Ulubiona trasa koncertowa.

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ulubiona trasa koncertowa.

Post autor: sebcio14 »

Witajcie. ;) Pytanie jest proste, czy macie jakąś swoją ulubioną trasę BJ do której chętnie wracacie? Chodzi mi tu np. o video z koncertu, set listy, energię na scenie.

Jak dla mnie najlepszą i ulubioną trasą jest chyba These Days Tour. Te niezapomniane koncerty z Wembley, Buenos Aires, czy też z Sao Paulo. To było coś. Super set listy. Dużo energii na scenie. Jon biegał i śpiewał, Rysiek dawał czadu na gitarze. :D
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2011, o 08:51 przez sebcio14, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Zdecydowanie New Jersey Syndicate Tour... Pod każdym względem genialna trasa - setlisty z klasycznych pierwszych płyt zespołu, świetne covery, niesamowici goście na scenie, energia no i fantastyczni fani - głośni, bawiący się i śpiewający od początku do końca - istne szaleństwo :). A sam zespół - eh, młodzi, pełni szaleństwa i siły, powspominać miło...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

sobol_77 pisze:Zdecydowanie New Jersey Syndicate Tour... Pod każdym względem genialna trasa - setlisty z klasycznych pierwszych płyt zespołu, świetne covery, niesamowici goście na scenie, energia no i fantastyczni fani - głośni, bawiący się i śpiewający od początku do końca - istne szaleństwo :). A sam zespół - eh, młodzi, pełni szaleństwa i siły, powspominać miło...
Moją ulubioną trasą również jest NJ, praktycznie Sobol wszystko powiedziałeś. Niesamowity klimat na koncertach, coś niesamowitego, jak oglądam występy z tej trasy to zawsze myślę jak bardzo bym chciał tam być.. Oczywiście fani, którzy byli niesamowici. Widać jak popularni BJ byli w 80 latach.

Lubię też trasę TD, te wielkie stadionowe widowiska, świetne set listy, pierwsza trasa bez Aleca.
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Smolek pisze:
sobol_77 pisze:Zdecydowanie New Jersey Syndicate Tour... Pod każdym względem genialna trasa - setlisty z klasycznych pierwszych płyt zespołu, świetne covery, niesamowici goście na scenie, energia no i fantastyczni fani - głośni, bawiący się i śpiewający od początku do końca - istne szaleństwo :). A sam zespół - eh, młodzi, pełni szaleństwa i siły, powspominać miło...
Moją ulubioną trasą również jest NJ, praktycznie Sobol wszystko powiedziałeś. Niesamowity klimat na koncertach, coś niesamowitego, jak oglądam występy z tej trasy to zawsze myślę jak bardzo bym chciał tam być.. Oczywiście fani, którzy byli niesamowici. Widać jak popularni BJ byli w 80 latach.

Lubię też trasę TD, te wielkie stadionowe widowiska, świetne set listy, pierwsza trasa bez Aleca.
Co racja, to racja. New Jersey Syndicate Tour, to też genialna trasa. W sumie można powiedzieć, że to były ich początki na wielkiej scenie. Ta niesamowita młodzieńcza energia. Tak, to jest to. :D
Co to TD Tour, to uważam, że świetnie poradzili sobie bez Aleca. Hugh jakoś wtopił się w otoczenie i wg. mnie godnie go zastąpił, ba chyba jest nawet lepszy niż Alec... ;)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2011, o 20:04 przez sebcio14, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Moja ulubiona trasa to These Days Tour, gdyż mieli już wtedy w swoim dorobku świetne piosenki z Keep The Faith i These Days, a poza tym nadal grali klasyki z lat 80. Ponadto wciąż mieli w sobie dość dużo energii i dawali czadu na scenie, a i potrafili wywołać chwilę zadumy wykonaniami Always czy Something to Believe In
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Z TD Tour podoba mi się jeszcze wykonanie I'll Be There For You.... Był tam taki 1 fajny wg. mnie moment.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”