Zastanawiam się dlaczego Bon Jovi nie znalazło się na liście "wielmożnej instytucji" Rock and Roll Hall of Fame

Brak Jovi'sów troszke mnie dziwi i to nie dlatego, że jestem fanem Bj... objektywnie .... wkońcu mają niezły dorobek artystyczny, troche wnieśli do muzyki, mają charakterystyczne brzmienie i chyba zasługują na takie wyróznienie...

. To jecze moge zrozumieć.... każdy może patrzeć inaczej, ale UWAGA naważniejsze, zasadzie najgorsze i ja powiem że aż dziwne - jest to, że żadna z piosenek Bon Jovi wg. tej agencji / instytucji nie zasługuje na to by znalezć sie wsród wybranych przez nią 500 piosenek "definiującyvh gatunek rocka" .... a przepraszam!!?? Keep The Faith, Dry Counrty, i sami wiecie ile tego jest nie zasługują na to!!!!???
( pomijam lata 80... bo piosenki z tamtych lat rzeczywiście rocka "definować'' nie mogą.... hair metal i te sprawy ;P ) Na liście znajdują sie utwory zespołów, które aż dziwią swoją obecnościa, podczas gdy nie ma tam ani jednego utworu Bon Jovi??!! Co o tym sądzić
[ Dodano: 2006-05-05, 18:19 ]
Tym bardziej zdziwił mnie brak obecności Guns'n Roses... który jest pionierem "czystego" rocka (a w zasadzie był - bo obecnie mają , mieli zastuj

)