Gdzie ewentualnie koncert??
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Gdzie ewentualnie koncert??
Niby jest w czym wybierać??
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stadiony_w_Polsce
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stadiony_w_Polsce
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
19.06.13 Gdańsk
Nie wiem, czy byłaś na koncercie na Śląskim, bo szczerze mówiąc nie wiem, co tam niezbyt pięknie wygląda. Ja byłem na trzech koncertach na Śląskim i wszystkie były organizacyjnie zrobione na piątke, do niczego nie można się było doczepić. Prawda jest brutalna - Polska posiada jeden stadion na który można przyjąć wielką zagraniczną gwiazdę, jest to właśnie Śląski. Chyba, że BJ będą chcieli na Służewcu grać...Jonoda pisze:Ale tam niezbyt pieknie wszystko wyglada
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
-
- It's My Life
- magda01614
- Have A Nice Day
obawiam sie że śląski w najbliższym czasie raczej nie bedzie dostepny na tego rodzaju eventy z okazji zblizajacych sie euro 2012 ( modernizacja stadionu). Przed Euro będzie cieżko znaleść więc jakis stadion, po Euro to co innego, ale znając nasz kraj to bd ciezko zdobyc zgode na koncert na narodowym w warszawie, o ile taki powstanie, jesli nam nie zabiorą euro.
No rzeczywiście masz "absolutną rację", tylko, ze na Śląski wejdzie 70-80 tysięcy? Mała różnica nieprawdaż?Niestety nie moge sie zgodziczarowno Poznan jak i Kielce maja na tyle dobry stadion ze bez problemu 20-30tys osob mogloby sie na nich bawic
A prawda jest taka, że wszystkie widowiska w skali europejskiej odbywały sie na Śląskim. Do dziś i na dzisiaj śląski jest liderem
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm no niby masz racje ale powiedzmy sobie szczerze......myslisz ze na BJ w Polsce przyszlo by tyle samo ludu ile na Metallice? Chcialbym sie mylic ale chyba to nie jest mozliwe.....wiec 30tys mysle ze jest calkiem optymalne
Na City Of Manchester Stadium przykladowo w 2006 roku bylo mniej wiecej tyle ludzi a i zabawa byla przednia
lepiej by bylo ciasno niz by stadion swiecil pustymi miejscami 
Jakich? Troche konkretniej proszę.Jonoda pisze:Bylam w slasu na koncercie red hot chili peppers i mialam troch zastrzezen
O każde pieniądze się założe, że 60 tysi by pękło. BJ to światowa czołówka, wbrew pozorom sporo ludzi w Polsce o tym wie.myslisz ze na BJ w Polsce przyszlo by tyle samo ludu ile na Metallice? Chcialbym sie mylic ale chyba to nie jest mozliwe
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All