Mkwiatek93 pisze: Tak samo gdy ktoś pisze John Bo dość upierdliwa jestem
Sorry ale myslisz,ze jak brzmi imie twojego idola ? Pewnie cie rozczaruje ale jest to John.
Nie jest to kwestia by byc upierdliwym.
Jeśli John to Bongiovi
A w artykułach często mieszają jego orginalne imię z zmienionym nazwiskiem. Czyli błąd.
Jon używa oficjalnie imienia i nazwiska takich jakie umieszcza na swoich solowych oficjalnych płytach
Dlatego nie czepiałbym się koleżanki, bo faktycznie często się pojawia John bon Jovi co jest błędem i pomieszaniem.
Mi tam nigdy nie przeszkadzały pomyłki i w takiej sytuacji jak w zespole Bon Jovi jest to całkiem dla mnie coś normalnego.
Ok mozemy wyjsc z zalozenia, ze albo John Bongiovi albo Jon Bon Jovi ale wg mnie nie jest to kwestia by sie czepiac. W koncu jak na to nie spojrzec to kazda wersja jest blizej lub dalej poprawna wiec nie ma co sie nad tym pastwic. To nie to co "zespol Jon Bon Jovi"...
Może i nie ale jak napisał Adrian też jest błędem i jak ktoś jest zorientowany i wie, na czym polega różnica, to ma prawo się czepiać. Sama będę się tego czepiać
Dand pisze:Ok mozemy wyjsc z zalozenia, ze albo John Bongiovi albo Jon Bon Jovi ale wg mnie nie jest to kwestia by sie czepiac. W koncu jak na to nie spojrzec to kazda wersja jest blizej lub dalej poprawna wiec nie ma co sie nad tym pastwic. To nie to co "zespol Jon Bon Jovi"...
Widzisz ja się nie czepiam przy obu błędach
Jak rozumiem ty się czepiasz przy zespole JBJ itp
Dajmy koleżance prawo czepiania się też innych rzeczy, bo ma prawo ją to irytować.
Ja takich nie miałam Choć wiem że moje starsze rodzeństwo w książkach od angielskiego miało ze 3-4 piosenki i teksty do uzupełnienia. W tej ostatniej części, najtrudniejszej, bo tam były elementy american english, było LOAP
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...