostatnie 30 lat. Nie ma potrzeby jeszcze dzielić na mniejsze temaciki
Każdy zainteresowany odnajdzie tu coś dla siebie.
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Dokładnie. Też jestem za pozostawieniem jednego tematuDamned pisze:Moim zdaniem dzielenie tego tematu na 10 oddzielnych mija się z celem. Wtedy dopiero zrobiłby się bałagan... [...]Opowiadam się za pozostaniem do końca przy obecnej formie tematu.
A poza tym apeluję do forumowiczów o wrzucanie swoich pięciu groszy. Więcej interakcji, bo tu się encyklopedia zacznie tworzyć;)
I niech was nie przeraża wszechwiedza redaktorów!
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Również apeluję o pozostawienie tego w takiej formie, jak jest teraz. Z chęcią dołożyłabym swoje rodzynki, ale jakiś czas temu wybuchł mi dysk z bazą BJ, którą kolekcjonowałam kilka lat
Dzięki temu tematowi jest szansa że to odbuduję, za co Wam z góry dziękuję 

Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...