Wymarzona wizja teledysku

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wymarzona wizja teledysku

Post autor: ewaika789 »

Chciałabym się dowiedzieć jakie są wasze wizje niektórych teledysków Bon Joviego np.

It's my life

Have a nice day

Always lub

Living on a prayer

Mi osobiście '' It's my life'' kojarzy się z jakimś niebezpieczeństwem z jakąś trudną czynnością np. skok na buggy. Spadając z góry ktoś może krzyczeć '' IT'S MY LIFE'' albo cosik innego(to taka skrócona wersja) :P
A wy??
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Re: Wymarzona wizja teledysku

Post autor: Dand »

ewaika789 pisze:Chciałabym się dowiedzieć jakie są wasze wizje niektórych teledysków Bon Joviego
? To pytasz o teledyski Bon Jovi czy o solowe projekty Jona ? ;/

Akurat teledyski do tych piosenek Bon Jovi ,ktore wymieniłaś bardzo mi sie podobaja i nie czuje potrzeby by w jakis sposob je zmieniać. Trzeba przyznać ,że kazdy z nich był bardzo udany.
Obrazek
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

możesz pisać o solówka jak i o całym zespole a te piosenki podałam za przykład...
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

ewaika789 pisze:możesz pisać o solówka jak i o całym zespole a te piosenki podałam za przykład...
Co nie zmienia faktu, ze popelnilas 1 katastrofalny blad, ktory na dluzsza mete moze draznic czlowieka. ;)

I dziwie sie temu, bo w koncu znasz nieco wiecej piosenek niz It's my life Bon Joviego.

Teraz maly tutorial:

O (Jonie) Bon Jovim mozna mowic w przypadku plyt: Blaze Of Glory, Destination Anywhere

O zespole Bon Jovi w przypadku plyt takich jak: NJ, SWW, HAND itp.

Uwaga jeszcze 1: słynny blad pojawiajacy sie czasem na forum

Piszemy DRY COUNTY, a nie DRY COUNTRY

pzdr

Co do teledyskow, gdybym ja mial je rezyserowac, byloby duzo pieknych, pol-nagich panienek...
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ale myślę że wybaczysz/wybaczycie mi ten katastrofalny błąd i postaram się już go więcej nie popełnić

A tak do tego co napisałeś
Pippo pisze: Co do teledyskow, gdybym ja mial je rezyserowac, byloby duzo pieknych, pol-nagich panienek...

To jakie to byłyby piosenki ;)
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Pippo pisze: Co do teledyskow, gdybym ja mial je rezyserowac, byloby duzo pieknych, pol-nagich panienek...
No i jeszcze Jon obwieszony złotymi łańcuchami i Rysiu w BMW. To byłby klimat... :cfaniak: :P
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
angela
It's My Life
It's My Life

Post autor: angela »

Ja przepraszam, ale w imieniu kobiet (pewnie nie wszystkich, a większość się nie przyzna) postuluję o teledysk z pół nagim Jonem...
:P
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

angela pisze:Ja przepraszam, ale w imieniu kobiet (pewnie nie wszystkich, a większość się nie przyzna) postuluję o teledysk z pół nagim Jonem...
:P
No to by było szoł( :P ) a jakie widoki..... hu hu :P

A tak a'propos to angela mogę wiedzieć czy to zdjęcie to tu jest to z koncertu Bon Joviego?
angela
It's My Life
It's My Life

No właśnie, te widoki! Kurcze, może jakąś petycje w tej sprawie wystosujmy...
A tak poważnie, widziałam niedawno film na TV4 gdzie Jon występował w takich oto pół rozbieranych scenach... Musiałam zrobić sobie drinka...
A zdjęcie jest z koncerty w Lipsku w tym roku.
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

angela pisze:A tak poważnie, widziałam niedawno film na TV4 gdzie Jon występował w takich oto pół rozbieranych scenach... Musiałam zrobić sobie drinka...
A jak sie on nazywała albo może jeszcze są kiedyś powtórki też chętnie bym sobie pooglądała :P
EVENo

Post autor: EVENo »

Ja raz miałem taką wizje do Keep The Faith:
Jon wychodzi z bloku przy wstępie, a tam czeka na niego Richie z gitarą. Idą... Jon spiewa i jak zaczyna sie rwfren dochodzą do Davida, ktory ma keyboarda. I tak dalej i tak dalej, aż wkońcu wszyscy dochodzą na skrzyżowanie, a na środku Tico z perkusją. wszyscy sie tam zatrzymują, Richie robi solówke, refren i koniec =] I żeby było ciekawiej wszystko to podczas jednego ujęcia xD
angela
It's My Life
It's My Life

ewaika789 pisze:
angela pisze:A tak poważnie, widziałam niedawno film na TV4 gdzie Jon występował w takich oto pół rozbieranych scenach... Musiałam zrobić sobie drinka...
A jak sie on nazywała albo może jeszcze są kiedyś powtórki też chętnie bym sobie pooglądała :P
Nie pamiętram tytułu, ale chodziło o to, że facet zdradzał żone - jednocześnie był reżyserem, czy jakoś tak. Jon przyjechał zagrać w jego filmie - i ten facet mu sie zwierzył ze swoich kłopotów. A Jon na to, że w takim razie On sprowokuje Jego żone do zdrady i będzie po równo (w bardzo sużym skrócie) No i oczywiście - laska Jonowi sie nie oparła (swoją drogą chciałabym poznać twardzielke, której taka sztuka by sie udała) i już z nim została... Ale sceny łóżkowe z Jonem były całkiem...odważne. :P
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo pisze:Ja raz miałem taką wizje do Keep The Faith:
Jon wychodzi z bloku przy wstępie, a tam czeka na niego Richie z gitarą. Idą... Jon spiewa i jak zaczyna sie rwfren dochodzą do Davida, ktory ma keyboarda. I tak dalej i tak dalej, aż wkońcu wszyscy dochodzą na skrzyżowanie, a na środku Tico z perkusją. wszyscy sie tam zatrzymują, Richie robi solówke, refren i koniec =] I żeby było ciekawiej wszystko to podczas jednego ujęcia xD
No no też fajne!!
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Ryszard Perun »

Ciekawe są wasze wszystkie wypowiedzi kobiety to tu jak zwykle rozmarzone.Ja bym chciał jakieś teledyski do niektórych piosenek i niektórych dem np. we can dance co sadzicie tym demku? Moim zdaniem śmiało mogło by sie znaleźć na jakimś albumie i nawet na jakiejś lisice przebojów to naprawdę fajna piosenka i teledysk tez powinien być.Albo Dirty Little Secret kawał dobrej rockowej piosenki nie kiedy nawet lepiej mi sie podoba niż niektóre piosenki z Have a nice day czy Put The Boy Back In Cowboy te piosenki śmiało mogły by być puszczane w radiu są leprze niż to co teraz jest na listach przebojów.
IT'S MY LIFE
angela
It's My Life
It's My Life

Ryszard Perun pisze:Ciekawe są wasze wszystkie wypowiedzi kobiety to tu jak zwykle rozmarzone.Ja bym chciał jakieś teledyski do niektórych piosenek i niektórych dem np. we can dance co sadzicie tym demku? Moim zdaniem śmiało mogło by sie znaleźć na jakimś albumie i nawet na jakiejś lisice przebojów to naprawdę fajna piosenka i teledysk tez powinien być.Albo Dirty Little Secret kawał dobrej rockowej piosenki nie kiedy nawet lepiej mi sie podoba niż niektóre piosenki z Have a nice day czy Put The Boy Back In Cowboy te piosenki śmiało mogły by być puszczane w radiu są leprze niż to co teraz jest na listach przebojów.
Można je skąds zciągnąć? Masz może linki?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”