Najlepsze z... Część III

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Jak w skali od 1 do 100, podobał Ci się album "Slippery When Wet"?

1-15
0
Brak głosów
16-40
0
Brak głosów
41-65
0
Brak głosów
66-85
3
33%
86-95
2
22%
96-100
4
44%

Liczba głosów: 9

EVENo

Najlepsze z... Część III

Post autor: EVENo »

Często uznawana za najlepszą płytę (z czym się zgadzam) z jedną z najlepszych okładek (z czym sie nie zgadzam :P).

Na albumie znalazło sie dużo hitów jak np. Livin' on a Prayer.

Więc, ktora piosenka najlepsza? Jak ocieniacie całą płytę? Zapraszam do dyskusji.

Kolejna część mojego serialu jeszcze w tym tygodniu.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

SWW łapie się na trzecim miejscu wśród albumów (po TD i KTF). Okładka do dupy, najlepsze zdecydowanie WDOA. Płyta, która wytyczyła zespołowi kierunek i za to największy ma u mnie plus.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

nie mam tu faworytów, ale jak już to livin' i never say goodbye
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Mam do was pytanko, czy może ktoś wiem kiedy był/ będzie koncert w Hamburgu, kiedy ostatnio byłam nawet nie zwróciłam uwagi na datę kiedy jak i gdzie będzie...... ;/
Creemka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Creemka »

Jedna z moich ukochanych płyt BJ..Chyba dlatego że są tam takie hity :whoeva: Okładka $*^&&% ale co ma okładka do plyty hihi :P
EVENo

A największą ciekawostką jest to, że z pośród wielu piosenek ta głowna dziesiątke nie wybrali oni, lecz młodzi z pizzerii :D
Lilit
It's My Life
It's My Life

Post autor: Lilit »

Witajcie!
Zgadzam się z Tatarem ("Płyta, która wytyczyła zespołowi kierunek i za to największy ma u mnie plus").
Okładka dość osobliwa, ale ważniejsze są oczywiście utwory. Chyba kariera zespołu tak naprawdę rozpoczęła się od wydania tej płyty. Nie można też zapomnieć o tym, że znajdują się tu jedne z najbardziej rozpoznawalnych piosenek Bon Jovi takie, jak Livin'on A Prayer , Wanted Daead Or Alive, You Give Love A Bad Name.
To, co jeszcze można powiedzieć o "Slippery When Wet" to to, że emanuje z niej energia, młodzieńczy zapał oraz pewne przesłanie, że kolejne albumy będą równie dobre :)
EVENo

Jak do mnie to najlepszy Raise Your Hands, ale I'd Die For You też mi sie strasznie podoba. Płyta dla mnie wyjątkowa: NIE MA piosenki, której nie lubie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”